![]() |
Re: Cielo 2006
am fost azi iar la service... acum cica e de la axul glisor, de la etrierul stang. intr-adevar, daca tragi de el are un joc si se aude un clampanit. dar sincer, nu stiu cat se aude ala in masina... si ca nu il schimba, ca il schimba degeaba.
vreau o a 2a parere, asa ca te rog Mustang sa-mi dai o adresa, un nr, ceva... de la service-ul ala care ziceai tu. sau daca mai stiti careva vre-un meserias bun la un service autorizat daewoo, sa o fac pe garantie. |
Automec 99 S.R.L - Bucuresti
Pers. contact: Dumitrica Marius Adresa: Sos Mihai Bravu, Nr. 194, Bl. 203, Sect. 2, Cod 21345 Telefon: 021/3277630 |
Nu stiu daca mai exista sediul de pe Mihai Bravu ...
Dar cu siguranta gasesti aici ce iti trebuie: Sos. Pantelimon 266, sect 2 Bucuresti Tel: 021.255.75.36 Cand ajungi acolo intrebi de 'nea Florin, spui ca vii din partea lui Mustang de pe 4tuning si te pune el in tema cu baietii. ;) Succes. |
ms mult, o sa ma duc sa mai cer o parere... m-am saturat de troncaneli, trosneli, pocaneli...
Paste fericit! |
Si tie Geo. ;)
|
5 Attachment(s)
scuzati calitatea pozelor, telefonul e de kk... le-am facut in graba, dpa 10 drumuri etajul 3 - masina si invers :lol:
am folosit led-uri "no name"... sunt ok, dar difera nuanta de albastru fata de cele zextar pe care le-am pus la climatizare si sunt mai placute. |
Mda,frumos,mai ales cand stii ca e facut cu mana ta :)!Mai fa 10 drumuri si schimba si verzaturile alea...:)
|
eheee, la verziturile alea e mai complicat decat la 4 butoane amarate... trebuie sa desfac bordul, sa scot ceasurile, sa scot acele, sa desfac tot... sa pun leduri peste tot, sa le alimentez... e complicat, imi trebuie o zi intreaga doar pt asta. miercuri ma duc la munca si mai cumpar niste led-uri zextar, chiar daca sunt mai scumpe, imi plac mai mult cum se vad.
nici macar nu am mai prins bordul in suruburi acum :lol: mi-a fost lene sa urc si sa cobor iar, ca uitasem surubelnita in casa :lol: |
desfaci 4 suruburi, scoti becurile dai jos prezervativul verde care este pe bec si lasi fara, se vede mai galbui mai interesant
|
Si ce ... galbui`ul acela e frumos ?!
E o afacere sa pui led-uri daca tot desfaci bordul. Grija mare cum il desfaci sa nu strici ceva pe acolo :P |
decat sa le fac galbui, mai bine le las verzi :lol: e si mai frumoasa culoarea si nici nu ma mai complic, nu? si nu sunt doar 4 suruburi, ca sa dau jos bordul... sunt mai multe.
dar nu le las nici verzi... o sa fac si ceasurile cu led-uri, daca tot m-am apucat. mai ales ca imi place cum se vede, o sa fac ceasurile albastre si acele rosii. |
ai 2 suruburi sub volan, 2 umpic deasurpa volanului.
scoti plasticul acela, desfaci surubul central care tine bordul si trag umpic. desfaci mufele, desfaci kilometrajul si`ai ramas cu bordul in mana. bafta. operatia dureaza intre 45 si 180 de secunde. adica 1-3 minute. |
8 Attachment(s)
misto ledurile alea de leai pus la butoane ar trebuii sati pui si la butoanele de la geamuri se folosesc tot leduri de 3 mm si fara rezistente e foarte usor de montat doar la sofer trebuie sa desfaci capitonaju si ar cam fi timpu sa faci si bordu alta culoare daca te ajuta cu ceva iti pun niste poze cu bordul meu si daca vrei sal faci ca al meu ma contactezi pe mess si iti dau toate detaliile despre el. ai si poze cu reglare acelor iar la indicatoare la benz si apa ma contactezi si vb ca e mai mult de palavraqgit tiolik_the_only_1
|
scz nu ma uitai a cui e masina geo cu u deja am vb scz
|
Nu-i nimic, stai linistit :) din pacate, eu nu am geamuri electrice, deci nu am unde sa pun leduri pe acolo :lol: de fapt, am unde, dar pana nu le fac nu zic :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:32. |
- Copyright 2026 4Tuning