![]() |
Re: E30 - CJ 89 LOW
6 Attachment(s)
Quote:
pur si simplu vreau sa o vand si nu reusesc! Inca se mai poate vinde intreaga! sau schimb cu E30-E36 cabrio, preferabil E30 inmatriculat indiferent de stare. |
nu cred ca scoti bani daca o dezmembrezi, tinand cont ca ii iei pe bucati si nu poti sa te folosesti de ei
mai ai rabdare, nu mai sint vremurile de alta data sa vinzi masini repede. e pacat de ea sa o desfaci...... |
Mai stai man cu ea...mai ai un pic de rabdare...nu te baga sa o dezmembrezi inca. E mare pacat de ea. Poate vine Mos Craciun si la mine si la tine, mai ai un pic de rabdare. :rolleyes2
|
Quote:
Pentru colegul de mai sus. |
6 Attachment(s)
Quote:
M-am gandit la varianta... sa pun pe el piesele originale:faruri,stopuri,jante...etc si sa cer bani putini pe el, poate asa am vreo sansa sa-l dau. Lumea crede k ia un urs stock si iese mai ieftin daca il face el insa departe adevarul:( @Winnetou.k. Bucuria cea mai mare ar fi sa-mi pot face un cabrio pastrandul si pe asta(asta ar insemna cu adevarat sa-l intalnesc pe Mos Craciun:)) ) |
Mos Craciun mai inseamna si sa dau eu un teren care-l am de vanzare si atunci putem povesti.
Problema e ca daca nu gasesti un pasionat ( ca mine), cu bani ( nu inca), nu il dai...se fereste lumea sa dea 3.500 euro pe ceea ce considera ei "un cazan din '80". Ma rog, eu nu traiesc cu iluzia ca e mai rentabil sa iei unui stock si sa investesti in el, ma indoiesc ca pretul pe care il ceri pe el nu e unul care sa-ti aduca un oarecare profit. Da pe bune, nu-l dezmembra inca...mi-ar fi mila sa-l omor mai ceva ca de un catelus.:-) |
Quote:
|
trebuie sa fii nebun,chiar tampit ca sa incepi sa o faci bucati,mai ales dupa atata munca,serios omule:D
Cum dracu ti a trecut asa ceva prin cap ?! Mai putin si vine iarna,bag o undeva in garaj sau trage o prelata pe ea si incerci iar sa o vinzi la primavara...acum is foarte putine sanse sa vinzi o masina ca asta,mai ales ca vine zapada. |
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
O poza ratacita de azi vara...
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
6 Attachment(s)
Tot la vanzare cu un alt look!
Sau schimb cu E30 cabrio inmatriculat/neinmatriculat. exclus Bulgaria! UNELE piese care au fost pe el vor fi scoase la vanzare;) Repet: acte la zi pe numele meu, motor 2.0 12v original al masinii. |
Quote:
Acum are drop 60-60, desi spatele nu pare sa fi coborat suficient. |
| All times are GMT +2. The time now is 13:40. |
- Copyright 2026 4Tuning