![]() |
pai e singura solutie in acele momente
|
Re:
Quote:
in clipa de fatza o sa fiu MULT mai rezervat in prv fetelor... |
mustang...dk fata arata bine sa o rezervi si pt mine o seara akolo plz :)
|
frate...nu merita ;)
ie din aia ciufuta de nu stie ce vrea...si in plus...daca faci prostia sa te \"rezervi\" cu ea... e naspa ca dupa aia se foloseste de numele tau ca sa ajunga undeva...doesn't worth the effort :) |
Re:
Quote:
am cunoscut si eu o scorpie din asta... pana la ea am crezut k nu exista fata frumusica p care sa n-o vrei s-o f..ck... ei bine, tot c poti face cu astea e sa fugi de ele si sa le recomanzi dusmanilor, dak intr-adevar n-ai mila de ei... |
mmmm cunosc un caz de genu asta......intamplare recenta
|
yep, sunt destui \"ingerashi\" d`astia.. :roll:
|
Re:
Quote:
majoritatea f emeilor asta fac...si nu ai ce sa le faci :) |
Re:
Quote:
|
cer si eu un sfat nu stiu c sa fac ... sunt foarte confuz :( o fosta prietena de a mea e in aceasi clasa cu mine .. ma rog ne`am certat cam vro 1 luan si ceva nu am mai vorbit si aku eu incerc sa o recueresc ... dar simt ca nu mai pot .. park in loc sa mearga in sus relatia merge in jos :(
dar nu pot sa nu mai vorbesc cu ea dar nici sa fiu doar un amic :( santos stie povestea ( e vb d Mirela :( ) |
daca vrei sa o recuceresti,intra pe privat sa vb
cred ca stiu cum :wink: id-ul meu unforgiven_20042003 |
Re:
Quote:
gaseste-ti o pasa pe care s`o f ... stii cum ? uiti instat de ... \"mirela\" ... garantat ca idee , ea ce vrea ? vrea s-o ardeti ca amici , adevarat ? hai ca n-am ce face , ma apuc sa-ti pov. deci .. prin aceiasi chestie am trecut si eu ... de foarte curand , asculta la mine , tot ce o sa-ti ofere mirela .. in conditiile in care ea o arde ca vreti sa fitzi amici ... O SA FIE NERVI ! furie .. atat .. mai mult n`o sa poata sa-ti ofere .. o sa iei foc .. de ff multe ori .. deci asculta la MINE , NU SE MERITA ! gasesteti alta .. pe care s-o f , eventual sa te iubeasca :) usor usor o sa reusesti si tu s-o iubesti .. pana atunci , spune-i asteia .. ca nu poate sa fie ... \" cu pla-n cur, si cu sufletu-n rai , deci ori alba ori neagra , daca nu vrea sa fitzi impreuna , si o arde ca vrea sa fitzi amici , cand tu vrei altceva, spune-i pa .. si nu mai dramatiza in halul asta, ca nu-s decat niste .. pasarele .. si atat .. cu greu gasesti una care sa nu te raneasca si bla bla bla .. cand una te-a ranit ,nu va ezita s-o faca si a doua oara, so .. de ce sa-ti batzi capu .. treaba ta frate .. eu ti-am zis ,am patit-o de curand , mi-am bagat pla .. iar acum imi e mai bine ca niciodata .. am tot ce-mi trebuie , ma intelegi ? nu se merita sa stai dupa ele .. tzaca paca, vrea... bine , daca nu vrea ,cum vrei tu , pa .. la un moment se intoarce roata , sa vezi atunci distractie ;) |
ANDY_SLC!
faza cu parlitu alta pasarica nu prea merge in toate cazurile din cate stiu cateodata ori nu mai poti sa o faci din cauza pers la care te-ai gandit ori ca te-ai invatat cu pers trecuta asta in cazurile cand vii din relatii de lungaaaaaa durata zic si eu poate din propie experienta!--parerea mea poate nu conteaza dar am spuso!
|
Re: ANDY_SLC!
Quote:
e adevarat , nu prea ai cum sa compari o relatie cu alta, desi incerci , nu ai cum , sunt momente pe care le-ai trait si nu le poti trai DECAT cu ACEIASI persoana , in rest. .. incerci in zadar .. sa gasesti fericirea , dar NU ai cum .. de fapt , ai cum ,dar e fff greu .. daca ai gasit-o ai scapat , daca nu .. si nu nu , asta e .. ai pierdut |
Re: ANDY_SLC!
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:19. |
- Copyright 2026 4Tuning