![]() |
Re: Accidente in RM. VALCEA
toata lumea stie de tamponarea de aseara:))
|
Cine nu a fost la al doilea boicot nu stie de acel accident... :rolleyes2
|
scuzati sunt nou..
|
nu e nici o problema:D
|
Azi pe la 14:10 accident la Raureni, langa politia rutiera, pe linie dreapta.
Un Logan oprit regulamentar, dorind sa intoarca pe linie discontinua ( e un drum adiacent, in dreptul caruia e linie discontinua), a fost lovit de un Ford Fiesta de la firma Allianz-Tiriac, fiind intors in mijlocul strazii. Fordul, a rupt un capat de pod si s`a oprit intr`un sant. Dauna Loganului e de aproximativ 80 % din spusele politiei, iar a Fordului de 60 %. Oricum nu au fost victime. Poze nu am putut face, k nu am avut telefonul la mine. Cei care au trecut pe acolo, pot confirma daunele masiniilor. |
1. Pe pod la Kaufland 2 masini .....era smurd etc
2. pe strada cu spalatoriile la intersectia cu semaforul...2 taxiuri grav ...polo si hiunday i10 |
Quote:
|
nu...camera de la Iphone myx1-2 trio meu nu mai merge :))
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
am trecut si eu pe la kaufland si am vazut, adevarul e ca destul de des se intampla accidente la noi in oras, asta e daca s-au cumparat permise la pitesti, toti nebunii si-au luat plasticu cu poza
|
1 Attachment(s)
Pozele de la IONUT-GBP sunt de la accidentul din intersectia Bulevardul Nicolae Balcescu cu strada Ferdinand, iar celalalt a fost la interzectia Bulevardul Tineretului cu strada de pe care se iese de la kaufland.
|
Hello navi
|
1 Attachment(s)
............ :?:
|
Unul din ei a trecut pe rosu sau in caz ca nu mergeau semafoarele, cel rosu nu a acordat prioritate.
Ala albastru cred ca vroia sa intre pe strada de pe care venea ala rosu |
Accident azi 12:50 intre fast food "oops" si curba pana in enigma ..
Masina mea, eu la volan :rolleyes2 .. mi-a explodat cauciucul de pe partea dreapta apoi am derapat dreapta urcand pe bordura si m-am oprit in stalp. Aveam in jur de 35-40 km/h.. eu sunt ok.. port mereu centura si asta e.. acum momentan pieton.. Avarii dupa constatare: -bara protectie fata -faruri stanga, dreapta -placuta nr + suport -grila masca fata -capota motor |
Quote:
|
de gti mi se par mai frumoase am gasit la 250 ron setul
|
grila fara semn, bara fata gti, capota cu bad boy , etc....
|
piesele originale ma costa 650 ron fix. daca e sa pun piesele de gti.. ma costa cam 300ron in plus .. maxim:-)
|
eu sper sa ti o faci exact asa cum vrei tu...si sa te incadrezi in exact cati bani vrei tu.
Bafta la reparat/modificat. |
Quote:
daca vrei ... am eu grila de la masca ( golf 3 ) numai ca partea de metal este rosie .. iar plasticu are un colt rupt ( dar merge pus , a fost pe masina mea si era ok ) si nu am sigla cu VW . ti le donez :) numarul .. e rupt ? daca nu e rupt da„l dracu , indreaptal frumos cu un ciocan si gata , nu mai da banii pe altu nou de la politie. Suport nu iti trebuie , lipeste numarul direct pe bara ( banda dubla adeziva Bison - 8 lei ) cu rrestu .. poate te ajut eu * Nu promit nimic* ... acum la 8 ma duc la intalnire de VWforum si intreb baietii daca au ce`ti trebuie si la ce pret. Spor , bine ca esti ok si nu`i nimic , fieru se indreapta ! |
mersi frumos ! m-am gandit sa indrept capota si sa o prelungesc.. oare merge? .. in plus trebuie si vopsita alta noua.. mersi pentru idei caddy:oops:
|
Quote:
|
Quote:
bafta ! |
1 Attachment(s)
@ dud : o grila de golf originala am si eu ,daca vrei si nu gasesti la pret rezonabil;e albastra si are cateva cleme rupte din cate imi aduc aminte dar merge pusa pe masina.
|
dupa ora 13 ne putem intalni?
|
Quote:
|
Accident la Dedulesti in curba. Un x6 alb ( de valcea ) probabil a pierdut controlul si a intrat intr-un tir...Tirul era putin "julit" pe partea dreapta ..farul spart si cred ca putin bara , in schimb x6'le avea airbagurile sarite. Din ce am vazut din autocar , nu avea decat bara, farurile , capota lovite....nu cred sa fi ajuns pana la motor
|
Quote:
Accident aseara Goranu un FIAT Punto Sporting 1.2 16V blue 6 speed gearbox (SDM) a pierdul controlul din cauza poleiului si a derapat necontrolat intr`o alta masina(nu stiu sigur ce tip) Dupa constatare: 400 euro paguba doar fiat-ul. revin cu detalii |
probabil senzorii sunt de vina [ de exemplu am un coleg la facultate cu un golf5, a trecut cu el peste niste fiare si i au sarit airbagurile din bord...el zice ca senzorii sunt pusi pe sasiu p'acolo pe undeva, habar n am....probabil asa si cu bmwu :P ]
|
FIAT Punto Sporting 1.2 16V blue 6 speed gearbox (SDM) Ce amuzant suna :)) As fi fost interesat sa vad o masinutza din aia:)) nah..acum daca e avariata!
|
Quote:
|
Quote:
s-a spart bara si o roata si a ajuns aproape de radiator dar nu s-au declansat airbag-urile...:rolleyes2 |
Airbagurile alea sunt si ele gandite sa sara la un anumit impact. La unele masini airbag-urile nu sar daca nu ai centura de siguranta pusa. De ce crezi ca sub inscriptionarea AIR BAG scrie si SRS ?
|
Quote:
|
dar SRS stii ce in seamna ?!
|
Quote:
|
uite ce am gasit pe net:
Quote:
E foarte important de retinut ca fiind SRS (Supplemental Restraint System) este eficient numai daca este pusa si centura! Daca nu e pusa centura, se pot intampla doua rele: 1. Nu se declanseaza nici airbagul, ceea ce inseamna mucificare pe volan/bord/cap in parbriz/zburat prin parbriz sau geamurile laterale etc, depinde de viteza si de tipul de impact. 2. Se declanseaza oricum si airbagul, ceea ce la impact frontal sau pe-aproape inseamna risc foarte ridicat de rupt gatul (la propriu!) in zona cervicala. Astfel incat eu consider ca nici macar nu conteaza care e comportamentul airbagului, centura este obligatorie! |
Supplemental Restraint System
|
Quote:
ai dreptate.. daca nu ai centura sari spre parbriz cu ~100 km/h si mai vine si "ciocanul" in plina fata ala esti.. mai ales ca iti poate rupe gatu pozitia.. uraaattt.. scuzati off topic.. ON topic: avarii Fiat: capota, bara protectie, faruri stanga dreapta, aripa dreapta, usa dreapta spate -fata oglinda... cam atat |
| All times are GMT +2. The time now is 23:08. |
- Copyright 2026 4Tuning