![]() |
Re: Reexaminare pt recuperare permis: sfaturi, intrebari, teste
Quote:
|
salut,am si eu o problema,mi-a fost suspendat perimisul de conducere pe 3 luni de zile cu posibilitate de reducere la 1 luna daca dau examen,asta in urma urma unui accident minor cu pagube materiale,intrebarea mea este daca dacau examenul dupa o luna si pic examenul se mai adauga inca 30 de zile pe langa cele date de politist?
Stie cineva care sunt cele mai intalnite intrebari de la examen?minumule ste de 13 din 15 intrebari nu? |
Daca accidentul s-a produs din vina ta, pentru neacordare de prioritate, este obligatorie reexaminarea!
Reexaminarea o poţi da oricānd pānă īn cele 3 luni de zile! Dacă nu vei susţine reexaminarea, se mai adaugă īncă 30 de zile. Deci după 4 luni de zile, īţi iei automat permisul! Şi da, trebuie 13 din 15! Īntrebările le găseşti pe "goagăl" şi există şi o cărţulie din care poţi īnvăţa. Poţi face rost de ea chiar de la DRPCIV! Neapărat mergi la DRPCIV şi vezi cu exactitate ce trebuie să faci! |
Buna seara.
Am si eu o intrebare. mi-a fost suspendat permisul 1 luna pentru neacordare de prioritate,exista posibilitate de a da rexaminare pentru al lua mai repede,dupa ce expira dovada de 15 zile.stiu ca e cam penibil dar mi-a luat painea de la gura!!!!!! fiind sofer. |
Quote:
Vezi să nu trebuiască să dai reexaminare. Dacă trebuie să dai şi nu te prezinţi, ţi se mai adaugă o lună de zile! Nu mai ştiu cu siguranţă, dar este bine să te interesezi! |
Cei care s-au interesat e bine sa posteze aici ca ceilalti useri care au probleme de genul sa stie cum sa rezolve treaba:D
|
Salutare! Am ramas si eu per pedes din cauza alcolului! Am avut 0,29 la testul cu etilotest si mi-au suspendat perisul pe 3 luni. Sunt constient ca am gresit dar vreau sa il iau mai repede. Acu am si eu mai multe intrebari :
1- Se poate reduce durata suspendarii permisului de la 3 la o luna in cazul consumului de alcool ? 2- In caz ca nu sustin testul pt recuperare\il pic (doamne fereste) mi se mai adauga o luna automat ? Mentionez ca am permisul de 3 ani si ceva si nu l-am avut suspendat pana acu. Acu imi dau seama ce dobitoc am fost cand m-am urcat baut la volan! A fost prima si ultima oara! |
da 2 pagini inapoi si ai sa gasesti raspunsul la prima intrebare. ( pag 25)
da, nepromovarea examenului atrage prelungirea perioadei de suspendare. |
maine sustin si eu exaamenul pentru redobandire,sper sa-l iau am facut rost de manualul pentru redobandire cu este 13 din 15.
|
Buuuun,deci dupa lungi asteptari,mi-a venit NUP-ul si din pacate nu scrie nimic de perioade de suspendare... deci ? Ce e de facut mai departe ?
|
Quote:
|
Pai ar trebui in maxim 24h sa il recuperezi dupa ce ai luat examenul acela:P
|
Quote:
P.S. si eu am dat testul, dar pt. o alta abatere si l-am luat din prima cu 15 puncte, nu-i chiar asa greu cum zic unii.... |
intrebare,daca imi expira pedeapsa pe data de 09.05.2011 ma pot duce pe data de 9 sau pe data de 10 sa imi redic permisul?
|
Quote:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:19. |
- Copyright 2026 4Tuning