Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Masina mea: Opel Kadett GSI in curs de modificare (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/34225-masina-mea-opel-kadett-gsi-curs-modificare.html)

rhadu 13-06-08 09:21

Re: Masina mea: Opel Kadett GSI in curs de modificare

:( e bn ca la tn s-a gasit vinovatul. la mine a fugit cine mi-a infundat usa .

se rezolva cu usa repede.

bobby_gsi2 13-06-08 11:00

Pe domnisoara as pune-o sa imi faca altceva, dar astept sa imi treaca supararea pe ea. Pai ea oricum a plecat.....dar au vazut-o multe persoane...si chiar daca nu o vedeau.....stiam langa ce masina o parcasem. cand o sa am timp pun si poze....nu o sa va vina sa credeti cum a putut sa mi-o strambe....sincer credeam ca e putin zgariata si infundata...dar e mai mult de atat. Cu asigurarea o sa am belele ca vor sa imi puna chit pe ea si nu concep asa ceva. Asta este :( ma duc la vtm la paltinis cu ea stramba.

bobby_gsi2 15-06-08 17:52

2 Attachment(s)
Locul 5 la 1600-2000 si 22 la general. Sunt foarte multumit de rezultat avand in vedere ce masini au participat.

valycos 15-06-08 23:08

frumoase jentile nu te lua dupa nimeni da extrordinar pe rosu frumos cum se aseaza capota la faruri bv superba masina ;)

valycos 15-06-08 23:09

si apropo: cam cat te-au costat jentile cu tot cu cauciucuri ?

bobby_gsi2 16-06-08 09:07

Jantele le-am luat la o combinatie si nu pot aproxima. Cauciucurile sunt marangoni zeta linea, 1,9 mil bucata parca.

AG 80 BBI 16-06-08 13:06

nu ne zici si ce masini au fost peste tine la grupa!? sau cate masini au fost in total!? (22 oare!? :P )

bobby_gsi2 16-06-08 13:48

Nu va zic :)......masini au fost vreo 49 parca......restul detaliilor nu conteaza....poate data viitoate va tine Cel de Sus cu mine sa fac si eu ultima urcare pe uscat.

rhadu 17-06-08 19:02

as participa si eu la o etapa, dar cu motor 1.6 D nu cred ca fac mare combinatie ... :|

Gabi 17-06-08 19:16

Tu o iei pe urma lu' BNZ, cu participările la curse :lol:

Felicitări Bobby ! Maşina arată foarte bine în stadiu' ăsta (mai puţin cele 2 uşi în plus :-P)... exact cum trebuie să fie un GSi.

trafy-vr6 17-06-08 19:18

felicitari nene. Las ca data viitoare o sa fie un loc mai bun. Multa bafta pe viitor si nush ce sa mai zic....:) ai grija de GSi si daca te gandesti vreodata sa il vinzi contact me pls. Stima:)

bobby_gsi2 17-06-08 23:14

Masina e pusa la bazar....pretul nu cred ca vrei sa il stii....4000 de euro asa cum este acum....sau 3000 stock. Nu stau sa enumar acum ce e schimbat pe ea si ce modificari are. Pretul stiu ca este mare.....dar nici asa nu recuperez decat o mica parte din banii bagati in ea......crede-ma ca si daca as avea 4000 de euro pe ea.....m-as gandi mult timp daca sa o dau sau nu. Cat despre vtm...nu locul ocupat m-a interesat, chiar ma asteptam ca primul loc sa fie ocupat de un sibian....e ca si cum s-ar organiza ceva pe aici prin zona....te asigur ca le-as da ceasul de la gara in brate. Am zis sa imi imbunatatesc timpul de la urcare la urcare...numai ca la ultima am avut ghinionul sa urc pe ud....si am preferat sa o las mai moale k sa nu am surprize. Oricum cine a stat pe viraje a vazut ca in toate urcarile am incercat sa fac si putin spectacol.....si am fost rasplatit la coborare cu aplauze si felicitari......bineinteles ca acest spectacol mi-a mai "luat" din secunde.
Gabi....exista si gsi in 4 usi......fiecare cu gusturile lui....daca era cu doua usi sigur nu o cumparam :) iar cu participarile la curse......demult visam la asa ceva...si se pare ca sunt sanse si pt noi astia mai saraci.
Multumesc inca odata tuturor pt aprecieri.

Gabi 17-06-08 23:21

Ştiu că există GSi şi în 4 uşi, da' pe mine, personal, mă atrage mai mult varianta cu 2 uşi. De mic am o fixaţie pe 2 maşini: Opel Kadett şi VW Golf (I, II), dar Kadettu' e de departe una dintre maşinile pe care mi-aş dori-o.

bobby_gsi2 17-06-08 23:41

Tie ti-o dau cu cea mai mare placere cu 4000 :). Acum vb la modul serios....si eu am avut o fixatie pt golf 1 si 2 dar numai gti. Preferam 1 gti.....gasisem unul...dar pana am venit eu in tara...s-a vandut. iar de 2...nu aveam la momentul respectiv bani...si printr-o intamplare fericita...am ajuns posesor de gsi. Cu mana pe inima iti spun ca nu m-as intoarce la iubirile mele vechi.....chiar tin la masina asta si pe langa multi bani am pus suflet in ceea ce am facut. Dar se pare ca orice i-as face...intotdeauna e loc de mai bine......pana imi mai revin cu banii...ramane asa....apoi urmeaza frane si suspensie, scaune de curse, centuri si alte cele. Acum sa vedem daca pot sa duc la bun sfarsit ce am in cap.....daca nu.....consider ca e ok asa cum e.....s-a facut cunoscuta si admirata peste tot unde am fost pentru originalitatea ei . Puteam sa o fac aspirator de tarfe......dar nu ma atrag modificarile exteriorului :)

trafy-vr6 17-06-08 23:45

sincer daca s-ar gasi un client la a mea as mai strange o diferenta....bafta la vanzare DAR gandeste-te bine ca una ca asta nu mai gasesti, ma refer la cat de intretinuta e si e pacat, numai tu sti cat suflet ai pus si cat ai tras pt ea:)

All times are GMT +2. The time now is 09:06.

- Copyright 2026 4Tuning