![]() |
Re: Ford Sierra 2.0 DOHC
frumoasa masina,acum multi ani am avut si eu una cu aceeasi motorizare si am ramas numai cu amintiri placute de la masina,sa ai bafta la ea
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
>>>>>
|
ai gasit pana la urma?
|
yes sir !
|
atunci, felicitari ca ai gasit si ai putut sa i-ti iei ceea ce ti-ai dorit.
|
Multumesc
|
3 Attachment(s)
Asta e varianta finala
|
Felicitari, vor arata demential pe masina :) abia astept primavara :>
|
1 Attachment(s)
abia astept iarna
|
Acele anvelope (cred ca sunt de artizanat partile metalice) pe teritoriul RO sunt ilegale. Pe langa asta, pe asfalt sunt inutile si o sursa sigura de accident!
|
la noi nu zice nimic de anvelopele cu tinte, in germania, austria, cate or mai fi.. sunt ilegale
|
NWZeu are dreptate, in Romania sunt ilegale si complet inutile. Poate daca avea un Ranger si statea la munte aveau vreo utilitate.
P.S. dupa microcanalurile de pe ele se vede ca au fost utilizate. Succes la franare cu ele ;) |
Nu sunt ilegale , nu e precizat decat ca se folosesc in aceleasi conditii ca si lanturile , adica in conditii neclare, cand e cazul .
Nu sunt microfisuri / crapaturi etc asa sunt ele . Nu am probleme la franare .Din cate imi aduc eu aminte spatele franeaza cel mai putin si nici nu are legatura ca sunt cu tinte . Multi merg cu tamburii tociti si nu mai au nimic . Foarte utile cand cineva uita ca e inca iarna si nu dezapezeste sau sunt depasiti de situatie Apropo , le tin cat sa ajung la examene pentru ca nu sunt in Bucuresti Ca sa fie clar , am set 4 cauciucuri de iarna Pirelli pentru mers civilizat Haters gonna hate :oops: ;) NWZEU cred ca iti dai seama ca ai zis ca acele tinte sunt lucrate artistic |
din auzite... am zis si eu. Am pe o masina asa ceva dar am scos tintele finca am montat anvelopele in septembrie
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:02. |
- Copyright 2026 4Tuning