Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Mures (https://forum.4tuning.ro/402-mures.html)
-   -   Chat.... (https://forum.4tuning.ro/402-mures/41340-chat.html)

vali-tgm 10-11-10 18:34

Re: Chat....

Da poate in timp grupul oamenilor de pe la platou a ajuns putin exclusivist si putin mai greu de intrat in. Dar poate asta ne si tine mai uniti si mai de durata decat altii. Nu e vorba de ce masina e, e vorba de proprietar. In timp au mai fost "noi veniti" care au incercat sa impresioneze prin frane de mana si alte miscari eroice pe care nu le-au gustat decat politistii care au venit pe capul nostru. Nu ca ne-ar face ceva, dar daca nu e necesar sa ii avem pe cap de ce i-am atrage? Au mai fost destule "incidente" tot cu lume nou afiliata, se stiu ele care. Asa ca daca vi se pare ca suntem putin cam suspiciosi de lumea nou venita sau de unele acte eroice sa stiti ca asa este. Asta e doar din punctul meu de vedere nu din partea tuturor. Daca ei sunt de alta parere le vor exprima mai jos.

Spilner 10-11-10 19:20

@MS 02 TPI sincer eu te contrazic, nu am fost de 1000 de ori acolo da am fost doar de cateva ori...si mi-e mi se par oameni normali..nici unu nu e cu nasul pe sus...eu ca "incepator" sa spun ca m-am simtit de minune intre omanei straini pt mine (daca din 20 am cunoscut doar 3-4) si sa vezi...ca nu is copii tembeli toti de acolo
Uite un examplu cat is de primitori....am fost a 2 oara...si am primit si o patura ca mi-e si la inca cineva ne era frig pe banca..:mrhappy:.
acolo am vazut si masini de nota 10...dar si de 3-4...deci...jos cu palaria pt ei...

PuFuL3T3 10-11-10 21:14

Aici vali are dreptate in ceea ce a zis....

Si eu am ajuns intr-o vineri seara la platou dintr-o intamplare, ca nu aveam ce face, unde ma duce... nici nu stiam ca sunt intalniri la platou... am mai auzit dar nu am vazut... in fine am trecut pe acolo nu am coborat dar pe cine cunosteam/ ma cunostea ma salutat/ l-am salutat si gata... nu am ura pe nimeni... toata stima si respectu celor care se inteleg si reusesc sa se intalneasca asa... eu sunt multumit ca sunt primit cat de cat la intalnirea de la Interex... mai schimb si eu o vorba cu cineva...
Dar asa ar fi frumos... macar la o luna sau o data la 2-3 luni sa facem o intalnire mai mare in care sa venim si noi "incepatorii" si si cei mai in varsta... un schimb de povesti nu strica nimanui...
Nu critic pe nimeni, cum am ziso si mai sus... tot respectu pentru voi!

MS 87 PIJ 11-11-10 11:40

Spilnere eu zic ca o prins bine patura :lol:

Spilner 11-11-10 11:56

Quote:

Originally Posted by MS 87 PIJ (Post 3803288)
Spilnere eu zic ca o prins bine patura :lol:

Foarte bine nu bine..:-P Multumim inca o data posesorului de patura :))

Carlos28 11-11-10 15:55

deci cum zicea si vali mai sus........nu interzice nimeni la nimeni sa vina sau nu la platou dar de ''viteji'' si ''zmei'' chiar nu e nevoie.........sa stea dupaia garda sa ne purice de acte pe fiecare cum plecam de acolo........get it?????? RESPECT

PuFuL3T3 11-11-10 17:45

Quote:

Originally Posted by Carlos28 (Post 3803909)
deci cum zicea si vali mai sus........nu interzice nimeni la nimeni sa vina sau nu la platou dar de ''viteji'' si ''zmei'' chiar nu e nevoie.........sa stea dupaia garda sa ne purice de acte pe fiecare cum plecam de acolo........get it?????? RESPECT

Ai simplificat ce a zis vali... bun asa...
vineri poate vin si eu... sa te mai vad ma vere ca nu te-am vazut de un car de ani :))

(sunt vartu' din tudor)

FUYO 11-11-10 19:22

Asa zic si eu, oameni OK, fara haters sus pe platou:D Imi amintesc acum 2 ani, cu masina prospat adusa, entuziasmat, m-am urcat si eu la prima intalnire 4tuning din "cariera"8) Si in ciuda unui "battle" cu Schumi p forum cateva zile inainte:D, n-am avut nici atunci, nici la urmatoarele intalniri sentimentul de "ce cauta asta aici". Din pacate n-am mai fost d mult timp...lucrari d proportie la masina, vara in strainatate, dupa care ma concentram mai mult la rodajul intalnirii BMW. Dar inainte sa dau ursul (sper cat mai curand) sigur o sa fac un "tur d onoare" in locul sacru unde am avut primul contact cu comunitatea pasionatilor de masini din MS. vai ce siropos o iesit:))

CheLu_Gti 12-11-10 14:23

Quote:

Originally Posted by FUYO (Post 3804502)
Asa zic si eu, oameni OK, fara haters sus pe platou:D Imi amintesc acum 2 ani, cu masina prospat adusa, entuziasmat, m-am urcat si eu la prima intalnire 4tuning din "cariera"8) Si in ciuda unui "battle" cu Schumi p forum cateva zile inainte:D, n-am avut nici atunci, nici la urmatoarele intalniri sentimentul de "ce cauta asta aici". Din pacate n-am mai fost d mult timp...lucrari d proportie la masina, vara in strainatate, dupa care ma concentram mai mult la rodajul intalnirii BMW. Dar inainte sa dau ursul (sper cat mai curand) sigur o sa fac un "tur d onoare" in locul sacru unde am avut primul contact cu comunitatea pasionatilor de masini din MS. vai ce siropos o iesit:))

io zic sa te lasi de masini si sa te apuci de.......poezii :))))

Korne 13-11-10 08:46

epic:lol::lol:

Dolce CST 13-11-10 14:35

Si-a cumparat cineva xenoane de la firma FK ? va rog anuntati-ma ca am mare nevoie!

FUYO 13-11-10 20:51

Da, stiu ca ma pricep, sa nici nu negati v-au dat lacrimile:>:>

Ms-02-TPI 15-11-10 07:56

Scuze daca am ofensat pe cineva nu asta a fost intentia mea, probabil ca n-am stat destul incat sa cunosc oamenii mai bine. Greseala mea sa fie, dar mie asa mi s-a parut. Inca odata n-am vrut sa jignesc pe nimeni!
Respect !
Numai bine !

Ps: VINE ZAPADA !!!! :peace::peace::peace:

FUYO 15-11-10 09:55

Quote:

Originally Posted by Ms-02-TPI (Post 3813201)
Ps: VINE ZAPADA !!!! :peace::peace::peace:

Da, vine, bat-o saracia. Ca daca tresa pun anvelopele d iarna d p golf (175/65 R14) pe urs, va arata ca masinutele alea downhill, din lemn si cu roti din rulmenti din copilaria noastra

Spilner 15-11-10 11:24

La noi nu mai vine zapada :rolleyes2...si de vine abea astept sa strig partieee cu masina :-P

Ovi - HJT 15-11-10 16:42

Va trebuie la careva anvelope de vara 195/65/R15 in stare foarte buna?

Ms-02-TPI 15-11-10 21:42

2 Attachment(s)
vand 5 jante de aluminiu pe 15, 4x108 cred, au fost pe un audi 80 b4, cu cauciucuri 2 uzate 2 bune, rezerva buna ,
220 E

Slake 16-11-10 15:16

JOS TAXA

Mi-am facut si eu rost de un BMW 316.Din pacate nu este inmatriculat si trebuie platitia taxa de poluare.Dupa cum v-ati dat seama si dit titlu nu vreau sa o platesc...:).Caut pe cineva care si-a inmatriculat masina fara sa plateasca sau are pe cineva care se ocupa cu asa ceva sa ma ajute si pe mine

P.S.:Ofer recompensa...:)

CLM_Audi 16-11-10 17:31

O metoda practicata de multi este ceva in genul:
Faci dosarul pt inmatriculare, mai putin dovada platii taxei la finante. Ei iti vor respinge dosarul pe motivul neplatii, iar tu trebuie sa ceri in scris motivul pentru care ti s-a respins. Cu asta dai in judecata serviciul de inmatriculari. ai grija ca procesul dureaza mai mult de 3 luni, cat poti sa scoti numere rosii. Si ar fi bine sa ceri ajutorul unui avocat eventual. Uni spuneau ca s-au prezentat singuri in fata instantei, altii spuneau ca fara avocat nici nu se uita judecatorii la tine.

Vezi ca si la finante ai un termen de 30 de zile dupa emiterea deciziei, pt a contesta taxa, dar nu stiu asta la ce ajuta... poate mai este lume pe forum sa ma completeze.

Petyy007 23-11-10 19:16

Nu va trebe la niciunu Jentzi de 13" in 4 prezoane numa bune de pus pentru cauciucuri de iarna..pe Polo,Astra F,Corsa B,fiat Punto,Golf2,etc etc...200de lei cu cauciucuri de vara de 175/65 sau fara

PuFuL3T3 24-11-10 07:53

Am o intrebare... Nu stiti un tinichigiu bun in oras? Ca vreau sa imi rezolv un prag la golf ca mie cam copt si nu am gasit pana acum pe nimeni... decat acolo in uniirii la suzuki dar aia vor inchide service-ul peste o saptamana doua...

Daca stiti va rog lasati un reply

Mersi!

Petyy007 24-11-10 21:37

Care stizi ce distanta are ibntre prezoane VW Polo din 2001?(4x???)

Dolce CST 24-11-10 21:55

Quote:

Originally Posted by Petyy007 (Post 3841275)
Care stizi ce distanta are ibntre prezoane VW Polo din 2001?(4x???)

100 :D

Petyy007 25-11-10 09:14

Quote:

Originally Posted by Dolce CST (Post 3841349)
100 :D

Mersii mult:)

Spilner 29-11-10 20:46

Cine stie unde pot gasi breloc auto din argint ? sau ceva breloc auto cu semnul de la AUDI ?

CLM_Audi 29-11-10 23:03

vrei sa iti pui la cheia de la bmw? :)) am glumit
dinastea mai slabute gasesti pe la comerciantii astia de chinezarii, la 10 lei, sau tot asa chiar in unele magazine de piese;
daca vrei ceva mai deosebit vezi la reprezentanta... numai ca au preturi "frumoase" aia
pe net poti si AICI cu preturi la fel

FUYO 30-11-10 09:13

Quote:

Originally Posted by PuFuL3T3 (Post 3839026)
Am o intrebare... Nu stiti un tinichigiu bun in oras? Ca vreau sa imi rezolv un prag la golf ca mie cam copt si nu am gasit pana acum pe nimeni... decat acolo in uniirii la suzuki dar aia vor inchide service-ul peste o saptamana doua...

Daca stiti va rog lasati un reply

Mersi!

Am eu unul care mi-a facut pragurile pe urs, lucreaza ca lumea. 0746385877 Spune ca de la mine ai numarul.

PuFuL3T3 30-11-10 17:19

Quote:

Originally Posted by FUYO (Post 3856782)
Am eu unul care mi-a facut pragurile pe urs, lucreaza ca lumea. 0746385877 Spune ca de la mine ai numarul.

10x dar am gasit pana la urma pe cineva .... am aflat ca un prieten de familie are alt prieten care se ocupa cu asa ceva... mersi mult oricum :)

Spilner 01-12-10 01:14

Quote:

Originally Posted by CLM_Audi (Post 3856268)
vrei sa iti pui la cheia de la bmw? :)) am glumit
dinastea mai slabute gasesti pe la comerciantii astia de chinezarii, la 10 lei, sau tot asa chiar in unele magazine de piese;
daca vrei ceva mai deosebit vezi la reprezentanta... numai ca au preturi "frumoase" aia
pe net poti si AICI cu preturi la fel

Nop la una ii trebuia, sa ii faca cadou la "prietenuso" :twisted:

Mersi ;)

Spilner 01-12-10 01:46

Nu am somn...!

1 Attachment(s)
Da...revin iara cu un coment cam tarziu dar nu s-ar putea face un thread nou cu parcari aiurea,soferi de ghips masini ciudate etc..etc..? si NU IN ULTIMU RAND daca ne prinde cineva de pe 4tuning sa posteze poza/filmul cu noi fara suparare ca nu stim sa parcam/conducem ?! (ca altfel rugineste forumu asta incet incet)

PS. Asta tre` sa va o arat si voua ca dimineata cand m-am trezit si am iesit afara am crezut ca il vad pe Isus cu masina pe strada de oboseala ce aveam... :)

stresss 01-12-10 10:18

mdea :)) imd imi vad masina, ca am parcato super urat ieri :oops::lol::lol:

PuFuL3T3 01-12-10 12:31

Stress sa iti parchezi tu masina aiurea fai o poza si o pui pe forum :)) devii subiect de discutie..

stresss 01-12-10 19:56

am facuto deja, ca naveam loc si mam pus pe trotuar shi am coborat cat a intrat.....si dimineatza cnd o plecat lumea cu masinile arata d zici cas retardat:))
https://img152.imageshack.us/img152/5...0121326.th.jpg

Spilner 01-12-10 21:53

nu cumva de la masina aia albastra te-ai inspirat da tu nu ai reusit sa o parchezi cu amandoua roti pe trotuar ? :)

stresss 01-12-10 21:55

a ieshit mai exotic asha:))

YEED 01-12-10 22:21

Stresss u stai tare prost cu parcarile =))) si la interex ce stramba ai puso

stresss 02-12-10 08:20

=)) era stilat ma =)) totzi am puso stramb acolo, da nici 1 nu era la fel:))

PuFuL3T3 02-12-10 10:38

Acuma scoate-te :))

Vectra de hr cos unde era? :)) ai impinso mai jos?

stresss 02-12-10 10:41

am puso in pOrtbagaj:))

Petyy007 07-12-10 00:40

Quote:

Originally Posted by stresss (Post 3863279)
am puso in pOrtbagaj:))

pOrtbagaj si lOOOgan:))=))

All times are GMT +2. The time now is 14:22.

- Copyright 2026 4Tuning