![]() |
Re: E46 - Bmw 320d (2006)
Dumnezeu sa-l ierte R.I.P
dar prin ce zona s-a intamplat tragedia? |
Quote:
In plus de asta n-am apucat sa vad masina, desi voia Cornel sa ne duca insa am zis ca n-are rost... Banuiesc ca-ti dai seama ca sambata toata lumea ma certa ca alerg cu masina si te mai invocau si pe tine ca ai si tu boala vitezei :D Asta e... cand o ai in sange o ai... totul e sa nu te-nvinga ea pe tine. Te pupa Marko :) |
......... R.i.p. ..........
|
Re: E90 - Bmw 320d (2006)
:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:
Dumnezeu sa-l ierte :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: |
Vreau sa spun si eu cateva lucruri.l-am cunoscut pe Cosmin si stiu cum isi traia viata.el nu a murit din cauza vitezei,nu ma puteti convinge de asta.a fost ceea ce se numeste un ceas rau.nu a fost singurul care mergea cu viteza si nici nu o sa fie.daca viteza ucidea,siteul asta nu mai exista pentru ca nu mai avea cine sa fie pe el.am o MARE rugaminte:cei care au avut atata sange in ei incat sa faca poze sau sa filmeze la locul accidentului sa se abtina in ceea ce priveste postarea lor.cred ca e de bun simt.exista un alt post in care cei care au amintiri frumoase despre Cosmin le pot posta.va multumesc!
|
Quote:
Sunt perfect de acord cu ce a zis ALEX ... in loc sa puneti poze de la locul accidentului mai bine v-ati duce sa aprindeti o lumanare pentru sufletul lui COSMIN si al vostru !! :oops::cry: Prea tanar sa aibe un asemenea destin si o moarte stupida din cauza unui caine ( nu facea curse sau altceva de acest gen - venea de la fotbal catre casa ) asta ca sa nu mai exista loc de discutii. :sad::arrow: Tineti minte ca toti suntem oameni sau ma rog asa tindem sa spunem . Va rog si eu sa incercam sa ne aducem aminte de el asa cum ar fi vrut si el adica de momentele frumoase . :arrow: PS: Cred ca ar trebui facuta o cruce acolo la locul accidentului si eventual un loc de lumanari deoarece am observat aseara ca destui prieteni mai vin sa ii mai aprinda o lumanare. :idea::sad: Sper sa nu fi deranjat pe nimeni cu acest POST dar am spus ce am pe suflet, l-am cunoscut si purtam acelasi prenume :!: |
pentru a evita disputele inutile in momentul asta, si pentru a nu-i pata amintirea, o sa inchidem topicul asta
daca l-ati cunoscut sau pur si simplu vreti sa spuneti doua cuvinte pentru el, puteti sa o faceti aici sper sa intelegeti cu totii ca pe topicul asta nu mai e nimic de spus dumnezeu sa-l ierte |
| All times are GMT +2. The time now is 06:46. |
- Copyright 2026 4Tuning