![]() |
Re: Chat....
ma da l-am pus si mi-o zis messengeru k te am in lista..mincinosu dracului demess=))
|
da la magazinu asta de tunning din tudor, la ce pret is neoanele si la ce lungimi?:?:
|
baieti masinile de politie au ampificator pt goarna aia prin care vorbesc ???????? chiar am nevoie de informatia asta poate sa imi zica cineva???
|
teoretic ceva amplificator ar trebui sa aiba; de putere mai mare sau mai mica :rolleyes2.
|
aham initial am vrut sa leg statia mea de la sub dar cand am probat-o pe 2 dife de voce nu am fost deloc multumit d cum suna si nu imi ramane decat sa leg la statia lor daca oi putea
|
pai statia de subwoofer are un filtru activ inauntru care nu lasa sa treaca frecvente inalte pe difuzor si deaia ti se pare ca nu suna bine
|
stiu cred ca in cel mai rau caz am sa leg CDplayerul direct la gorne daca nu gasesc vreoo modalitate de a lega amplificatorul lor
ce ziceti 50 W cat zic astia ca scoate un CDplayer ar ajunge sa se faca o reclama ??? |
ma indoiesc ca CD-player-ul tau scoate 50W:???: si oricum ca sa faci reclama prin oras cu el nu vei reusi. daca nu reusesti nici cum iti dau id meu si poate ne intelegem si til leg eu
|
nu am zis ca scoate 50W atata scrie pe el daca scoate 20 e bine.
de legat si eu stiu sa le leg numa ca nu stiu de ce dau acolo dar moi descurca eu ca is mare :). poate dupa ce leg alea nu le mai merge radarul ce bine ar fi :) |
spor la treaba:D . si sa speram ca nu o sa le mai mearga radaru:twisted:
|
iti multumesc .... si sa speram
|
Quote:
|
cosi vi maine la intalnire:D?
|
ma nu cred. om vedea poate poate dar in principiu nu.
|
nu o sa avem muzica :cry:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:05. |
- Copyright 2026 4Tuning