![]() |
Re: Vw bora Edition
Quote:
|
Quote:
spitate dar ceva special si exclus 18 doar 17... a 3-a varianta ar fi niste jante no name(nu conteaza firma)dar ceva frumos cu spite (rare si groase..)poate fi Alutec,Artec...etc etc |
Quote:
in nici un caz alutec (made in germany exemplu alutec zero , alutec magnum) sau Artec ex: artec Pa , artec L ( care este de fapt Rh artec tot germany si care sunt facute si jantele tale ) care sunt producatori cu renume , si in nici un caz nu sunt no name cum spui tu *ps : buza aia de cupra strica tot, nu are nici-o treaba cu masina e din alt film, e totusi o bora nu e dacie pastreaza-i linia |
Quote:
in fine,irelevant chestia ii ca nu urmaresc sa fie ceva consacrat,calitate si etc pentru schimbare,niste spitate care sa dea senzatia de jante mari si sa dea bine dar in principiu ii vorba de Rondell si Tomasson,mai apoi chestii ieftine |
Quote:
jantele 17 nu o sa se vada mari niciodata . sunt 17 si atat orice model ar fii , anvelopele vor fii "cozonaci" si janta o sa para mica decat sa bagi bani aiurea da-i o vopsea ca e cam matuita ... parerea mea |
Quote:
ii o chestie ca renunt la buzate...atat....si sunt jante spitate care dau senzatia ca is mai mari...in fine sa nu intram in detalii ca o dam in povesti |
In poza 4 ....ai o distanta intre guma si aripa de toata frumusetea , oem sau ne-oem sau cum vrei tu , la o masina tuning asa ceva e inadmisibil,parerea mea , intra 18 linistit acolo ,cred ca si 20
|
Quote:
|
Quote:
stii cum ii?!cauti nod in papura.....asta deja asa vine cum sa fie pe o parte mai sus si pe alta mai jos?!?!?!.....iar o alta chestie,daca ai urmarit topicul am precizat ca din cauza bieletelor nu o pot lasa mai jos(deja cateodata freaca bara stabilizatoare in planetara)si pana la urma ii o garda decenta sa pot umbla si asa scutul este foarte aproape(de fapt baia ca scutul ala de plastic ii zero) intra si 22 daca o luam asa,cu gume de 30=)) in fine..... |
Gata frate nu mai zic nimic ,.ca zici ca iti caut nod in papura , m-am uitat la primele 4 pozr si in toate e la fel , in fine bafta cu masina , am dat delete subscribe
|
3 Attachment(s)
n-am nimic cu tine personal , dar ai cateva chestii pe masina demne de viata satului ,
1 . vesta de politie pe scaun 2 . baston de politie in masina 3. tetiere cu huse PLAYBOY sincer numai la tara se vede asa ceva , satenii sadea care se cred politisti - probabil n-au aflat ca cele mai bune bancuri sunt cu politisti incerca sa acepti si criticile si sa anulezi ce nu este ok pe masina asta daca vrei ceva daily , daca nu si traiesti in lumea ta nu trebuia deschis thread........numai bine nu o lua in nume de rau , este doar ce se vede si cred ca multi si aceea care sunt de partea ta vor fii de acord |
Quote:
|
3 Attachment(s)
wooooooooooooooooooooooooow , husa aia playboy nu am vazut-o multi , era jale pe topic :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
si eu ma luam de niste boxe amarate , spiritul asta de observatie.... concluzie : masina inceputa foarte bine (era si normal e copiata dupa una de dincolo) , insa cand ai inceput sa introduci ideiile tale , a inceput cearta :) uite o poza cu interiorul masinii model , fa-l asa :) , nu e mare chestie. ca sa nu zici ca e stock iti scriu si lista de modificari interior: Black Microsuede Headliner w/ Lime Green Inserts Black w/ Lime Green Stitching Microsuede Armrest Cover and Shift Boot VDO Boost Gauge Newsouth Steering Column Gauge Pod Blitzsafe Aux Input OEM European Light Switch OEM Jetta Monster Mats OEM Jetta GLI Pedals OEM Jetta GLI Deadpedal Votex Aluminum Shift Knob Shortened Shifter Rod Megan Racing C-Pillar Tie Bar la sfarsit , ceva frumos,si mult prea scump :P |
Quote:
inseamna ca tu din poze vezi si stii mai bine decat mine se poate....insa la reglaj a fost facut dupa metru iar cand masina sta pe asfalt ii distanta absolut la fel(poate cativa milimetrii diferenta...) ce vezi tu din poze chiar nu stiu dar in fine....poate este mai bine asa daca ai dat delet,si chiar pentru remarci asemenea cine are sa dea si restu ca este absolut inutil discutii,sfaturi,pareri constructive oky,dar abureli de astea nu mersi nu ii suparare dar sa fim seriosi |
Quote:
|
ma omule....zi acum care este problema?
ca el vede o chestie inexistenta si mai insista asupra ei?! am zis clar si simplu ca cauta nod in papura alt motiv nu s-a gasit din poze,doar ca pe o parte este masina mai sus...sau pe cealalta mai jos=))) mda,asta da forum eu cate si ce trebuie sa mai accept?! |
Quote:
bastonul de politie a ramas ocazional in masina,iar daca in poze apare ceva in masina la tine,la mine sau oricare altu nu inseamna ca apartine lumii satului,al orasului sau altei parti iar cele de pe tetiere intradevar ii cancan,o prostie Quote:
iar legat de afrimatie ta ca ii copie dupa o masina de dincolo,chiar nu am ce sa iti mai zic ca am luat fel si fel de idei din stanga dreapta....altcev a dar sa ma iau dupa altii,ma degraba genul ca tine(dovada si pozele tale...)ca fa asa si asa is aia cu copy-paste |
Quote:
|
Quote:
alta chestie,nu ca poate doarme noaptea cainele in masina,si gata hai sa sarim toti ca cum vine asta |
Quote:
|
Quote:
stai linistit,nu is absolut deloc,ba chiar daca ai urmarit cate tiganii s-au adus asupra masinii mele,si povestiri si etc etc nici eu nu mai stiu cum am asa rabdare si is asa fraier sa raspund oameniilor chiar ma minunez cand vad chestii ca ii mai sus ca ii mai jos,ca ii husa ca ii noroi ca ii praf pe ea,ca ii parcata gresit,ca a ramas cu rotiile virate si bla bla bla...chestii de genul COPILARII....dar asa trebuie sa fie,daca nu se gaseste altceva atunci cautam:rolleyes2 fantastic chiar sunt dezamagit absolut total...evident nu ma asptam la extra laude,la premii virtuale si etc etc dar cand vand alte masini la jumatatea "normei" acesteia si cate aprobari,laude si bla bla bla...raman:shock: in fine...iar o dam in pagini de romane si nu ajungem la nici o concluzie,eventual cea veche si cea consacrata ca masina ii dezastru,bani pierduri,eventual fara investitii,kitch si pe urma sau intai,userul soosy de care nu mai continuu:!::sad: edit: cea mai buna solutie era sa raman cu planuriile pe forum(doar in scris)masina de cand am cumparat-o sa primesca niste odorizante,niste spalari,leduri si maxim o investitie mai mare(poate jante)si deja eram indrumat spre show si toti eram in culmea fericirii |
1 Attachment(s)
curatat filtru sport...cu kitul special K&N
99% am rezolvat treaba cu playerul(va fi un dvd pioneer f320bt) curand mai urmeaza niste aditive(injectoare,la ulei)si distributia anul asta s-ar putea sa tragem linie mai maciulia schimbator si folia carbon pe alocuri(interior)ar fi dar vedem:rolleyes2 |
Dupa ce pui aditivul ala sa imi zici si mie cat te duce reparatia la injectoare :lol:
|
Hai ca in motorina mai merge, tinand cont cat de buna ii motorina pe la noi(sper ca nu bagi dinala cu 18 lei din real), iar in ulei, chiar nu ii vad rostu.
|
Quote:
|
O bora intradevar frumoasa ! Frumoase rau jantele!
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Ascona e o masina de generatie veche, care nu e asa sensibila la chestii de genul asta. Pentru ulei, sincer, existe diverse "vascozitati", chiar nu-si are rostul aditivul. Iar in motorina, baga daca vrei, dar eu unul nu recomand.
Seara buna. |
Quote:
dar nu is asa sensibile si totusi s-a rezolvat prin aditiv,cea ce inseamna totusi ceva legat de vascozitati,am incercat odata 15-40 si nu era deloc ok chiar si la atv am avut unele probleme din cauza uleiului gros in fine... |
2 Attachment(s)
pioneer f320bt
ca si prim lucru de precizat,se aude super,total altfel de jvc fata detasabila gps...(trebuie sa fac upgrade la igo8) bluetooth rama special pentru golf 4..... next,cuget asupra barii stabilizatoare(strub bar) chei briceag si ce mai aveam in plan pana acum(folia carbon si maciulia schimbator...) aaaaaaatat...pentru anul asta,dar posibil ca nici astea toate |
Quote:
|
Nu e OEM. KITCH !!!!
|
Quote:
pregatesc pe viitor un magnetofon ceva...ala o fi cel mai Oem ++ ++ Quote:
|
Nu te mai ataca atat ca astia fac misto de tine. Cel putin unu dintre ei e mare priceput... ala de si-a scos cu ranga sitele din catalizator si si-a facut evacuare sport... aaa si parca isi schimbase si gumele sh tot cu unele sh dar mai bune un pic! o sa-i rasfoiesc topicul sa vad daca ma insel in vreo privinta, sper sa nu fi gresit, ca am auzit ca te injura pe molovineste prin mesaj privat!
|
Quote:
daca nu se simte ok,daca nu ii naspa lasa-i in durerea lor,chiar nu poti sa mai zici nimic de astia:rolleyes2 |
Quote:
:lol::lol::lol::lol::lol: asa tuning!!! daca e "dizal" ajuta la back pressure :lol: |
o rugaminte la voi...ma ajuta cineva cu o poza golf 4/bora tdi cu strut bar(bara rigidizare fata)
as vrea sa cumpar si eu una dar nu gasesc nici unde o poza,ceva sa imi fac o ideie daca deranjeaza cu ceva pe la motor,trebuiesc modificari etc..?! in principiu sunt in dubii daca nu loveste in capacul de la motor...si altele:rolleyes2 |
4 Attachment(s)
Te ajuta cu ceva? Ultima poza e chiar un golf de pe forum, cu motor alh.
|
de ce ti-ai pune o astfel de bara? doar iti gauresti oalele, restul avantajelor barii nu le vei simti
Quote:
|
Quote:
desi din cate vad aici ii vorba de niste bare mai de firma(eu am gasit de la Ta Technix si Fk sau jom nu stiu exact)sper ca si alea sa aiba curburiile altfel nu prea s-ar potrivi(imediat dupa oala din partea soferului ii chestia aia neagra...mai apoi capacul motorului si etc) ultima poza,dupa modelul meu nu ii ok...ca are filtru aer pozitionat altfel decat la al meu....deci devine alt model Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:00. |
- Copyright 2026 4Tuning