![]() |
Re: SOLO sau COMBINAT/COMBINATA ?
Quote:
Forumul asta m-a ajutat mult in vremuri grele...;) |
...eu zic,k forumul asta ne-a ajutat p noi toti...k nu numai tu ai avut d infrunat vremuri grele in tot anul asta...;) ...si k ne-a dat cadoul cel mai d pret d p lumea asta,si anume:PRIETENI!!!:-)
..asa k baga mare...k orice tre sa infrunti,nu mai tre s-o faci singur ;) |
Quote:
La prima grasa de 200kg pe care o am de infruntat chem baietii!:rolleyes2 Aloo!!! unde ati fugit ma??? |
:D :D :D ..stai linistit ,nu m-am speriat d d-soara ta....
oricum....cred k vor sa fie martori mai multi la faza asta...:D :D :D |
Eu ziceam sa dea o "ceva" de ajutor akolo, un picior , o mana...
|
:D :D :D ...mai,io zic k asta tre sa discuti cu baietii...dar cum sunt ei amatori d senzatii tari,nu cred k nu te vor ajuta...iar eu ma bag in echipa d suporteri,daca iti convine asa ...
|
una de 200 de kile? cred k ai raspunsul la intrebare in cazul asta: SOOOLOOOO 4 ever :)):))
|
alooooo,si spiritul d echipa unde ramine???iti lasi prietenul singur la nevoie???:shock: :D :D :D
|
Quote:
Nu stii sa vezi frumusetea interioara :P |
uuuu... mai exista asa oameni?? :)) tu unul o vezi, mr bluey?? :-?
|
nu-s eu superficialA, n-am cum sa vad frumusetea interioara... e mascata de o rulota de shunca, de aia :D:D:D
|
Quote:
Nu mai am rabdare... Sunt prea batran:( Punctez si trec mai departe.Bineinteles intre anumite limite. |
....adica??? chiar nu te mai uiti in interior....??? chiar asa doar ambalajul conteaza...??? Ma dezamagesti.............
|
Quote:
Daca mie imi e sila sa ma uit la o femeie ca e neingrijita poate sa fie ea painea lui Dumnezeu ca nu i-o trag nici mort.Sau beat dar asta e alta poveste:D |
...hai numa' la discutii si ia povesteste!!!!:D :D :D sigur ar fi o poveste interesanta!!!;)
|
Pai de curiozitate am incercat si cu urata nah... Nu prea imi sta in fire sa refuz femei decat daca sunt "mult" prea ocupat.
Sau asa era pana la urata.De atunci nu se mai uita nici dracu la frumusetea interioara daca nueste "ambalata" cat de cat corespunzator. |
noh bine baieti atunci ia hai, cine-l intrece pe Tziriac la numarul de femei f****e ia marele premiu :)
|
si inca e solo, deci... :)
|
...pai e barbat destept si tine la banii lui... !!! ;) so... don'soara Marin a stat,a incercat, a renuntat si s-a reorientat... :D
|
Quote:
Cred ca a fost pusa pe "liber" ca nu mai corespundea cerintelor :twisted: Apropo LMA Magos pentru 21 ca nu am putut sa dau de tine pe nicaieri:evil: |
...acuma o sa poti!!! :D
|
Stick ontopic please ...
Nu e bine nici combinat, nici singur ... 1. Combinat - la un moment dat o sa te frece la mentosan si nu mai scapi de el/ea, devenind situatia plictisitoare 2. Singur - o sa te trezesti in scurt/lung timp ca esti singurel, nu ai pe nimeni care sa tina la tine in afara de tovarasii adevarati, o sa simti ca innebunesti daca nu iti gasesti o persoana pe care sa o ai tot timpul langa tine ... la bine si la rau ... Se pastreaza PESTE TOT un balans ... Alb/negru Bine/rau Frumos/urat Ying/Yang Oricum e...nu e bine ! |
Quote:
nu devine deloc plictisitoare klar iti spun si klar nici nu vrei sa scapi de ea.. si nici ea de tine :D mai greu de gasit asemenea personaj.. dar uni au gasit.. si sti ce mi-au zis.. cand gasesti.. orice ai face... nu scapa..o data ti-se intampla in viata ;) |
Quote:
|
Quote:
si desi cateodata sunt cu capul in nori :D lumea imi zi zice .ca totusi sunt cu picioarele pe pamant |
Quote:
Lasa ca te faci tu mare si iti revii... Acum esti la varsta la care esti vulnerabil si visezi nevasta... Si eu visez.. la nevestele altora :twisted: |
Quote:
iar cu varsta.. nu isi are rostul... pentru ca am vazut persoane.. mult peste varsta mea.. care gandesc.,,... mult sub varsta mea.. :D nevasta ioi.. ... tare.. asta iar partea cu nevestele altora.. nu suna bine ernest stie ;) .. dar fiecare cum crede ca e bine |
Quote:
:) Si sunt mai rapid ca melcul ala de Ernest :P |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Sa ma vezi cu Duracellu-n fund ce viteza dracu am :lol: |
:chuckel::peace: bluey u rock!!!!:peace:
|
Quote:
|
Quote:
|
... nu stiai? :D
|
poate mai reveniti si on-topic totusi...
ideea topicului era: cum e mai bine, sa fii single sau sa ai prieten/a ? p.s.: off-topic = warnings |
... mai bine fara!!! m-am saturat de fitzele si figurile unora... so... :|
|
am votat solo pt ca solo am mai multi bani si scap de fitzele fetelor . . . :)
|
... dar nu ai cu cine sa cheltui banii, so... :))
|
ii cheltui singur si nu dau la nimeni :evil: :evil: :evil: dar fara vreo fata nu pot trai . . . .. . :cry:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:53. |
- Copyright 2026 4Tuning