Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Fiat (https://forum.4tuning.ro/118-masina-mea-fiat.html)
-   -   Seicento - NT O5 YRJ (https://forum.4tuning.ro/118-masina-mea-fiat/49376-seicento-nt-o5-yrj.html)

morpheusmaster 01-08-08 02:36

Re: My Seicento - NT O5 YRJ

BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAIIIIIIII TACI DIN GURA CA MA OMORI!!!! Ma apuca draciii!!!!! Scaunele alea trebuia sa le iau eu dar in probleme financiare sau dus drq :(... acum vb. serios ma bucur ca team putut ajuta pe tine si pe sorin (sa scape de ele :D)...ma bucur ca a meritat efortul si ma bucur ca iti vin bine pe masina. Te astept cu niste poze chiar aici sau pe thread la tine ;) (unde by the way...astept si eu ceva noutati de ceva vreme...)...na...cam atat...in rest mie treburile imi merg din ce in ce mai "bine"...om vedea...

morpheusmaster 02-08-08 23:43

10 Attachment(s)
In sfarsit azi am avut si eu putin timp sa ma lamuresc cu evacuarea... (traseul + locurile de prindere) si cu viitorul volan (nu pot sa il pun acum ca nuca nu merge bine si trebuie modificata...dar o scoatem noi la capat si pe aia :) ) + un set de paravanturi (foarte dragute...dau si bine si sunt FFFF practice :) nu mi se mai umfla gatul de la vant...na...nu am AC si merg cu geamu deschis)

P.S. Ca in antepenultima poza arata garajul meu pana sa fac astazi curat in el ;)) acum este curat curat

P.S. Mai urmeaza un post cu un set de poze...facute in fata curtii cu masinuta in starea actuala... (cu eleronu ala controversat :)) ) asa ca SCROOL DOWN

morpheusmaster 02-08-08 23:45

5 Attachment(s)
NEW PICS NEW PICS NEW PICS

P.S. Deabea astept sa mai fac niste $$$$ sa ii cumpar niste arcuri sa o cobor...imi doresc asa de mult...deabea astept... :X :X :X

gigolomircea89 03-08-08 00:05

bai sigur e masinutza aia de la inceput k nu cred k a ajuns in halul asta de bine:)):D e superba omule toba aia e crima acolo daca ramane.....zici k e un mini jeep-uletz :P sa stapanesti sanatos paravanturile alea si eu am si nu conteaza k ai aer sau nu k eu am si le folosesc cand se fumeaza in masina e crima sa mergi cu 90-120 cu geamurile deschise pt 5 min, cu alea e marfa.cat de volan e marfa(gen carbon) ce modele ai erau ( poate iti iei cu aerbag :D, spor la lucru PS vitezometrul ala e marfa, cum se vede noaptea :?

26WRC 03-08-08 00:06

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 1676279)
NEW PICS NEW PICS NEW PICS

P.S. Deabea astept sa mai fac niste $$$$ sa ii cumpar niste arcuri sa o cobor...imi doresc asa de mult...deabea astept... :X :X :X

taie din arcurile stock ;)...n'ai nimic de pierdut

gigolomircea89 03-08-08 00:11

buna idee eu asa am facut la o dacie din '71 a trebuie sa coboram garda si am taiat 2-3 inele pe fata si 3-4 pe spate, (are motor de alpin), ideea e sa nu tai prea mult:(( ca dupaia atingi pe jos cu ea , si schimba amortizoarele cu unele sport sa fie cat mai rigide si bara de torsiune,:D

Geox` 03-08-08 00:23

Iar sta bine cu nise ploape sau prelungire peste faruri:-)

morpheusmaster 03-08-08 00:47

1) @baietii cu ideea de a taia arcurile: faza cu arcurile este o solutie provizorie...nu imi face masina mai stabila in curbe si ce vreau eu odata cu arcuri noi...doar mio lasa 3-4-5 cm mai jos...atata tat...

2) @Geox': Am pleoape facute de mine pentru ea (vezi cateva pagini inapoi) dar leam dat unui mester sa mi le finiseze si a uitat de ele...vineri leam adus si luni ma apuc eu sa le finisez. Poate am sa le lipesc de capota si am sa ii fac bad boy bonnet poate am sa le las pleoape, nu stiu inca, oi vedea...

3) @ all: ms de aprecieri, mai urmeaza multe...$ sa fie :)

morpheusmaster 03-08-08 16:42

4 Attachment(s)
:dance::dance: Ceva ce am uitat sa prezit: admisia finalizata. Elasticitatea motorului a mai crescut putin si mai important e ca se mentine indiferent de temperatura din interiorul motorului ;) :dance::dance:

morpheusmaster 05-08-08 23:52

Ma ajuta si pe mine cineva cu o bara de rigidizare a telescoapelor??? Cineva care mio poate confectiona :) dupa o schema ceva...:) ? platesc :)

morpheusmaster 15-08-08 18:11

BACK!!!! Si inapoi la treaba!!! Ma ajuta si pe mine cineva cu idei??? sau....un DIY guide de facut bara de rigidizare intre telescoapele fata???

ionut17 17-08-08 20:28

1 Attachment(s)
sper sa iti fie de folos

MaTzA 17-08-08 23:56

https://forum.4tuning.ro/showpost.php...9&postcount=29 arunca un ochi morpheus ;)

morpheusmaster 18-08-08 01:53

@Ionut: ms fain coane!!!
@MaTza: ARGGG!!!! :( Hai k is misto!!! Spor la tunarit!!! (glumesc si eu)

morpheusmaster 18-08-08 13:13

AM LANSAT FIAT SEICENTO CLUB!!! SEICENTO roMANIA!!! https://forum.4tuning.ro/showthread.p...38#post1701438 JOIN IN POSESORI SI PASIONATI DE SEICENTO

All times are GMT +2. The time now is 06:34.

- Copyright 2026 4Tuning