![]() |
Re: ---==Intalniri saptamanale==---
Quote:
|
ce playuri se dau in germani pe autoband frate.... si ce masini sunt aci sa vedeti
e jaleeee:lol: |
Quote:
Nu vreau sa crezi ca acuma caut scuze dar e adevarul...stii foarte bine ca am incercat sa nu existe discutii de genu asta dar sunt inevitabile uneori... Din parte mea esti bine venit....si oricand am si am avut posibilitatea ...te-am anuntat...ce fac altii nu e treaba mea...io respect pe fiecare in parte ..si am incercat sa fac sa fie bine pt toti ... Si cu asta inchei subiectu....daca o sa intelegi bine ...daca ...la fel de bine Ne vedem Vineri ...sau nu:rolleyes2 Quote:
Quote:
Bafta ...ne vedem Vineri:D Quote:
:lol: Tare faza cu jandarmu'...te asteptam ...daca ajung si baietii de la BC...o sa fie cel putin interesant;) |
Vinerea viitoare sunteti invitati la Bacau in parcarea de la stadion la ora 6-7 (ora pe care nu am stabilito inca ,trebuie sa mai vb cu alin)
speram sa veniti cati mai multi :) oricum si noi vom face tot posibilul sa adunam cat mai multe masini |
Quote:
Io zic ca ar fi mai bine sa o lasam pe Duminica macar...ca sa nu incurcam nici aici ...nici acolo treburile...ce zici Al3xxx? |
Mai degraba pe duminica ca la noi lumea se aduna duminica...
|
Quote:
|
mai bine pt duminica
|
Pai am fost la BC zilele astea si am discutat cu Alex ...si am stabilit sa ne vedem Duminica in jur de ora 19:00...in parcare la Stadion in Bacau. Cati om fi ...si de la noi si de la voi...cine vrea sa vina din Piatra ...facem gasca si mergem....
Urmeaza sa stabilim detaliile plecarii Vineri la intalnire!!! Deci nu va faceti planuri ...ca merem la BC:) |
weekendul asta e si intalnire moto la Bacau, asa ca luati in calcul ca sambata este stunt show. Nu cred ca vreti sa pierdeti asa ceva. Eu am vazut si stiu ce zic
|
Quote:
|
Doar duminica o sa ajungem si sper io in numar cat mai mare :)
Pt cei care doresc sa mearga la Bacau plecarea se face din parcare de la Teatru ....ne vedem acolo la ora 17:00 !!! Va astept! |
Nu se putea intalnire la bc fara baietii buni cu caschete:x ...bine k de data asta macar iam prafuit bine eu si "monica" mea:lol:
|
bine le-ai facut, dar aseara dupa incident te cautat baietii prin parcare pe la stadion :lol:
|
Baietzii veseli...io am plecat in Italia sa strang bani sa fac RS-u' :lol: . Ne vedem prin august.....vacantza placuta(pt cei care au :) ) ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:06. |
- Copyright 2026 4Tuning