![]() |
Re: E36-le meu.Masina care ma face fericit!
foarte tare masina. felicitari pt rezultat. iar cu serpisorii aia, CLAR nu au nici o treaba. parerea mea este sa pui m3 sau deloc. bafta, ne mai auzim.
|
Foarte frumoasa masina!!!!!!!!!!!!
|
Multa rabdare si bani ai investit in masina,foarte frumos ti-a iesit,sa ai parte de ea.
|
Am si eu o intrebare:
Stie cineva la ce tepmeratura deschide termocupla aceea de pe radiator la masinile cu clima?Cele care au radiator mare,au pe o parte o termocupla care cupleaza electroventilatorul de la AC.Vreau sa stiu la ce temperatura deschide in prima faza, si daca lucreaza in 2 trepte.Am vazut ca din ea pleaca 3 fire, deci ar fi in 2 trepte, dar nu stiu sigur.Si la ce temp cupleaza.... |
Termocupla are 2 trepte , punctele in care deschide sunt in functie de termocupla , e de la caz la caz , unele deschid la o temp. mica, altele de la o temp mai mare.
Astfel cand te duci la un magazin ai de unde alege , in functie de temp. la care doresti tu sa functioneze ea. |
Arata foarte bine ,am vazut-o astazi live,era parcata in regie in jurul orei 19:00.Felicitari pentru masina si cati mai multi km fara incidente.
|
ms mult!la fel si tie
|
S-a cam pus praful pe aici.. Astazi am achizitionat si punte spate completa cu discuri ventilate si frane complete, bara stabilizatoare groasa,cred ca cea mai groasa, cutie zf, cardan si maine le montez.Am pus ochii si pe serpi m3 admisie 3.0 m54, dar sa adun banii pt ele.In 2 saptamani va veni si un blocant 3.15 sau daca imi iese combinatia un 3.76 facut din diferential de urs.As vrea 3.76 dar sa vad cum sta treaba.Daca nu raman la 3.15
In curand poze si detalii! |
|
Quote:
|
No Comment!Se mearga BMWu'!:lol::lol::lol:
|
10 Attachment(s)
Quote:
Nu pot pleca de pe loc cum trebuie aproape deloc.Rupe aderenta grav. |
Quote:
|
Quote:
|
Din ciclul "ce motive avem sa da barna azi". :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:01. |
- Copyright 2026 4Tuning