![]() |
Re: Reexaminare pt recuperare permis: sfaturi, intrebari, teste
Quote:
Intrebarile la examen le puteti gasi aici : http://www.teste-carnet.ro/pagini/13-din-15.php defapt sunt chiar simple ;) |
Va salut!
In urma cu ceva timp, mi-a fost ridicat permisul pt neacordarea prioritatii la pietoni - 30 zile ; am depus plangere, mi-am luat permisul inapoi, am continuat sa conduc, a decurs procesul, am pierdut, am intarziat inapoierea permisului catre Politie; la predarea permisului, datorita intarzierii, mi l-au oprit pt 60 zile...intrebarea este daca, aceste conditii, in urma reexaminarii, se poate reduce perioada la 60 de zile? Multumesc. |
e simplu. NU
stai 60 de zile |
Quote:
|
Quote:
Arunca o privire la intrebarile de aici (aceleasi de la examen) : http://www.teste-carnet.ro/pagini/13-din-15.php , le faci de 2 ori si obtii 15 din 15. |
ms. asta o sa fac. maine tre sa ma duc sa platesc amenda de 3 mil(jumatate din 6 cat e intreaga:|) acum nu mai tin minte...parca a zis politistul ca mi se injumatatesc si punctele care mi le-a dat pe permis daca platesc in 48 de ore. sau poate nu am inteles eu bine. mi-a dat 9 puncte.
|
Punctele n-au treabă cu valoarea amenzii!
|
pacat. dar daca iau reexaminarea? mai raman cu punctele sau mi le mai reduce?
|
Quote:
Daca te uiti mai atent la proces, ai primit 9 puncte amenda (asa se calculeaza cuantumul, 1 punct = 62 lei) si nu de penalizare. |
E cineva din brasov care a trecut prin experienta suspendarii carnetuluio recent? :D mam despartit de prietena si am baut cateva guri de vin cu ea si m-au prins cu 0.14. Povestea o vad comuna 90 de zile, cu posibilitatea de reducere la 30 prin intermediul reexaminarii. Unde trebuie depusa cererea si ce alti pasi trebuie urmariti ?
Va multumesc anticipat |
pai daca te-ai despartit de ea cum ai baut apoi vinul tot cu ea? sigur nu era alta? pai ori te-ai despartit ori nu. vezi tu cum un necaz nu vine niciodata singur.
cererea se depune la sectia de politie din raza de domiciliu in atentia comandantului. |
Quote:
:) |
dar in Bucuresti la voi nu sunt taxiuri? :) sau daca e champions league la televizor este eprmis orice? :)
nu voi intelege niciodata cum poti sa bei o bere sau un pahar de vin si apoi sa pleci vitejeste cu masina. cea mai mare tampenie din lume, vine un prost treaz si da peste tine iar apoi tu esti ala vinovat, care repara si plateste tot. daca tot trebuie sa bei, lasi masina in parcare si a doua zi te prezinti dupa ea, sau chemi un prieten treaz sa te conduca cu masina ta acasa. asta ca sa nu te doara capul a 2 zi.sau vreme de 90 de zile. :) |
am si eu o intrebare.
la examenul de redobandire de unde sunt intrebarile, din carte sau sunt incluse si cele de la chestionarele online ? pentru ca pe net am vazut intrebari care nu se regasesc in carte, editura national din 2011. LE: chestionarele de pe incepator.ro cred ca sunt niste prostii, nu au legatura cu cartea. am gasit un site, teste13din15.ro, exact aceleasi intrebari cu cele din carte |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:08. |
- Copyright 2026 4Tuning