![]() |
Degeaba realizezi după ce faci plămānu' negru :lol:
|
Degeaba realizezi după ce faci plămānu' negru :lol:
|
.....
aaaa ... pai sa zic k m`ai pus pe ganduri ... cu plamanu` negru .. si restu`..hmm sa ma las sa nu ma las ? :lol: :lol: ..mai vdm ...chiar acu savurez un marlboro :lol: :lol:
|
.....
aaaa ... pai sa zic k m`ai pus pe ganduri ... cu plamanu` negru .. si restu`..hmm sa ma las sa nu ma las ? :lol: :lol: ..mai vdm ...chiar acu savurez un marlboro :lol: :lol:
|
am facut o radiografie la plamani si nu se vede nimik...cica sanatos tun...keep on smokin' :lol: :lol: :lol: :twisted:
|
am facut o radiografie la plamani si nu se vede nimik...cica sanatos tun...keep on smokin' :lol: :lol: :lol: :twisted:
|
Re: Fumator/Nefumator
tre sa merg sa fac radiografia aia la plamani, pt recrutare.
tare curios sunt ce-or gasi aia p-acolo! :) |
la mine gasesc bucati de cauciuc =)) ars ..
|
ce sa mai scoatem si noi fum??...lasa sa scoata evacuarile :))) ne chinuiti pe noi..astia finuti si delicati,nefumatorii :P :)))))
|
adevarat, am obs. si eu chestia asta, nefumatorii .. mai ales intr-un spatiu mai inchis .. aiurea rau .. nu prea le place..si e dureros cand un tovarash .. pleaca din camera.. doar ptr ca e prea mult fum ..
:) in fine , check out the poll :) 50 % / 50 % :D foarte tare |
nefumator declarat ... si nici nu am de gand sa ma apuc ...
sa vedem cat timp o sa ma tzina ideea asta ... :P eu sper ca mult si bine ... da` niciodata nu stii |
Si eu tot la fel .. ma declar nefumator.. !! nu are rost sa ma apuc .. decat sa dau banii pe un pachet de tigarii .. mai bine imi iau o cola mai pun 10 mii si imi iau si o shorma:twisted: :twisted: Deci lasat va de fumat ma ca nu e bine . !! dati banii aiurea
|
da` nu e mai nine fara tzigari ...
d c sa mai dai bani si pe aer ? :P |
Fumator...de 8 ani...acum fumez kent 8 (~1 1/2 pachete cand sunt la servici (ca stau la calculator si ma plictisesc) sau la vre-o petrecere), in schimb in weekend fumez maxim 10 tigari pe zi....cam mult dar asta este. La ultima radiografie aveam "plamani de fumator pasiv) :D
|
oare la mine ce o sa imi arate radiografiea ... ca nu fumez .. da` mai stau in preajma persoanelor care fumeaza ..
asa ca probabil o sa arate ca si la un fumator inrait ... :( |
| All times are GMT +2. The time now is 23:08. |
- Copyright 2026 4Tuning