Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Masina mea: Opel Kadett GSI in curs de modificare (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/34225-masina-mea-opel-kadett-gsi-curs-modificare.html)

matiu13 24-05-08 07:38

Re: Masina mea : Opel Kadett GSI in curs de modificare

Bravo!!! si la cat mai multe cupe!!!

EUGEN_ZIM 24-05-08 09:29

Felicitari OMU; sa ai parte de ia si de cat mai multe urcari pe podium.

Multa bafta.

bobby_gsi2 24-05-08 10:15

Mlutumesc tuturor pt aprecieri.

[email protected] 24-05-08 10:17

felicitari pt cupa la cat mai multe

bobby_gsi2 24-05-08 23:17

Mersi mersi pt urari, eu am grija de ea....si ea are grija de mine....a devenit o placere sa ma urc in ea si sa o conduc...de fiecare data merg cu ea ca si cum ar fi prima data cand merg cu ea, placerea e f mare....plus ca de duminica mi se pare ca trage din ce in ce mai bine....se pare ca "forja" de la legale i-a prins bine.Oricum sper ca in cel mai scurt timp sa ii montez si alte "piesulete" care sa ajute la cresterea puterii si la functionarea in parametrii normali....ce sa-i faci?...probabil si concurenta munceste :))

corraptor_evo 26-05-08 16:28

Felicitari! GSI-urile fac treaba buna cand au un Bobby cu ele!

vlad_vdo 27-05-08 00:02

salut! bravo pt cupa dar astept sa vad masina si pe la coasta! ar fi frumos.
am schimbat azi uleiul cu castrol rs 10w60 cu care a mers masina de cand exista ea. mai putin vreo 3 luni si se simte din plin. e un super ulei si il recomand. la cald am minim 4 liniutze din 3 sau chiar 2 cat faceam pana acum cu celalalt ulei. la ralanti ma refer ca dupa 1000 de ture sare in maxim. deci.................bagati-va castrol 10w60 ca merita. dar de germania.....

bobby_gsi2 27-05-08 08:39

La coasta o sa o vezi doar pe margine sau la coastele de amatori.....trebuie ceva bani pt vtm si nu am. Inainte sa ma apuc de ea am vrut sa o fac de vtm.....dar dupa multe analize am hotarat sa o las de strada. Cat despre ulei....eu am 10w60 de Romania si isi face bine treaba.
Edi mersi....mai lasa berea aia ca stii bine ca ai treaba :P

bobby_gsi2 10-06-08 23:10

Re: Masina mea: Opel Kadett GSI in curs de modificare

Dupa o pauza lunga si neobisnuita pt masina, aseara si-a incercat puterile si cu un elegant mercedes e-classe compressor de 200 de cai. Diferenta a fost destul de semnificativa in favoarea gsi-ului, chiar si eu am fost surprins.
Sambata e vtm la Paltinis si e posibil sa ma duc, acum sa vedem daca ne strangem mai mult ca singur mi-e sila. pana atunci sper sa rezelv cat de cat problema franelor :)

rhadu 11-06-08 16:37

da ma bobby, o avea ala 200 de cai dar are 2 tone :))
tu ai 900 si cva kg... :P

bobby_gsi2 11-06-08 16:55

Rectificare....960 de kg in talon...in realitate 1100 kg masurate. Diferenta de 85 de cai pe hartie nu se pune? :). Cursa am facut-o ca sa ii demonstrez proprietarului ca este posibil sa il fac....numai ca diferenta ne-a uimit pe amandoi :))

22VIN 12-06-08 01:06

oricum... nu multi fac fratii golesti-u sa rasune in sunete de esapament asa bine...:lol::lol:

bobby_gsi2 12-06-08 21:12

Dupa ce timp de un an si jumatate am avut grija de masina ca de ochii din cap, am incercat sa o tin cat mai originala , sa fie cat mai tipla, fara zgarieturi si alte cele......dupa doua vtm-uri facute cu ea unde nu s-a intamplat nimic.....dupa multe situatii in care puteam sa o lovesc....astazi o participanta la trafic, cu permis de 1 an si doua luni, BLONDA, s-a gandit ca e momentul sa nu mai fie chiar asa tipla masina mea si neavand destul loc in parcare mi-a facut muci usa de pe dreapta spate. Explicatia...."m-am uitat decat in spate dreapta sa vedem daca vine cineva"......in stanga nu obisnuim sa ne uitam....pt ca sare rimelul si fondul de ten maybelline (plm nici nu stiu daca am scris bine). asigurare are la asiban.....si presimt ca o sa am mult de furca cu ei......maine ma duc sa deschid dosar de dauna. Nu doresc nici dusmanilor mei sa treaca prin ce am trecut eu cand am fost anuntat ca am masina lovita.
Nu pot decat sa urez multa bafta viitoarelor soferite si sa stea linistite....mereu imprejur se vor gasi masini care "sa le ghideze" pe drumul care numai ele il vad.

AG 80 BBI 12-06-08 22:16

asta este din cauza ca vrei sa o dai! :|

ph88bas 13-06-08 00:32

eu o puneam pe domnisoara sa imi faca masina far asigurare....

All times are GMT +2. The time now is 05:24.

- Copyright 2026 4Tuning