![]() |
Re: E30 - Ursul Turbo COSMOTE
Īnsănătoşire grabnică!
|
Insanatosire grabnica ! Hai ca vrem sa vedem din nou ursu' in actiune :D
|
Multumesc mult!
Si eu abia astept sa-l scot iar pe strazi si la evenimente. |
1 Attachment(s)
Pana una alta, ieri m-au scos baietii nitel pe langa casa.
Am iesit prima oara dupa fix o luna de zile. Scaun cu rotile cu rollcage a vazut cineva pana acum? :lol: Eu am. Roll cage-ul este de fapt un cadru cu care ma ajut u sa ma mai deplasez atunci cand ma ridic. Peste o saptamana dau gipsul jos si sa speram ca voi face recuperarea repede. Am multe de facut, de reparat, de baut si petrecut! :lol: |
ce bine arata ursu cu radiatorul ala si fara fusta pe fata
|
Quote:
ai "planetara" pe dreapta un pic bulita......vb cu fratili LAFU sa iti dea una de rezerva....:)) hai boss....te asteptam pe strazi.... sanatate si recuperare cat mai repede si bine.... |
Quote:
|
intercooler scz:))..oboseala
|
Hai donule ca nu cred eu ca te pune pe tine jos un ghips. Iti doresc insanatosire si inapoi pe strada cu ursanu. Numai bine ! Imi place ca tu in continuare ai chef de glume :))
|
te poti recupera repede .. dar numai la o clinica particulara nu de stat..ca aia te tin minim 2 saptamani :( ..la una particulara in 4 zile esti ca nou ..
|
Multumesc mult!
N-am nevoie de recuperare la nicio clinica particulara. Saptamana asta am dat gipsul jos, am facut radiografie si osul s-a sudat exact asa cum trebuie si nu e nicio problema. Bineinteles ca in toata luna asta de zile cat nu am mers cu piciorul gipsat s-a atrofiat muschiul si recuperarea pentru el se face mai mult. Doua saptamani nu am voie sa calc ci doar sa fac exercitii ridicandu-l si lasandu-l in jos, si dupa asta incep sa calc usor pana isi revine ca lumea piciorul, fara sa ma apuc sa joc fotbal si baschet sa-l fortez aiurea. Eu zic ca in cam 3 saptamani sunt fortza. Mai o saptamana jumate de exercitii si apoi incep sa ies la plimbare. |
https://www.youtube.com/watch?v=XIMVW...eature=related
mi se pare mie sau asta e ursu lu donu (inainte sa ajunga la el)? In ce limitari sta saraca |
Quote:
|
Si e la fel de vechi ca moda telefoanelor cu camera VGA :)
|
:)).
Multumesc pentru raspuns. Eram doar curios daca a fost si prin constanta :D |
| All times are GMT +2. The time now is 10:54. |
- Copyright 2026 4Tuning