![]() |
Re: Cine se pricepe la drifturi,la NFSU2 ??
v-a pus in cur pe toti :lol::lol::lol::lol:
hai dvd-ule emh ? :lol::lol::lol: aveti adversar :lol: |
fratile acum ma bucur ca eu sunt dragar inrait ,dar cred ca nu prea aveti cu sa il depasiti pe "nebun"...1 mil. si ce va :o .Cat timp ti-a luat sa-l faci?
|
Quote:
|
I-am dat eu add,poate joaca cu mine una mica :)
|
GiuGiu lasa un id de mess pe privat, ca mi-am pregatit skyline-ul de 7 sec. pe 400 m :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Fratele DvD si-o cam fura de la mine aproape de fiecare data cand jucam. Si oricum,noi nu facem drifturi pe trasee montane,ca nu suntem in filme cu japonezi si americani. Noi facem drifturi pe Stadium Drift 2. Daca acolo reuseste sa faca 600.000 (adica mai mult decat am facut eu) e sef,si eu nu mai comentez nimic. Nu spun ca sunt cel mai bun la drift,dar...nu se pune :P |
Quote:
|
Deci deocamdata,orice ar zice oricine, Ingerasul a castigat atunci la campionat,deci nu conteaza cine l-a batut dupa aia. Asa si eu l-am batut dupa campionat,dar nu se pune.
(ca tot veni vb,m-a batut intr-o seara de m-am c*c*t pe mine :| ) Deci pentru mine Ingerasul e Drift King :) |
Quote:
|
Ms pentru salvare ;)
|
Azi am dat-o de-a latu' cu Ingerasul :D , m-a facut, in 3 runde m-a facut de 3 ori :D sä numai pomenim de drag, ca iar face emh draci :lol:
PS: l-am facut acolo :mrhappy: |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:07. |
- Copyright 2026 4Tuning