Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Colt Legislativ (https://forum.4tuning.ro/221-colt-legislativ.html)
-   -   Reexaminare pt recuperare permis: sfaturi, intrebari, teste (https://forum.4tuning.ro/221-colt-legislativ/33140-reexaminare-pt-recuperare-permis-sfaturi-intrebari-teste.html)

valitataye 27-03-11 15:53

Re: Reexaminare pt recuperare permis: sfaturi, intrebari, teste

Quote:

Originally Posted by cretzu_00 (Post 4199797)
Salut,

Am si eu o problema, am ramas fara permis sapt trecuta, ma luat radarul cu 178 in afara localitatii, politistul a spus ca o sa imi fie suspendat pe 30 de zile, insa nici pe procesul verbal, nici pe dovada nu scrie pe ce perioada mi-a fost suspendat. Puteti sa imi spuneti nu ar trebui sa fie scris pe procesul verbal, sau cum sa aflu sigur pe ce perioada imi este suspendat?
Si nu ar trebui sa fie suspendat pe 90 de zile pt depasirea vitezei cu peste 50 de km peste limita legala?

Salut.La fel scrie si in legislatie "Depasirea vitezei maxime admise cu peste 50km/h".Se suspenda pe 90 zile.

Preparatul 27-03-11 17:37

salut,am si eu o problema,mi-a fost suspendat perimisul de conducere pe 3 luni de zile cu posibilitate de reducere la 1 luna daca dau examen,asta in urma urma unui accident minor cu pagube materiale,intrebarea mea este daca dacau examenul dupa o luna si pic examenul se mai adauga inca 30 de zile pe langa cele date de politist?

Stie cineva care sunt cele mai intalnite intrebari de la examen?minumule ste de 13 din 15 intrebari nu?

andi_cimpean 27-03-11 17:48

Daca accidentul s-a produs din vina ta, pentru neacordare de prioritate, este obligatorie reexaminarea!
Reexaminarea o poţi da oricānd pānă īn cele 3 luni de zile!

Dacă nu vei susţine reexaminarea, se mai adaugă īncă 30 de zile.

Deci după 4 luni de zile, īţi iei automat permisul!

Şi da, trebuie 13 din 15!

Īntrebările le găseşti pe "goagăl" şi există şi o cărţulie din care poţi īnvăţa. Poţi face rost de ea chiar de la DRPCIV!

Neapărat mergi la DRPCIV şi vezi cu exactitate ce trebuie să faci!

pispirei 28-03-11 21:57

Buna seara.
Am si eu o intrebare. mi-a fost suspendat permisul 1 luna pentru neacordare de prioritate,exista posibilitate de a da rexaminare pentru al lua mai repede,dupa ce expira dovada de 15 zile.stiu ca e cam penibil dar mi-a luat painea de la gura!!!!!! fiind sofer.

andi_cimpean 28-03-11 22:43

Quote:

Originally Posted by pispirei (Post 4207896)
Buna seara.
Am si eu o intrebare. mi-a fost suspendat permisul 1 luna pentru neacordare de prioritate,exista posibilitate de a da rexaminare pentru al lua mai repede,dupa ce expira dovada de 15 zile.stiu ca e cam penibil dar mi-a luat painea de la gura!!!!!! fiind sofer.

Nu ai cum să stai mai puţin de 30 de zile fără permis!

Vezi să nu trebuiască să dai reexaminare. Dacă trebuie să dai şi nu te prezinţi, ţi se mai adaugă o lună de zile!

Nu mai ştiu cu siguranţă, dar este bine să te interesezi!

valitataye 05-04-11 22:46

Cei care s-au interesat e bine sa posteze aici ca ceilalti useri care au probleme de genul sa stie cum sa rezolve treaba:D

Aiur 10-04-11 04:49

Salutare! Am ramas si eu per pedes din cauza alcolului! Am avut 0,29 la testul cu etilotest si mi-au suspendat perisul pe 3 luni. Sunt constient ca am gresit dar vreau sa il iau mai repede. Acu am si eu mai multe intrebari :
1- Se poate reduce durata suspendarii permisului de la 3 la o luna in cazul consumului de alcool ?
2- In caz ca nu sustin testul pt recuperare\il pic (doamne fereste) mi se mai adauga o luna automat ?
Mentionez ca am permisul de 3 ani si ceva si nu l-am avut suspendat pana acu. Acu imi dau seama ce dobitoc am fost cand m-am urcat baut la volan! A fost prima si ultima oara!

phaeton 10-04-11 13:11

da 2 pagini inapoi si ai sa gasesti raspunsul la prima intrebare. ( pag 25)

da, nepromovarea examenului atrage prelungirea perioadei de suspendare.

Preparatul 10-04-11 13:13

maine sustin si eu exaamenul pentru redobandire,sper sa-l iau am facut rost de manualul pentru redobandire cu este 13 din 15.

Chocol4te 21-04-11 12:51

Buuuun,deci dupa lungi asteptari,mi-a venit NUP-ul si din pacate nu scrie nimic de perioade de suspendare... deci ? Ce e de facut mai departe ?

Chocol4te 21-04-11 14:25

Quote:

Originally Posted by Chocol4te (Post 4273277)
Buuuun,deci dupa lungi asteptari,mi-a venit NUP-ul si din pacate nu scrie nimic de perioade de suspendare... deci ? Ce e de facut mai departe ?

LE: M-am programat pt reexaminare. La cat timp imi recuperez permisu dupa ce am luat testu ?

valitataye 25-04-11 09:31

Pai ar trebui in maxim 24h sa il recuperezi dupa ce ai luat examenul acela:P

vladdd 03-05-11 17:44

Quote:

Originally Posted by Aiur (Post 4241770)
Salutare! Am ramas si eu per pedes din cauza alcolului! Am avut 0,29 la testul cu etilotest si mi-au suspendat perisul pe 3 luni. Sunt constient ca am gresit dar vreau sa il iau mai repede. Acu am si eu mai multe intrebari :
1- Se poate reduce durata suspendarii permisului de la 3 la o luna in cazul consumului de alcool ?
2- In caz ca nu sustin testul pt recuperare\il pic (doamne fereste) mi se mai adauga o luna automat ?
Mentionez ca am permisul de 3 ani si ceva si nu l-am avut suspendat pana acu. Acu imi dau seama ce dobitoc am fost cand m-am urcat baut la volan! A fost prima si ultima oara!

iti poti recupera permisul mai repede si in cazul consumului de alcool. daca iei la testul acela minum 13 din 15 puncte ai trecut. Poti da in fiecare saptamana testul, pana il iei, pe perioada suspendarii. doar daca nu reusesti sa il iei se mai adauga o luna de suspendare. Sunt niste conditii si la reducerea acestei perioade de suspendare: sa ai cel putin un an de vechime in ale sofatului, sa nu mai ai permisul suspendat in ultimii 3 ani, sau sa nu mai fi beneficiat de reducerea unei suspendari in ultimii 2 ani. dar vad ca tuh le indeplinesti...

P.S. si eu am dat testul, dar pt. o alta abatere si l-am luat din prima cu 15 puncte, nu-i chiar asa greu cum zic unii....

Preparatul 08-05-11 17:19

intrebare,daca imi expira pedeapsa pe data de 09.05.2011 ma pot duce pe data de 9 sau pe data de 10 sa imi redic permisul?

andi_cimpean 09-05-11 01:24

Quote:

Originally Posted by vladdd (Post 4300009)
iti poti recupera permisul mai repede si in cazul consumului de alcool. daca iei la testul acela minum 13 din 15 puncte ai trecut. Poti da in fiecare saptamana testul, pana il iei, pe perioada suspendarii. doar daca nu reusesti sa il iei se mai adauga o luna de suspendare. [...]

La consumul de alcool nu se micşorează perioada de suspendare a permisului, dar dacă nu dai testul, aşa cum ai spus şi tu, se adaugă o lună īn plus!

Quote:

Originally Posted by Preparatul (Post 4311932)
intrebare,daca imi expira pedeapsa pe data de 09.05.2011 ma pot duce pe data de 9 sau pe data de 10 sa imi redic permisul?

Data de 9 este pānă la ora 00:00, deci poţi merge īncepānd cu ziua de 10!

All times are GMT +2. The time now is 23:19.

- Copyright 2026 4Tuning