![]() |
Re: Cea mai cumplita durere pe care ati trait-o......
sa mori tu ca nu mai esti cu devilish :) nu se poate..
|
Durere sufleteasca - sa te lase fata la care tii......
Durere fizica - cand am cazut in cap dupa bicicleta in valea aia mare din tineretului EDIT: Pardon.....cand mia intrat ditamai ciobu in os....:-s...doare rau!! :rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2 :rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2 |
durerea de cap maxima: cand vad posturi scrise ca pe mess si cu greseli de gramatica in ele.
corecteaza-ti te rog postul mitza, am mai discutat problema. |
Durere fizica :- Cand eram mai mica , mi-am rupt pe role mana dreapta de doua ori :)
-Mi-am spart nasu`l alunecand pe scara -Mana stanga fisurata de doua ori , o data cand am facut accident cu motorul si o data cand am cazut pe mana :) Durere sentimentala : (momentan) pentru ca bunica mea este in spital - mai tarziu...daca m-as despartii de actualul meu prieten :-S :( |
hahah esti optimista .... actualul sa devina fostu :)))
ahh voi femeile :)) |
Quote:
eu? :)) :-":-":-" , nicciodata :P ma confunzi :-":-":-" |
lasa ma .. noi sa fim sanatosi :)))
|
Quote:
|
Quote:
Sincer ...da,pentru ca am niste momente petrecute cu el care nu le pot da uitarii,si pot sa gasesc pot sa dau de ceva mai bun , nu ma intereseaza , fiecare e bun in felul lui,in orice relatie exista cearta si unele cuvinte spuse la nervi dar nu din rautate in ( putine cazuri ) , sincer pot sa fiu certata cu el si cateva luni , nu as cauta in alta parte, ACUMA sincer nu as putea sa stau la altcineva in bratze,sau sa ma sarut cu altcineva...etc cat de atractiva ar fii persoana respectiva...si chiar daca ar venii unul la mine sa vrea sa fie cu mine , sa`mi ceara sa ma despart de prietenul meu,poate sa fie si cel mai frumos/bogat om de pe planeta ca nu as fii cu el :) eu cand am inceput relatia asta nu l`am cautat pe prietenu`l meu pentru bani sau frumusete , pur si simplu imi place felul lui de a fii si cum se comporta cu mine si cand sunt cu el ma simt ca o printesa :) |
Quote:
|
Quote:
hmm :) crede`ma ca nu e asa...atata timp cat sunt cu el...nu am de ce sa intorc capul dupa altul...atata timp cat il iubesc...de ce as avea nevoie de ceva din partea altcuiva ??? cand imi ofera tot ce am nevoie ??? :| |
tu stii cel mai bine ce ti se potriveste si ce e mai bine pentru tine, dar... scuze, eu tot nu cred ca te va prinde batranetea langa el... sincer... ai doar 17 ani
|
eh...mai shtii ???!! :)
|
eu nu mai bag mana in foc nici pentru o relatie de 5 ani...
back on topic... cea mai mare suferinta: tot din cauza femeii am avut-o si eu... |
Quote:
ehh .. stai calma sa ajungi si tu la 21 de ani .. si sa vezi ce iti schimbi perspectivele despre viata ... la fel zicea si a mea ca nu poate sta fara mine .. ca nu isi inchipuie viatza fara mine .. la fel si eu nu imi inchipuiam viatza fara ea ... si mi-a tras-o dupa o relatie de 10 ani ... asta e ... punct si de l acapat ... am fost si eu daramat .. dar clipele petrecute singur mi-au fost de mare folos .. mi-am dat seama de unele greseli ... si stii ce creste inima in tine cand iti zic prietenii ca ma .. tipa ai aa zis ca esti dragutz .. cand se iau pisdele de tine pe strada sau in sala de fortza :)) wooho :))) e distractie ce misto |
| All times are GMT +2. The time now is 22:07. |
- Copyright 2026 4Tuning