![]() |
Re: Boicot Benzinărie
Quote:
@ Minimal, reusim sa scoatem 2-3 modele de pliante pana sambata ? ( poate mai facem o IESEALA ) |
BoDo ma tii si pe mine la curent ...220:))
|
Eu azi plec la sibiu la facultate.o sa vorbim pe mes si vedem daca e .
|
Quote:
dar nah... in primu rand nu`l cunoaste pe BOG si asta nu e motiv sa`i sara-n gat... poate el nu`i permite sau alti... nici eu nu i-as permite la cineva sa faca asa cu mine... parerea mea +1 BOG |
ontopic va rog
|
Quote:
asa e fane ? :workout: |
1 Attachment(s)
Am facut in graba un model de pliant/fluturas pe care l`am putea imparti pe strada. Bine, data, ora.. se pot modifica, repet, este doar un model. Astept pareri, idei de modele, sugestii..
|
Ar fi bine sa scoti alea cu site-ul si forumul...ca sa nu intre mai multi extraterestrii decat sunt:)
|
Quote:
|
Da nu le lasi la Mertzane E classe ca aia sigur nu vin :)))
Pliantu e chiar foarte ok. |
Quote:
De pliant o sa ma ocup, si o sa scot 2-3 sa le iau la vre`o intalnire ceva. Cum ziceti ca e mai bine? cu id? ( ce denumire? ) cu nr de telefon? cu un blog ceva? |
1 Attachment(s)
Pliant 2 :arrow:
|
iar va bateti cu pumnii in piept ca faceti boicot, liste/pliante/chestii nebunii si cand e sa fie, abia va strangeti 5 ?:D :D :D :D :D
@ de citit, a citit toata lumea, acum care o sa vina pe 19 sau cand ati stabilit, BINE, care nu iar bine ! Eu unu am zis, daca nu apare ceva neprevazut apar la boicot ! Ce rost are sa zic ca vin, ma trec pe lista , mai apar 5 , 10 , 20 care se trec si ei pe lista , si in ziua boicotului nu apar din diverse motive : probleme tehnice, vandut masina, ramas fara permis, Talon luat de RAR, alti isi duc masinile la REMAT si tot asa ! PS: Ati putea lua exemplul lui sharky...a tacut,nu a zis decat catorva despre planurile de viitor legate de masina, si uite cum impresioneaza pe toata lumea placut cu faptele sale....Nota 10++++ ! vorbe fara fapte = 0 Nu va mai agitati ca un bidon de pepsi expirat ! |
Interesant pliantul. Vrei sa le faci pe toate color sau le xeroxezi ? iesi mai ieftin cu xerox-ul...
|
1 Attachment(s)
Quote:
Am reusit sa introduc 4 pe o coala.. sper doar sa iasa pe o coala a4. Cam asa ar arata. Si vor fi decupate. |
| All times are GMT +2. The time now is 02:12. |
- Copyright 2026 4Tuning