![]() |
Re: Conducere fara permis
6500 km facuti in 2 luni...e ceva,dar daca stam sa ne gandim inseamna cam 3250 km/luna
asta inseamna minim 100 km/zi...si atunci rasar 2 intrebari : 1.Ai benzinarie ? 2.Unde tot mergi tu atata,ca eu nici daca vreau nu merg asa mult... La faza cu benzinaria...daca masina ta consuma 6 l/100,asta inseamna cam 20 ron/zi,adica cam 6 mil pe luna...deci neaparat ai benzinarie :) |
te contrazic...nu am nici benzinarie...si nici nu am mers constant astea 2 luni...plus ca o saptamana a stat pe dreapta sa ii pun mototr nou:) adica i`am facut rk la el...pai io ma plimb mult...cine vrea sa il duc undeva...baga benizna si il duc...un fel de taxi la negru sunt eu ...stii filmu ala transporter. :)) plus k eu le zic ca imi consuma mult...9-10 la suta si mai castig si eu parleala...pana acum doar 2 plinuri am primit de la parinti si atata...restu mam descurcat eu...daca nu ma crezi iti arat pozele cu bordu ...unde din aprilie si una de acum sa vezi ca nu mint :)) numai intro zi am facut 600 km :) dar nu recomand nimanui....deja nu mai poti sa mergi.nu mai poti tine ochii deschisi :) si io cum nu am ac....ma termina caldura
numai bine....! |
si fara permis cam cat ai condus?banuiesc ca nu faci ca incepator 600 de km...pentru ca dupa 200 dormi de mult, da dormi la propriu nu ca ti se face somn
|
pai am 700 dupa calculele mele numai cu cielo...fara permis...restuu cu daciile nu stiu ...oricum sa zic ca am 1000 cu totul fara permis ...oricum la vara vi o sapt prin brasov si o sa ai ocazia daca vre sa ne cunoastem :)
|
Quote:
|
[QUOTE=Geo_ZGA;1570627]nutzule... tu ai citit tot ce zice biatul asta? :lol: ce permis sa-i suspende? nu are! si masina a luat-o fara acordul proprietarului... adica furt!
QUOTE] nu , nu am citit tot ca ma grabeam ... acum am vazut ... :lol: de asta am si zis ca ii suspenda carnetu .. daca are ce sa-i suspende :)) |
Quote:
|
acum cateava luni postam si eu pe aici..azi am luat plasticul in mana ;)
|
felicitari..deci aici nu mai este vorba de tine :D
|
am citit multe posturi ... sincer cred ca orice baiat pasionat de masini a mers fara permis ... sunt de acord ca acuma realizezi ca e inconstienta dar atunci ce ai in cap stiu numai care au facut asta ... cu unii e dumnezeu cu altii nu ... asta e ... dupa noroc
|
Problema cu permisul e "relativ" simpla. Examenul ala nu e degeaba. Poti stii tu foarte bine sa conduci, te poti da pe circuit si sa il faci pe shumi, tocmai d`aia ai voie sa conduci o masina pe drumurile private. Problema e ca pe sosea(in oras) se schimba situatia. Trebuie sa stii teoria. Tocmai asta e marea problema la noi. E IMPORTANT sa stii ce drepturi si ce obligatii ai in oras. Inconstinetii care merg fara permis , nu sunt numiti asa pt ca nu stiu SA CONDUCA masina in sine, ci pt ca NU STIU REGULILE. Nu stiu cati dintre cei care conduc fara permis stiu unde si cand trebuie sa dea prioritate , toate semnele de circulatie si tot asa.. Si tocmai d`aia se intampla multe accidente.
+ nu trebuie sa faci ceva rau ca sa fii oprit de politie, poate fi un filtru, si ai pus-o pt 5-10-100 minute de "adrenalina". Alta chestie ca la care multi nu se gandesc: Tu mergi frumos(fara permis), legal,incet, "inveti", si intra unu in tine. Un racer wanna be, un mos care a uitat sa moara, vreo gagica care isi cauta fardurile pe sub scaun. Atunci ce mai faci? E pacat ca ajungem sa gandim asa doar dupa ce primim chestia aia mica roz in portofel si facem cativa km legali. |
" nu sunt numiti asa pt ca nu stiu SA CONDUCA masina in sine, ci pt ca NU STIU REGULILE " imi pare rau dar asta nu e neaparat adevarat. Cel putin nu in cazul meu. Eu acum nu mai conduc...mai astept trei luni sa-mi fac permisul. Si nu e vorba ca nu stiu regulile (ma duc la ce examen vrei tu) ci e vorba si de varsta, in majoritatea cazurilor.
|
Quote:
Cat despre varsta. La 18 ani esti considerat matur in gandire si esti capabil de a lua decizii cat de cat rationale si nu bazate pe senzatia de moment sau mai stiu eu ce. Unii sunt capabili altii nu,dar aici s-a stabilit. Ti se pare normal ca la 16 ani sa iti iei permis? Cand sincer esti inca copil in gandire. Si te joci NFS si apoi iei masina LEGAL, si o bagi in zid. Am condus si eu fara permis, si la fel ziceam.. conduc bine.. merge , n-am treaba. Si dupa ce mi-am luat permisul si am iesit in plin trafic si am vazut cum se merge.. am inceput sa gandesc altfel. Pentru cei care au prieteni sau parinti dispusi, sa mearga in poligon si sa faca ce vor ei. |
nu ziceam ca toti stiu, am zis ca mai sunt si exceptii
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:22. |
- Copyright 2026 4Tuning