Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Raposatul Port Tomis, fostul Aqua Magic, actuala parcare din Parcul Tabacariei ! (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/989-raposatul-port-tomis-fostul-aqua-magic-actuala-parcare-parcul-tabacariei.html)

zguby 09-07-05 17:56

Re:

Quote:

Originally Posted by \"madfish\"
si aici OFFTOPIC`u e in floare ...

Da frate ai dreptate, ce zici il dam cu tamaie daca tot sucks ? :)))))

GABBY_ 09-07-05 20:02

oricum despre port nu se mai poate vb pana in toamna cand se vor aduna iar romanii in port.a mai fost careva in port in ultimul timp si a mai vazut ceva distractie pe acolo?eu nu am mai trecut ptr ca am obs deja acele microbuze si e clar ca s-au dus vremurile cand te fereai sa nu te stropeasca unul cu ulei pe pantaloni sau sa nu iti intre mirosul de cauciuc in haine :lol: .numai bine

needBrain 10-07-05 13:14

am fost eu aseara si era \"liniste\"

Nesanatosu 10-07-05 13:45

Pai daca era liniste de ce n-ati facut galagie :wink:

VPR`u 10-07-05 14:25

lasa ca am fost noi aseara si am stat pana dimineata.......

BlueEyes 11-07-05 00:36

si N-A MAI FOTST liniste ...........
ps urat e dupa betie ... nu mai beau :(enough!

ERY 11-07-05 08:20

Ieri dimineata Portul Tomis a reinviat !!!!! Frumos se vede rasaritul pe malul marii !!!! :wink:

ct77pia 11-07-05 11:41

mai ery ce romantic estiiiiiiiiiiiiiiiii
:D :roll: :roll: :roll:

Psycho 11-07-05 20:03

vreau si eu rasarit :)

Insanity 12-07-05 01:15

mai bine spargeam becul si nu se mai vedea nimik, al draq de rasarit... daca nu aparea soarele am fii stat mai mult... la cat de marfa a fost imi vinbe sa-mi bag ceva in el de soare :evil:

ERY 12-07-05 08:10

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Insanity\"
mai bine spargeam becul si nu se mai vedea nimik, al draq de rasarit... daca nu aparea soarele am fii stat mai mult... la cat de marfa a fost imi vinbe sa-mi bag ceva in el de soare :evil:

A doua oara oricum numai nimeresti :lol: :lol: :lol:

Psycho 12-07-05 10:14

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Insanity\"

explica`mi si mie ce ati facut ... k sa nu mor neinformat

GABBY_ 13-07-05 16:57

deci nici nu vreau sa mai aud de portul tomis pana in toamna.ma duc sa imi rup masina pana acolo ptr ce?sa vad masina de jandarmerie cum patruleaza pe langa mine si imi arata ca este dotata cu girofare.mai bine ma duc draq cu femeia si ma plimb prin statiuni si mai cine stie pe unde decat sa mai imi pierd vremea pe acolo.salutare

D_M_X 13-07-05 23:49

stai linistit ca si noi am fost la 5 dim

Psycho 14-07-05 00:34

Re:

Quote:

Originally Posted by \"GABBY_\"
deci nici nu vreau sa mai aud de portul tomis pana in toamna.ma duc sa imi rup masina pana acolo ptr ce?sa vad masina de jandarmerie cum patruleaza pe langa mine si imi arata ca este dotata cu girofare.mai bine ma duc draq cu femeia si ma plimb prin statiuni si mai cine stie pe unde decat sa mai imi pierd vremea pe acolo.salutare

da io nu te`am vazut niciodata rupand`o ... ?!?!?

si ce iti face jandarmeria ti`o umezeshte :)

All times are GMT +2. The time now is 17:56.

- Copyright 2026 4Tuning