![]() |
Re: new my car!!!wv golf 4 vr62900 140kw!!!oradea!!!
Quote:
|
stopuri mai frumoase n-ai gasit? :) am vazut ca nu prea sunt apreciate
|
Quote:
|
Frumoasa, foarte frumoasa jucaria .. Acu gata cu vacantele si concediile, ca uite cat ai de lucru la ea :P
|
Quote:
LOL ! nu faceam nici o referire la ce ai zis tu :-) ci doar ziceam de acele stopuri in X pe care vrea sa le puna domnu.. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
baietii!!!!mie imi plac x-urile ca uni nu le apreciaza e treaba lor dar nu e totuna ca arunci 2 stopuri pe o anumita masina sau poate la asta chiar ii va sta bine ;) cel mai important e ca mie imi este cool aqcuma si poarerile voastre le ascult sa ne mai distram pe masinutza dar cand va fi gata va fi regina golfurilor garantat!!!!stiu ca am gura mare si vorbesc pe gusturi diferite dar io o vad gata deja :):):) pentru mine va fi ceea mai coool pentru alti depinde cine cum vrea sa o vcada ca vedeti cum e fiecare are gusturi diferite dar orice lucru tre vazut live ca si pozele sunt alceva...eu cand imi vazui bara in poze prima data eram putin ametit dar live pfuuuu m-am .k.ka.t pe mine :):) |
1 Attachment(s)
o poza....:arrow:
|
sandu. observ ca o usa are maner. celelate nu
o sa pui saved pe usi ? bafta in continuare abia astept sa iti vad capodopera |
Moama am vazut ieri masina live!Lucra Sandu la difu imens din portbagaj.Doamne feri ca daca dadea muzica tare cred ca ma sufla de pe drum :D :D :D .Deci cum sa va spun.Nici nu se compara cum arata masina live si cum arata in poze!Live e mult mai mishto!Si zicea sandu eleronu de pe haion are linie fainutza cand te uiti din fata.Chiar asa este.Sper sa aveti si voi ocazia sa vedeti aceasta masinutza live.Deci e criminal!Oricum!Felicitari PRo Si Sound !
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:11. |
- Copyright 2026 4Tuning