![]() |
Re: Corrado - G60 viitor VR6
Nu vreau sa poluam topicul cu treburi tehnice dar... http://www.magnecor.com/magnecor1/main.htm.
|
masina este superba mai ales cu jantele astea cat despre magnecor intradevar fac diferenta
|
nu poluati topicul, chiar ma intereseaza si pe mine, mai ales ca le`am luat pe alea si urmandu`ti sfatul am comandat pe alea originale, ca sa aflu acuma ca nu se mai fabrica. Deci chiar ma intereseaza asa ca sunt numai urechi :D
|
eu am zis ce am pus eu pe masina: fise no name (UK) de 10 mm. inainte am mers cu fisele originale si apoi cu niste Champion-uri de 7 mm. cu ambele imi dadea rateuri si flacari cam de fiecare data cand schimbam repede primele 3 trepte. de cand le-am pus pe astea de 10mm nu am mai auzit nici cel mai mic rateu ( decat cand dau eu pe loc intentionat :D ) de unde am tras concluzia ca acum se face arderea corect, lucru care se simte si in mers, trage mai bine masina si nu e iluzie, ca nu sunt singurul care a observat. e drept ca in acelasi timp cu fisele am schimbat si bujiile cu ngk iridium 6.
|
foarte foarte frumos da cu jantele astea..felicitari!!
|
10 Attachment(s)
Work in progress 8)
|
8 Attachment(s)
........
|
aceeasi culoare ?
|
aproape, e mai multa perla si dupa spusele lor e mai interesanta, acuma sa vedem ce iese. am vrut s`o fac alta culoare si pana m`am hotarat facuse deja vopseaua asa ca asta e:)
|
spor la munca baietilor si felicitari tie
|
Quote:
|
eu o vand daca sti pe cineva care vrea sa ma anunti ! in rest ce pot sa zic FITZA :)))
|
3 Attachment(s)
:rolleyes2:rolleyes2
|
6 Attachment(s)
.......
|
sa vedem sa vedem ce'o sa iasaaa8)
|