Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   SOLO sau COMBINAT/COMBINATA ? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/5290-solo-combinat-combinata.html)

needBrain 21-11-05 15:12

pai e singura solutie in acele momente

Mustang 25-11-05 00:20

Re:

Quote:

Originally Posted by \"korkodusha_acra\"
Mustang, daca tipa a fost intr-adevar tratata cu afectiune si respect si, cu toate astea, a alergat in bratele altuia precum spui, eu consider ca nici macar nu se incadreaza in categoria de care vorbeam... Eu ma refeream la o femeie care iubeste. Probabil cea despre care povesteai a avut o relatie de convenienta, sa spunem asa... si in momentul in care s-a ivit ceva mai bun din punctul ei de vedere, a profitat de ocazie.
E aiurea, ce sa zic, dar stim cu totii ca se intampla si lucruri din astea... Imi pare rau!

merci pt parerile de rau, da' nu e nevoie...
in clipa de fatza o sa fiu MULT mai rezervat in prv fetelor...

SpeedeR 25-11-05 10:06

mustang...dk fata arata bine sa o rezervi si pt mine o seara akolo plz :)

Mustang 25-11-05 11:26

frate...nu merita ;)
ie din aia ciufuta de nu stie ce vrea...si in plus...daca faci prostia sa te \"rezervi\" cu ea... e naspa ca dupa aia se foloseste de numele tau ca sa ajunga undeva...doesn't worth the effort :)

aleks 25-11-05 15:12

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Mustang Mach One\"
frate...nu merita ;)
ie din aia ciufuta de nu stie ce vrea...si in plus...daca faci prostia sa te \"rezervi\" cu ea... e naspa ca dupa aia se foloseste de numele tau ca sa ajunga undeva...doesn't worth the effort :)

mare adevar grait-ai.
am cunoscut si eu o scorpie din asta...
pana la ea am crezut k nu exista fata frumusica p care sa n-o vrei s-o f..ck...
ei bine, tot c poti face cu astea e sa fugi de ele si sa le recomanzi dusmanilor, dak intr-adevar n-ai mila de ei...

needBrain 25-11-05 17:45

mmmm cunosc un caz de genu asta......intamplare recenta

LaMishto 26-11-05 02:07

yep, sunt destui \"ingerashi\" d`astia.. :roll:

Mustang 26-11-05 08:20

Re:

Quote:

Originally Posted by \"LaMishto\"

sunt niste ingerasi co coarne, ceva mai ca lucifer :roll:
majoritatea f emeilor asta fac...si nu ai ce sa le faci :)

LaMishto 26-11-05 12:22

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Mustang Mach One\"
Quote:

Originally Posted by \"LaMishto\"

sunt niste ingerasi co coarne, ceva mai ca lucifer :roll:

yep, de asta am pus ghilimele mai sus ;)

GolfuletzS 28-11-05 19:25

cer si eu un sfat nu stiu c sa fac ... sunt foarte confuz :( o fosta prietena de a mea e in aceasi clasa cu mine .. ma rog ne`am certat cam vro 1 luan si ceva nu am mai vorbit si aku eu incerc sa o recueresc ... dar simt ca nu mai pot .. park in loc sa mearga in sus relatia merge in jos :(

dar nu pot sa nu mai vorbesc cu ea dar nici sa fiu doar un amic :(

santos stie povestea ( e vb d Mirela :( )

needBrain 28-11-05 21:47

daca vrei sa o recuceresti,intra pe privat sa vb
cred ca stiu cum :wink:
id-ul meu unforgiven_20042003

EvLSant0S 28-11-05 21:51

Re:

Quote:

Originally Posted by \"GolfTuning\"
cer si eu un sfat nu stiu c sa fac ... sunt foarte confuz :( o fosta prietena de a mea e in aceasi clasa cu mine .. ma rog ne`am certat cam vro 1 luan si ceva nu am mai vorbit si aku eu incerc sa o recueresc ... dar simt ca nu mai pot .. park in loc sa mearga in sus relatia merge in jos :(

dar nu pot sa nu mai vorbesc cu ea dar nici sa fiu doar un amic :(

santos stie povestea ( e vb d Mirela :( )

:lol: :lol: :lol: :lol:
gaseste-ti o pasa pe care s`o f ...
stii cum ? uiti instat de ... \"mirela\" ... garantat
ca idee , ea ce vrea ? vrea s-o ardeti ca amici , adevarat ?
hai ca n-am ce face , ma apuc sa-ti pov.
deci .. prin aceiasi chestie am trecut si eu ... de foarte curand , asculta la mine , tot ce o sa-ti ofere mirela .. in conditiile in care ea o arde ca vreti sa fitzi amici ... O SA FIE NERVI ! furie .. atat .. mai mult n`o sa poata sa-ti ofere .. o sa iei foc .. de ff multe ori ..
deci asculta la MINE , NU SE MERITA ! gasesteti alta .. pe care s-o f , eventual sa te iubeasca :) usor usor o sa reusesti si tu s-o iubesti .. pana atunci , spune-i asteia .. ca nu poate sa fie ... \" cu pla-n cur, si cu sufletu-n rai , deci ori alba ori neagra , daca nu vrea sa fitzi impreuna , si o arde ca vrea sa fitzi amici , cand tu vrei altceva, spune-i pa ..
si nu mai dramatiza in halul asta, ca nu-s decat niste .. pasarele .. si atat .. cu greu gasesti una care sa nu te raneasca si bla bla bla .. cand una te-a ranit ,nu va ezita s-o faca si a doua oara, so .. de ce sa-ti batzi capu ..
treaba ta frate .. eu ti-am zis ,am patit-o de curand , mi-am bagat pla ..
iar acum imi e mai bine ca niciodata .. am tot ce-mi trebuie , ma intelegi ?
nu se merita sa stai dupa ele .. tzaca paca, vrea... bine , daca nu vrea ,cum vrei tu , pa ..
la un moment se intoarce roata , sa vezi atunci distractie ;)

SLaniCeanu-MIDNIGHT_RACER 28-11-05 23:50

ANDY_SLC!

faza cu parlitu alta pasarica nu prea merge in toate cazurile din cate stiu cateodata ori nu mai poti sa o faci din cauza pers la care te-ai gandit ori ca te-ai invatat cu pers trecuta asta in cazurile cand vii din relatii de lungaaaaaa durata zic si eu poate din propie experienta!--parerea mea poate nu conteaza dar am spuso!

EvLSant0S 29-11-05 04:11

Re: ANDY_SLC!

Quote:

Originally Posted by \"SLaniCeanu-MIDNIGHT_RACER\"
faza cu parlitu alta pasarica nu prea merge in toate cazurile din cate stiu cateodata ori nu mai poti sa o faci din cauza pers la care te-ai gandit ori ca te-ai invatat cu pers trecuta asta in cazurile cand vii din relatii de lungaaaaaa durata zic si eu poate din propie experienta!--parerea mea poate nu conteaza dar am spuso!

nu exista asa ceva , odata si odata tot trebuie sa mergi mai departe , nu poti sa refuzi .. daca tzi se da .. doar ptr ca .. ai fost odata cu una mult timp si esti obisnuit cu aia si etc, daca aia nu stie ce vrea ... treci mai departe ... eventual o astepti pana-i vine mintea la cap , tu-ti vezi de treaba ta .. o lasi pe ea sa-si vada de treaba ei .. si la un mom. dat isi da seama .. si ea .. cam .. cum sta treaba ..
e adevarat , nu prea ai cum sa compari o relatie cu alta, desi incerci , nu ai cum , sunt momente pe care le-ai trait si nu le poti trai DECAT cu ACEIASI persoana , in rest. .. incerci in zadar .. sa gasesti fericirea , dar NU ai cum .. de fapt , ai cum ,dar e fff greu .. daca ai gasit-o ai scapat , daca nu .. si nu nu , asta e .. ai pierdut

aleks 29-11-05 10:31

Re: ANDY_SLC!

Quote:

Originally Posted by \"SLaniCeanu-MIDNIGHT_RACER\"
faza cu parlitu alta pasarica nu prea merge in toate cazurile din cate stiu cateodata ori nu mai poti sa o faci din cauza pers la care te-ai gandit ori ca te-ai invatat cu pers trecuta asta in cazurile cand vii din relatii de lungaaaaaa durata zic si eu poate din propie experienta!--parerea mea poate nu conteaza dar am spus-o!

da, oricum ideea e sa incerci, cu cat mai multe experiente, cu atat mai mari sansele sa gasesti ceva interesant :lol: :lol:

All times are GMT +2. The time now is 13:19.

- Copyright 2026 4Tuning