Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ramnicu Valcea (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea.html)
-   -   Accidente in RM. VALCEA (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea/34460-accidente-rm-valcea.html)

Lunganu' 08-01-11 16:10

Re: Accidente in RM. VALCEA

toata lumea stie de tamponarea de aseara:))

PrietenCuTine 08-01-11 16:11

Cine nu a fost la al doilea boicot nu stie de acel accident... :rolleyes2

dud.vl 08-01-11 16:13

scuzati sunt nou..

Lunganu' 08-01-11 16:43

nu e nici o problema:D

VL-31-BOG 12-01-11 14:57

Azi pe la 14:10 accident la Raureni, langa politia rutiera, pe linie dreapta.
Un Logan oprit regulamentar, dorind sa intoarca pe linie discontinua ( e un drum adiacent, in dreptul caruia e linie discontinua), a fost lovit de un Ford Fiesta de la firma Allianz-Tiriac, fiind intors in mijlocul strazii.
Fordul, a rupt un capat de pod si s`a oprit intr`un sant.
Dauna Loganului e de aproximativ 80 % din spusele politiei, iar a Fordului de 60 %.
Oricum nu au fost victime. Poze nu am putut face, k nu am avut telefonul la mine. Cei care au trecut pe acolo, pot confirma daunele masiniilor.

trafy-vr6 16-01-11 18:34

1. Pe pod la Kaufland 2 masini .....era smurd etc
2. pe strada cu spalatoriile la intersectia cu semaforul...2 taxiuri grav ...polo si hiunday i10

Dj. Kameleon 16-01-11 19:01

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 3991511)
1. Pe pod la Kaufland 2 masini .....era smurd etc
2. pe strada cu spalatoriile la intersectia cu semaforul...2 taxiuri grav ...polo si hiunday i10

nasol....de la un timp se intampla numai accidente prin valcea asta...:shock: poze ceva ai facut?

trafy-vr6 16-01-11 19:08

nu...camera de la Iphone myx1-2 trio meu nu mai merge :))

IONUT-GBP 16-01-11 19:18

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 3991511)

+ o persoana luata cu ambulanta

dedealex 16-01-11 20:29

am trecut si eu pe la kaufland si am vazut, adevarul e ca destul de des se intampla accidente la noi in oras, asta e daca s-au cumparat permise la pitesti, toti nebunii si-au luat plasticu cu poza

PrietenCuTine 16-01-11 20:56

1 Attachment(s)
Pozele de la IONUT-GBP sunt de la accidentul din intersectia Bulevardul Nicolae Balcescu cu strada Ferdinand, iar celalalt a fost la interzectia Bulevardul Tineretului cu strada de pe care se iese de la kaufland.

trafy-vr6 16-01-11 20:58

Hello navi

IONUT-GBP 16-01-11 21:07

1 Attachment(s)
............ :?:

trafy-vr6 16-01-11 21:09

Unul din ei a trecut pe rosu sau in caz ca nu mergeau semafoarele, cel rosu nu a acordat prioritate.

Ala albastru cred ca vroia sa intre pe strada de pe care venea ala rosu

dud.vl 19-01-11 15:52

Accident azi 12:50 intre fast food "oops" si curba pana in enigma ..
Masina mea, eu la volan :rolleyes2 .. mi-a explodat cauciucul de pe partea dreapta apoi am derapat dreapta urcand pe bordura si m-am oprit in stalp. Aveam in jur de 35-40 km/h.. eu sunt ok.. port mereu centura si asta e.. acum momentan pieton..
Avarii dupa constatare:

-bara protectie fata
-faruri stanga, dreapta
-placuta nr + suport
-grila masca fata
-capota motor

VL-31-BOG 19-01-11 16:18

Quote:

Originally Posted by dud.vl (Post 4001294)
Masina mea, eu la volan :rolleyes2 .. mi-a explodat cauciucul de pe partea dreapta apoi am derapat dreapta urcand pe bordura si m-am oprit in stalp. Aveam in jur de 35-40 km/h.. eu sunt ok.. port mereu centura si asta e.. acum momentan pieton..
Avarii dupa constatare:

-bara protectie fata
-faruri stanga, dreapta
-placuta nr + suport
-grila masca fata
-capota motor

Pff.. naspa nene.. o sa te cam coste ceva, maruntisurile astea.. + vopsit etc etc.. bine k nu ai nik.. oricum nu aveai viteza.. dar `na.. macar bine k nu ai intrat in altcineva.. k faceai 2 masini..asa o faci pe a ta, si asa poate aveai de gand sa`ti iei faruri cu angel eyes :lol:

dud.vl 19-01-11 16:21

de gti mi se par mai frumoase am gasit la 250 ron setul

lupalb 19-01-11 16:27

grila fara semn, bara fata gti, capota cu bad boy , etc....

dud.vl 19-01-11 16:30

piesele originale ma costa 650 ron fix. daca e sa pun piesele de gti.. ma costa cam 300ron in plus .. maxim:-)

lupalb 19-01-11 16:33

eu sper sa ti o faci exact asa cum vrei tu...si sa te incadrezi in exact cati bani vrei tu.
Bafta la reparat/modificat.

CaDDy 19-01-11 17:19

Quote:

Originally Posted by dud.vl (Post 4001294)
Avarii dupa constatare:

-bara protectie fata
-faruri stanga, dreapta
-placuta nr + suport
-grila masca fata
-capota motor

daca vrei ... am eu grila de la masca ( golf 3 ) numai ca partea de metal este rosie .. iar plasticu are un colt rupt ( dar merge pus , a fost pe masina mea si era ok ) si nu am sigla cu VW . ti le donez :)

numarul .. e rupt ? daca nu e rupt da„l dracu , indreaptal frumos cu un ciocan si gata , nu mai da banii pe altu nou de la politie. Suport nu iti trebuie , lipeste numarul direct pe bara ( banda dubla adeziva Bison - 8 lei )

cu rrestu .. poate te ajut eu * Nu promit nimic* ... acum la 8 ma duc la intalnire de VWforum si intreb baietii daca au ce`ti trebuie si la ce pret.

Spor , bine ca esti ok si nu`i nimic , fieru se indreapta !

dud.vl 19-01-11 18:20

mersi frumos ! m-am gandit sa indrept capota si sa o prelungesc.. oare merge? .. in plus trebuie si vopsita alta noua.. mersi pentru idei caddy:oops:

Dj. Kameleon 19-01-11 19:53

Quote:

Originally Posted by dud.vl (Post 4001805)
mersi frumos ! m-am gandit sa indrept capota si sa o prelungesc.. oare merge? .. in plus trebuie si vopsita alta noua.. mersi pentru idei caddy:oops:

nasol eveniment frate...mai ales pe criza asta!am avut si eu unul asemanator cu al tau (anul trecut) numai k eu am intrat intr-unu oprit in coloana....bafta si fa-o asa cum vrei tu:)

CaDDy 19-01-11 21:07

Quote:

Originally Posted by dud.vl (Post 4001805)

cum zici ... eu la inceputullui februarie ajung acasa la valcea si iti pot da grila fata a mea, numai s-o vopsesti.

bafta !

Dj. Kameleon 20-01-11 08:19

1 Attachment(s)
@ dud : o grila de golf originala am si eu ,daca vrei si nu gasesti la pret rezonabil;e albastra si are cateva cleme rupte din cate imi aduc aminte dar merge pusa pe masina.

dud.vl 20-01-11 08:28

dupa ora 13 ne putem intalni?

Dj. Kameleon 20-01-11 09:22

Quote:

Originally Posted by dud.vl (Post 4003297)
dupa ora 13 ne putem intalni?

pentru mine era intrebarea?baga id-ul meu sa nu spamam aici...cosmin_cameleon

MiTzA- 26-01-11 11:17

Accident la Dedulesti in curba. Un x6 alb ( de valcea ) probabil a pierdut controlul si a intrat intr-un tir...Tirul era putin "julit" pe partea dreapta ..farul spart si cred ca putin bara , in schimb x6'le avea airbagurile sarite. Din ce am vazut din autocar , nu avea decat bara, farurile , capota lovite....nu cred sa fi ajuns pana la motor

dud.vl 26-01-11 11:57

Quote:

Originally Posted by MiTzA- (Post 4022059)
Accident la Dedulesti in curba. Un x6 alb ( de valcea ) probabil a pierdut controlul si a intrat intr-un tir...Tirul era putin "julit" pe partea dreapta ..farul spart si cred ca putin bara , in schimb x6'le avea airbagurile sarite. Din ce am vazut din autocar , nu avea decat bara, farurile , capota lovite....nu cred sa fi ajuns pana la motor

pai si daca sunt sarite airbag-urile cum de nu crezi ca s-a ajuns la motor :lol:

Accident aseara Goranu un FIAT Punto Sporting 1.2 16V blue 6 speed gearbox (SDM) a pierdul controlul din cauza poleiului si a derapat necontrolat intr`o alta masina(nu stiu sigur ce tip)
Dupa constatare: 400 euro paguba doar fiat-ul.
revin cu detalii

MiTzA- 26-01-11 12:06

probabil senzorii sunt de vina [ de exemplu am un coleg la facultate cu un golf5, a trecut cu el peste niste fiare si i au sarit airbagurile din bord...el zice ca senzorii sunt pusi pe sasiu p'acolo pe undeva, habar n am....probabil asa si cu bmwu :P ]

DjRainManFast 26-01-11 12:12

FIAT Punto Sporting 1.2 16V blue 6 speed gearbox (SDM) Ce amuzant suna :)) As fi fost interesat sa vad o masinutza din aia:)) nah..acum daca e avariata!

fan3xxl 26-01-11 14:29

Quote:

Originally Posted by DjRainManFast (Post 4022223)
FIAT Punto Sporting 1.2 16V blue 6 speed gearbox (SDM) Ce amuzant suna :)) As fi fost interesat sa vad o masinutza din aia:)) nah..acum daca e avariata!

RAULE!!!!!

dud.vl 26-01-11 23:55

Quote:

Originally Posted by MiTzA- (Post 4022199)
probabil senzorii sunt de vina [ de exemplu am un coleg la facultate cu un golf5, a trecut cu el peste niste fiare si i au sarit airbagurile din bord...el zice ca senzorii sunt pusi pe sasiu p'acolo pe undeva, habar n am....probabil asa si cu bmwu :P ]

un prt tot cu un golf 5 a intrat in ultimul sens giratoriu (de la strand)
s-a spart bara si o roata si a ajuns aproape de radiator dar nu s-au declansat airbag-urile...:rolleyes2

PrietenCuTine 26-01-11 23:56

Airbagurile alea sunt si ele gandite sa sara la un anumit impact. La unele masini airbag-urile nu sar daca nu ai centura de siguranta pusa. De ce crezi ca sub inscriptionarea AIR BAG scrie si SRS ?

dud.vl 26-01-11 23:58

Quote:

Originally Posted by PrietenCuTine (Post 4024597)
Airbagurile alea sunt si ele gandite sa sara la un anumit impact. La unele masini airbag-urile nu sar daca nu ai centura de siguranta pusa. De ce crezi ca sub inscriptionarea AIR BAG scrie si SRS ?

de ce? chiar nu stiu.:???:

PrietenCuTine 26-01-11 23:59

dar SRS stii ce in seamna ?!

dud.vl 27-01-11 00:03

Quote:

Originally Posted by PrietenCuTine (Post 4024609)
dar SRS stii ce in seamna ?!

acum am gasit .. umfla airbag`urile instantaneu..:lol:

PrietenCuTine 27-01-11 00:04

uite ce am gasit pe net:
Quote:

Pe de alta parte, exista si o latura negativa: pernele gonflabile au cauzat si accidente, chiar fatale, prin declansarea accidentala, in special daca pe scaunul pasagerului din fata a fost un copil cu varsta sub 12 ani. Declansarea se face cu viteze de cca. 300 km/h, astfel ca efectul este echivalent cu al unei lovituri brutale de pumn in plina figura.
Deci la un impact mai putin violent si fara sa porti centura de siguranta nu cred ca ai vrea sa te trezesti cu airbag-ul in m--e :rolleyes2

E foarte important de retinut ca fiind SRS (Supplemental Restraint System) este eficient numai daca este pusa si centura!
Daca nu e pusa centura, se pot intampla doua rele:
1. Nu se declanseaza nici airbagul, ceea ce inseamna mucificare pe volan/bord/cap in parbriz/zburat prin parbriz sau geamurile laterale etc, depinde de viteza si de tipul de impact.
2. Se declanseaza oricum si airbagul, ceea ce la impact frontal sau pe-aproape inseamna risc foarte ridicat de rupt gatul (la propriu!) in zona cervicala.
Astfel incat eu consider ca nici macar nu conteaza care e comportamentul airbagului, centura este obligatorie!

fan3xxl 27-01-11 00:05

Supplemental Restraint System

dud.vl 27-01-11 00:15

Quote:

Originally Posted by PrietenCuTine (Post 4024622)
uite ce am gasit pe net:

Deci la un impact mai putin violent si fara sa porti centura de siguranta nu cred ca ai vrea sa te trezesti cu airbag-ul in m--e :rolleyes2

E foarte important de retinut ca fiind SRS (Supplemental Restraint System) este eficient numai daca este pusa si centura!
Daca nu e pusa centura, se pot intampla doua rele:
1. Nu se declanseaza nici airbagul, ceea ce inseamna mucificare pe volan/bord/cap in parbriz/zburat prin parbriz sau geamurile laterale etc, depinde de viteza si de tipul de impact.
2. Se declanseaza oricum si airbagul, ceea ce la impact frontal sau pe-aproape inseamna risc foarte ridicat de rupt gatul (la propriu!) in zona cervicala.
Astfel incat eu consider ca nici macar nu conteaza care e comportamentul airbagului, centura este obligatorie!

da
ai dreptate.. daca nu ai centura sari spre parbriz cu ~100 km/h si mai vine si "ciocanul" in plina fata ala esti.. mai ales ca iti poate rupe gatu pozitia.. uraaattt..
scuzati off topic..
ON topic: avarii Fiat: capota, bara protectie, faruri stanga dreapta, aripa dreapta, usa dreapta spate -fata oglinda... cam atat

All times are GMT +2. The time now is 23:08.

- Copyright 2026 4Tuning