![]() |
Mai este si mecatronic tuning, oricum nu e mare cerere pe piata asa ca ... daca ar fi multi care fi interesato ar fi si mai multe oferte.
|
Re:
Quote:
De Aerostar TuNing ati auzit? Sunt cei mai tari, urmati de LeTEA TUNING |
Re:
Quote:
tt-ul ala e doar cumparat, meritul nu apartine actualului proprietar, el doar plimba munca altuia :wink: poate ca o firma concurenta carst.-ului, de care sa fi auzit mai mult de 10 persoane ar fi necesara, nu de alta, dar unele preturi sunt mult, mult umflate la ei, nejustificat |
Nici nu prea are rost sa fie mai multe firme de tuning pt ca nu exista cerere. Si de asta baietii de la carstyle au un adaos atat de mare, pt ca inafara de peugeot=ul 206 (care e a lor, asa ca nu si-au scos bani), bmw=ul RRR, si .... cam atat nu stiu ce kituri au mai vandut ei ca sa-si scoata bani.
Noroc cu jantele, ca sunt la moda cele cromate si vin cat mai multi ... sa cumpere ca stralucesc. In rest nu prea poate supravietui o firma cu pleoape, grile si alte chestii. Totusi ca sa-ti faci o masina sa arate cat de cat iti trebuie vreo 3000 de euro pe putin(adik kit exterior, jante, alte elem de design exterior, ceva muzica, si ceva chestii pt interior). Asa ca ... |
3.000 fara sa ai pretentii foarte mari, ca altfel s-ar putea sa ajungi la niste sume de-ti mai iei o masina, deacord cu tine, dar poate ca un adaos mic ar aduce vanzari mai mari, e o regula de baza in comert, indiferent de bunurile sau serviciile vandute...
|
cat s-a bagat in peugeot 206 tun
|
hmm... proprietarul nu prea spune :wink:
|
da e asa neprietenos :?
|
mie mi-a zis cineva da nush sigur dak e adevarat asha k nu zic :?
|
Re:
Quote:
Ai dreptate cu adaosul dar nu numai ei practica ... in iasi la augsburg am intrebat cat m-ar ajunge un spoiler de a4 de la oettinger care pe net e 500 si ceva de euro si ei mi-au facut un pret ... 36 milioane. adaos de aproape 100% |
fiind putine firme de tuning isi permit baietzi sa bage un adaos deosebit de mare.. asta e greseala romanului in afaceri..in felul asta nu o sa atraga prea multi oameni ..
daca i`ar duce putin capu..ar lasa oliak din pretzuri si si`ar face putina reclama in oras si`n afara.. ar avea de lucru mai mult decat acum dar asta e doar parerea mea :D |
am vazut aseara pe centru un bmw albastru deschis cu neoane...nu stiu mai multe ca o trecut cu viteza... avea numere rosii, nu l-am mai vazut pana acum :lol:
|
poate faci o poza s-o pui pe forum, s-o vedem si noi
|
sper sa-l vanez 8)
|
cam greu nu prea se plimba asta p aici l-am vazut si eu mai demult :wink:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:51. |
- Copyright 2026 4Tuning