![]() |
Re: SA VB DESCHIS DESPRE TOT AICI
Quote:
|
Quote:
o sa iau |
becuri rosii chiar nu stie nimeni unde gasesc???
pls pls pls |
rosii sau portocalii???daca vroiai sa zici portocalii gasesti si in benzinarii,carefour,real,sellgros,metro....etc
|
Quote:
chiar nu stie nimeni???? |
Unde a disparut Thread-ul Ghost Racing Team de pe Brasov?
|
T-bone cauta pe google si vei gasii becuri de pozitie sau frana pe leduri rosi.Se potriveste exact in soclu.sunt pseciale pt asa ceva.
|
s-au montat camere video undeva la selgros asa ca atentie mare...daca gresesc va rog sa ma corectati...:D
|
radar??????
de aia nu mai sta radarul pe acolo ? |
Quote:
|
hai k intreb si aici la voi .. stitzi pe undeva prin brasov unde pot sa fac si eu .. sau de unde sa cumpar bara d rigidizare ptr solenza ???
|
tuner cine mi-a zis mie a zis ca l-a detectat antiradarul deci....
|
deci....usi automate
|
Quote:
|
Cine are niste informatii utile desspre AR ?? (facultatea)
ma intereseaza cum sa intrat si la ce se da examenul |
Gandeste-te si la IT .
Bigu sau Bogdan (bob) ar fi in masura sa-ti zica mai multe . |
Quote:
|
din cate stiu eu se intra destul de usor la AR mai greu e sa termini :) vorba altora incerca un IT
|
yo am auzit k te rupe cu matematica si cu fizica :sad:
|
am depus dosarul la inscriere la : IT design industrial lb engleza, AR lb engleza si telecomunicatii. la toate trei am fost admis la locuri fara taxa. am preferat designu pt ca: este ceva nou, este apropiat de AR, toate cursurile pe colina, grupa este juma fete juma baieti(la AR o sa fie numa carnatzi). bacul l-am luat cu 7.98 si cand iti depui dosarul o sa-ti faca o medie pe loc in fuctie de cerinte(50%bac 20%fizica 30%mate...este doar un exemplu)si pe media aceea vei fi admis sau respins. la depunerea dosarului se plateste o taxa(anul trecut 80ron la fiecare facultate). dosarul tb sa contina diploma de bac, verificarea medicala, o foaie ce ti-o da la absolvirea liceului cu toate mediile, chitanta cu suma platita pt concursul de dosare. daca vrei sa depui la mai multe facultati dosarul faci copii legalizate la toate foile de mai sus. retine: dosarul cu actele in original il depui unde vrei tu neaparat sa intrii ! ca sa eviti eventuale plimbari daca esti admis in alt loc unde este o copie legalizata. sfat: sa faci o copie legalizata dupa diploma de bac sa o ai acasa pt ca niciodata nu stii cand o sa-ti trebuiasca.
asa a fost cand m-am inscris eu gandestete ca daca dai la ar sau it tb sa te ocupi de scoala si sa frecventezi cursurile. ce a fost la liceu a fost pistol cu apa. eu sincer a-si mai da un bac in loc de sesiune. |
ce zici tu este valabil daca intri la fara taxa... in schimb la cu taxa este frectie la picior de lemn, important este sa platesti "fondul clasei" :lol: :lol::lol: ...
|
cand zici la cu taxa te referi la facultatile particulare, si asa este! daca intrii la stat cu taxa e dublu rahatul, dupa ce ca platesti iti mai si f*** nervii
|
Multumesc mult baietzi !!
Inca stau si ma gandesc la ce o sa dau (IT sau AR) oricum ms mult |
daca intri la IT cu taxa nu trebuie sa iti faci probleme trebuie doar sa iti iei toate examenele si cu o cerere daca renunta la facultate din colegi tai poti trece pe locul lor la fara taxa
daca ai intrat la fara taxa primul an e distractie curata :) abia in anu 3 sa iti faci probleme exista persoane in anul 5 cu examne din primul an asa ca primul anu e lejerrrrrrrrrrr in cadrul facultatii de IT am auzit ca designul asta e destul de usor si la engleza pana anu 5 raman putini cam juma din grupa incearca si la design in romana |
despre harvard ce puteti sa-mi ziceti?
|
ma eu am auzit ca-i naspa acolo ... prefer IT`u, asta daca ajung sa dau bacu`! =))
|
nu ai inteles........stai jos......ai nota 4...=))=))=))
|
Quote:
|
... si tu brutus =))
|
Quote:
|
daca nu luati BACu aveti ban.....va promit
|
lasa ma ca luam ce drecu ... prost sa fi noroc sa ai, asta in cazul lu` alex =))
|
Quote:
|
ba esti mai prost ca mine asa ca gura mica =))
|
Quote:
|
Vezi ? ce ti-am spus, "digiga" :lol: ... deci care`i mai prost ? =))
Hai gata ma ca am facut deja o pagina in care ne demonstram inteligenta ! :lol: hoooo :/ |
Quote:
|
cine stie sa imi zica cum pot sa scot limitatorul de turatie de la logan?
merci |
paul tre sa te corectez putin(nu o zic visavis de voi deci nu va simntiti)....replica suna cam asa : "prost sa fii,noroc ca esti"
|
bai lasatzi palavrageala .. si luati-va " shlipi " si hai la mare .. duminica e cursa .. pregatiti cox-u ... trabantu si ficatu ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:05. |
- Copyright 2026 4Tuning