![]() |
Re: ---==Intalniri saptamanale==---
MONICA e masina ta?
|
am pus pozele de la intalnirea de la piatra pe sectiunea "intalniri ...." din bacau
|
Am auzit ca e un olcit cu o soferitza :) in Bacau care aveti date de contact ale ai zicetimi si mie :)
|
Quote:
|
chiar o adevarata rivala ghici ;)
|
Quote:
|
Quote:
data viitoare cand nu ma lasa sa imi fak damblaua...dau peste ei..nu mai fug:twisted: :lol: :lol:mama lor de gaborii...nau somn... |
nu eram parcat pe colt, doar am lasat acolo masina ca nu am putut sa intru cu ea acolo si am mers in masina la saeata, deci am vazut ce ai facut acolo ;)
|
Va provoc pe toti astia cu masini tari din piatra la un concurs foto :)) sa vedem care aduce cele mai tari fotografii cu masina lui cu cel putin o femeie semiimbracata prin zona....... :)) .... nu incercatzi falsuri foto nu o sa tzina :)) ...acum sa va vad daca suntetzi in stare ...... :)) ca asa pedala o poate apasa si unu de la gradinitza :))
|
Quote:
P.S : ca premiu ?? Un BMW ceva ? ca sa stiu si eu .. sa nu ma complic :twisted: |
mmm ce interesant suna, pacat ca nu sunt din piatra. sasha daca vrei te las sa pozezi pe masina mea goala :lol:
|
Quote:
|
ma refeream sa pozezi tu imbracata langa masina mea goala, fara spoilere.........etc ;)
|
Quote:
|
Buna provocarea :))....o sa transformama intr-un thread si continuati discutiile acolo...si bineinteles pozele cu gagicile....ghici tu esti primu ...asteptam poze:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:21. |
- Copyright 2026 4Tuning