![]() |
lasa ca intreb eu pt oltcit daca e omologat ca un prieten de-al meu il stie .motoru e de 1700 de renault 21 si merge de rupe
|
Ciclistu, este oltcit tata (si va fi pe mana mea de pe 10 iunie) :D uite incerc sa-i fac ceva poze in week-end-ul asta.. si sa le pun pe site.. :) modificari nu-i fac nimik pana la anu :D :)) n-am bani.. ;) asa ca mai stau cu el si fara..
Baietzi ata e.. :) daca nu avem bani.. ;) eu vraeu multe.. dar costa.. :( si mult .. |
BoSsuL3TZ... toate la timpul lor!! Conteaza k ai Oltcitu'... unii te invidieaza (eu par example :roll: )! ii pui tu o linie audio, ceva k la o adik asta conteaza cel mai mult (parerea mea) si nijte jenti!
|
asa sa fie :) nu mai vreau sa-mi fac nici un plan.. daca o sa am bani o sa-mi iau.. daca nu o sa ma uit la el ce bine arata si fara jentzi.. are forma faina oltcitu, mai ales daca-l modifici putzin.. ;)
|
BoSsuL3TZ, important ii sa ai masina ta proprie, modificarile le poti face si mai incolo.
Multa bafta. |
o intrebare: care dintre voi de pe forum am prins viteza cea mai mare cu oltcitu?
astept raspunsuri |
180km/h filmat pe caseta
|
Asa este Ciclistu, conteaza mult sa ai masina ta.. si sa nu depinzi de nimeni.. :)
Am inteles ca Gabi a avut un top speed de 185 km/h .. G. daca ma insel sa ma corectezi .. |
ohoooooooo, bravo cecilia, bordu`....... asha da.....marfa....dak potzi, dai shi un upload la film sa il vdm shi noi pls.
io am reushit un max de 190kmh .... da` cu Clio :roll: am vazut azi un Citorn Xsara cu nijte jentzi Speedline albe superbeeee Speedline iz the best line ....4 real |
cecilia astept cu nerabdare filmu de la tine sa-l vad si yo pune-l si tu cat mai repede pls
|
Pentru afirmatia ceciliei pot spune si eu DA! Am vazut filmarea :twisted:
|
o sa caut un pc cu tv tuner ca e pe caseta video normala
|
SUNT COMUNIST !!! - :)
Ba,
Azi mi-am scos Oltena 12TRS la plimbare dupa ceva timp de mers cu Rover-ul! ... Imi place super cat de prietenoasa masina !!! Ca dezavantaj eu vad decat consumul de carburant - trebuie reglat, consuma cam 14%! Deci, cred ca sunt comunist! ... In aceeasi ordine de idei URASC din tot sufletul Dacia si nu vreau sa intru in amanunte pentru ca as avea o lista intreaga de argumente impotriva Dacia! ... Oltena in schimb IMI PLACE! |
Oltena 12TRS - 1995
1 Attachment(s)
Asta e Oltena cu pricina!
|
Era vb mai devreme putin de viteza prinsa d un Oltcit... uite kiar azi pe E 70 (soosea buna, libera) mergeam si eu linistit dinspre Caracal spre Craiova aveaam cam 150 (tzin sa precizez k nu cu un Oltcit) si la un moment dat un oltcit in fatza mea (troaca, nimik pe el, nici macar emblema) mergea cu 140 si in plus era si cu nr d olt :) :) in fine eu zic k e bine pt un oltcit nemodificat!!
Dodo da-mi voioe sa te contrazic putin... nu stiu c clio ai u... dar iti spun sigur k toate clio-urile sunt limitate elctronic la 170!! :P :P :P :P asta dak nu tzi-ai scos limitatorul ceea c este foarte simplu... dar ma rog! :) |
| All times are GMT +2. The time now is 11:26. |
- Copyright 2026 4Tuning