Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   LifeStyle & (I)legale & intalniri (https://forum.4tuning.ro/20-lifestyle-and-legale-and-intalniri.html)
-   -   Comunicat de la Politie , catre mass-media referitor la tuning si curse ilegale (https://forum.4tuning.ro/20-lifestyle-and-legale-and-intalniri/32336-comunicat-politie-mass-media-referitor-tuning-curse-ilegale.html)

draculas 06-03-07 23:03

Re: Comunicat de la Politie , catre mass-media referitor la tuning si curse ilegale

vezi pentru pustii astia JEMCHERII cu jeguri de masini care au pe la vre-o 100 de cai dar n-au experienta nici pentru condus o trotineta ar trebui bagate niste asigurari monstruoase ca sa-i descurajeze sa faca vre-o gresala in trafic si aceste asigurari sa creasca in functie de amenzi pentru viteza accidente si atunci sa vezi cum made in vitan tuningu se duce dracu pentru ca si-o permite pustiu sa isi modifice masina odata dar sa plateasca asigurea imensa luna de luna nu prea cred , si pietonii la drept vorbind sunt niste nesimtiti in marea majoritate iar cei mai multi dintre soferi cand sunt pe jos uita frustrarile pe care le au iei insisi cand un bou incaltzat umbla pe drum in loc de trotuar si pune in pericol si pe sofer cat si pe el si merge precum o oaie pe unde apuca fara sa-i pese

Geo_ZGA 07-03-07 10:48

Re: Comunicat de la Politie , catre mass-media referitor la tuning si curse ilegale

da,da,da, ai dreptate. legat de asigurari oricum am inteles ca o sa scumpeasca in draci Casco. Doar ca si RCA ar trebui platit in functie de incidente. Si oricum, decat sa-ti repari masina pe RCA-ul vinovatului mai bine iti bagi un bat in c*r. Si gandeste-te ca foarte multi din pustii astia au parinti cu bani, si nu o sa-i doara prea mult la portofel sa plateasca asigurarea. Pe unii da, pe unii nu...
Si pietonii, ce sa mai zic? Iti sar in fata de unde te astepti mai putin. Hai ca in orasele mari ca Bucurestiul, pietonii sunt cat de cat mai atenti, circuli mai prudent si cu viteza mai mica, dar in comune si sate....iluminarea proasta sau inexistenta, taranii beti si neatenti, biciclete si carute...
Si tuningul de Vitan....e pericol. Piese de proasta calitate la preturi nu chiar atat de mici, uneori mai mari ca in magazine (mai ales in week end). Hai, ca daca iti cumperi un set de presuri sau stiu eu ce alte bricolaje...merge. dar cand incepi sa-ti iei becuri, proiectoare, volane, pedale, jenti, filtre sport...si stiu eu ce alte componente importante facute de firme dubioase, atunci apar problemele. Las la o parte lipsa unui elementar bun-gust.
Ma uitam pe un site gen bazar si vazusem filtre sport la 50 ron si lumea chiar era interesata. Un tip chiar a intrebat daca isi pierde garantia la Logan daca schimba filtrul de aer. Normal ca raspunsul a fost ca nu, filtrul e de calitate...bla,bla,bla. La 15 $ e de calitate :lol: . Si m-a mancat pe mine sa-i zic ca "nu pierde garanatia, pierde motorul". Normal ca vanzatorul a sarit pe mine, ca nu stiu ce vorbesc...ca ma bag peste vanzarea lui...dar lumea e proasta, ce sa ne mai ascundem dupa deget! Cumpara orice, stralucitor sa fie :lol: Cum sa pui un filtru de aer "no name" pe masina, in conditiile in care filtrul ala de aer retine praful si mizeria care iti intra in motor??? Dupa aia se mira ca de ce nu le merge masina bine si trebuie sa schimbe nu stiu ce piese...
Cum zicea cineva tot aici pe forum "daca nu ai bani, nu te apuca de tuning"

SplashM5 08-03-07 16:15

Da, cum sa nu. La lucruri mai serioase nu intervin sau se dau "loviti". Legea e de c.... in Romania.

stelypro 09-03-07 08:12

Quote:

Originally Posted by Geo_ZGA (Post 785671)
Si tuningul de Vitan....e pericol. Piese de proasta calitate la preturi nu chiar atat de mici, uneori mai mari ca in magazine (mai ales in week end). Hai, ca daca iti cumperi un set de presuri sau stiu eu ce alte bricolaje...merge. dar cand incepi sa-ti iei becuri, proiectoare, volane, pedale, jenti, filtre sport...si stiu eu ce alte componente importante facute de firme dubioase, atunci apar problemele. Las la o parte lipsa unui elementar bun-gust.
Ma uitam pe un site gen bazar si vazusem filtre sport la 50 ron si lumea chiar era interesata. Un tip chiar a intrebat daca isi pierde garantia la Logan daca schimba filtrul de aer. Normal ca raspunsul a fost ca nu, filtrul e de calitate...bla,bla,bla. La 15 $ e de calitate :lol: . Si m-a mancat pe mine sa-i zic ca "nu pierde garanatia, pierde motorul". Normal ca vanzatorul a sarit pe mine, ca nu stiu ce vorbesc...ca ma bag peste vanzarea lui...dar lumea e proasta, ce sa ne mai ascundem dupa deget! Cumpara orice, stralucitor sa fie :lol: Cum sa pui un filtru de aer "no name" pe masina, in conditiile in care filtrul ala de aer retine praful si mizeria care iti intra in motor??? Dupa aia se mira ca de ce nu le merge masina bine si trebuie sa schimbe nu stiu ce piese...
Cum zicea cineva tot aici pe forum "daca nu ai bani, nu te apuca de tuning"

Vitan-- tuning to perfection :D :D :twisted:

MadManOvi 09-03-07 14:04

Aici gasiti detalii despre "politistul YouTube"

http://www.ziuadecj.ro/action/article?ID=1714

http://www.ziuadecj.ro/action/article?ID=1926

NSL_Doru 10-03-07 14:05

Quote:

Originally Posted by MadManOvi (Post 789338)

Va recomand si topicul : https://forum.4tuning.ro/20-lifestyle-and-legale-and-intalniri/35224-loganul-politiei-viata-noapte.html ! Discutiile pe tema politistilor aventurieri :) pot continua acolo ;)

Geo_ZGA 10-03-07 14:19

stelypro, n-am inteles nimic. tu esti de acord cu mine sau faci parte din categoria celor pe care ii gasesti in fiecare week-end in Vitan la "shopping" si crezi ca nu am dreptate? :lol:
"Vitan-- tuning to perfection" ??? Ma uimesti...ala e ANTI-tuning, bricolaj...

solo24 10-03-07 21:19

geo ZGA in mare parte sunt de acord cu tn si c ai zis ai dreptate
dar am vazut si niste pusti iesiti de pe bancile facultatii in masina la radar il prinde p om cu 88 de km inafara localitati se ia de el,si omu p la 60 de ani nu avea c sa ii zica om cu bun simt
si in codul rutier nu st mentionate sanctiuni pt 1-9km/h in plus, deci pustiu ala merita o bataie buna sa il lasi acolo,dar totusi sa suni la salvare
si pt masinile made in vitan,nu am c sa zic le vezi cam peste tot de iti vine sa iti pui mainile in cap
zilele trecute ma uitam la o faza isi ia omu din vitan un filtru de benzina il pune la masina si dupa 10m opreste masina ca imprastia benzina peste tot,si s-a dus inapoi si vanzatoru scz nu are garantie l-ai montat prost si alte chesti de iti venea sa il bati acolo

D.K.Smoke 12-03-07 11:43

Din cate stiu eu dispozitivele radar au o marja de eroare de -10/+10 km/h ... daca cumva ati vazut si voi pe OTV pe Luis Lazarus ziaristul l-a prins radaru cu 101 km/h pe un drum unde viteza max legala era de 100km/h si ce credeti ca sa intamplat i-a luat permisul ... deci fratilor asta ii batatie de joc la adresa noastra ... cum zz si mai sus radarele au o marja de eroare de -10/+10 km/h si noua ne ia permisul ca avem cu 2 sau 3 km/h in plus de viteza max legala

stelypro 12-03-07 12:49

Quote:

Originally Posted by Geo_ZGA (Post 790709)
stelypro, n-am inteles nimic. tu esti de acord cu mine sau faci parte din categoria celor pe care ii gasesti in fiecare week-end in Vitan la "shopping" si crezi ca nu am dreptate? :lol:
"Vitan-- tuning to perfection" ??? Ma uimesti...ala e ANTI-tuning, bricolaj...

HAHAHA
SUNT DE ACORD CU TINE DAR MA DISTRAM SI EU. AR MERGE EXPRESIA " BEWARE OF VITAN". IDEEA II CA AM UN MAGAZIN DE TUNING SI ADUC PIESE ADEVARATE NU DELEA DE VITAN, SI VAD CU STUPOARE CA VIN OAMENI SI CAND VAD PRETURILE INTREABA CA MAI EFTINE NU AVETI CA ASTEA IS TARE SCUMPE....HAHAHAA

Geo_ZGA 12-03-07 13:43

D.K. Smoke > nu stiu zone cu limita de viteza de 100 km/h, poate era de 90 km/h si atunci da...omu avea cu 11 km peste limita legala si trebuia sanctionat.Si nu cred ca i-a luat permisul doar pt asta, nu asta e sanctiunea pt depasirea cu 10-19 km/h. Sigur mai avea ceva. Eu merg mereu cu 57-58 km/h in oras (limita e 50) si nu am avut probleme cu radarul niciodata. Si daca vroiau, ma opreau. La altii cu viteze mai mari asa faceau.Am mai vazut soferi indignati ca de ce i-a oprit Politia, ca ei aveau doar 62 km/h...si nu intelegeau de ce sunt 12 km/h peste limta, cand ei stiau ca e 60 km/h limita legala. Aici e o greseala de gandire. Ai voie cu +/- 10 km/h peste limita de 50/90... km/h. Punct.

Solo > cum 88 km/h? limita in afara localitatii e 90, deci...nu depasise nici macar cu 1 km, era chiar in limite.

Stelypro > si cam ce piese aduci tu? asi fii si eu interesat sa vad o lista de preturi, pt Cielo daca ai ceva...nu zic ca o sa si cumpar, dar macar sa vad :)

bdmy_yard 12-03-07 14:40

ba care miati putea spune exact ce ai voie sa pui(modifici)pe masina fara sa ai probleme cu legea8)
:2gun:

Geo_ZGA 12-03-07 15:07

nimeni..sau aproape nimeni nu-ti poate spune asta. poate vre-unu mai destept de la RAR.

ZerO_CooL 12-03-07 15:49

Quote:

Originally Posted by Geo_ZGA (Post 793777)
D.K. Smoke > nu stiu zone cu limita de viteza de 100 km/h

Drumurile expres si cele nationale europene...

Horhe_STI 12-03-07 16:03

Quote:

Originally Posted by bdmy_yard (Post 793874)
ba care miati putea spune exact ce ai voie sa pui(modifici)pe masina fara sa ai probleme cu legea8)
:2gun:

Totul este discutabil. Exista din cate stiu probleme pana si la centurile sport.
Ideea de baza e ca : daca nu scrie pe produs "omologat RAR" s-a terminat.

Asa la mica ciupeala mai merge daca produsul are varii omologari internationale, insa tot la mana agentului ramane decizia finala adica "a lua sau a nu lua talonu'"

La unele chestii chiar pot sa zic ca inteleg. Evacuare sport fara catalizator, noxe alea alea, poluare. Dar la centurile sport este peste capacitatea mea de a intelege.

In general din haos-ul general si neclaritatea asupra acestor aspecte apar beneficiile cum ar fi spagaaaa, amendaaaa, etc

Daca totul e clar macar nu stai cu fobia ca "s-ar putea" sa ramai fara talon

All times are GMT +2. The time now is 22:16.

- Copyright 2026 4Tuning