![]() |
Re: Drag Race - E34 M5 -TURBO by Luca Motorsport / proiect dezvoltat 100 % in Romania
Multumesc tuturor celor care ne-au vizitat la 4Tuning expo.
Multumesc tuturor celor care ne-au apreciat munca, investitia si cunostintele tehnice. Multumesc tuturor celor care ne-au vizitat si nu ne-au apreciat. Multumesc colegilor si prietenilor pentru suportul acordat pentru expo. Personal consider ca a fost o decizie foarte buna prezentarea masini in stadiul actual .........cca 75 % gata. Am speranta ca "mormanul de fiare a avut un cuvant de spus". Sper ca in max 2 luni sa demonstram si ceea ce ne-am propus. Urmatorul target este participarea la KOE Drag Race ROMANIA ... care 100 % se tine in Bucuresti pe 24 iulie. Am aceasta confirmare de la noul nostru prieten - Mike organizator KOE. ;) |
Re: Drag Race - E34 M5 -TURBO by Luca Motorsport / proiect dezvoltat 100 % in Romania
Quote:
Asta e o veste buna ! Primul eveniment de drag in Bucuresti dupa o lunga perioada...sa speram ca nu e ultimul... ON: Felicitari pentru "masina" ! |
Nu am decat cuvinte de laude pt tine ca Om , si apoi pt proiectul pe care l-ai reazlizat. Pacat ca traim in Romania si oamenii nu stiu sa aprecieze un proiect Unic.
|
George te felicit si mult succes la koe..... ti`as fi trasmis felicitarile personal, dar eram ocupat cu o chestie ... Ti`a transmis fratemeo :D
MULT SUCCES si sper sa porti steagu Romaniei la KOE! |
10 Attachment(s)
some pictures...
|
Felicitari George pt masinuta ta , pentru munca si pasiunea depusa in acest proiect. Dupa parerea mea(cred ca si a altora), cel mai reusit proiect din Romania pana la momentul asta. Inca odata felicitari tie si intregii echipe...masina este fenomenala!
|
So fuckin' sick that M5 Turbo engine! ;x
|
Quote:
G |
Daca cineva ar putea sa puna cu ce sa dat pe la PRO TV ,ANTENA 1 SI REALITATEA despre masina, chiar am fi recunoscatori.
|
1 Attachment(s)
.................:D
|
2 Attachment(s)
Permite-mi te rog, George :
Attachment 1371932Attachment 1371933 Speram la o figura cat mai frumoasa la KOE. Numai bine. |
Multa bafta in continuare cu proiectu...imi pare rau ca nu am putut fii de fatza sa o vad live dar sper ca in iunie sau iulie cand va fii KOE la buc sa o vad si eu...Sper sa reusesti sa pui toata fortza aia jos nu de altceva dar ca roman as fii mandru.
|
1 Attachment(s)
Desi nu a castigat niciun premiu la 4Tuning, masina a primit totusi un set de airbaguri de la standul Red Zone Motorsport Ploiesti (unde era expus M3-ul Turbo E30 MOM). :lol:
Succes in continuare cu proiectul! Vom fi mandri sa te vedem pe pista cu dragsterul! |
1 Attachment(s)
///Mormanul de fiare...
MAXIM RESPECT! Masina asta chiar are multe de demonstrat! |
In curand poze cu Daniela Crudu in exclusivitate pentru LucaMotorsport 8):lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:53. |
- Copyright 2026 4Tuning