![]() |
Re: Dacia 1310 L B-79-EXP - DB-07-VNF
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
nici eu nu m-am prins cand a spuso siii lam intrebat pe ym si asa este
... bv stefan ,treaba e logica ,daarr :rolleyes2 |
8 Attachment(s)
Se pare ca topicul a cam disparut de pe aici, si m-am gandit sa il readuc la viata putin cu cateva vesti, bune si rele..:rolleyes2
Prima veste este cea mai rea si nasoala...VNF-ul a decedat din data de 05-01-2011, se pare ca cuzinetii s-au "topit"sau sunt incalicati...nu se stie nimic motorul este blocat mort si asteapta reparatia cat de curand.. poze cu ea nu mai am este in aceeasi stare ca si inainte, doar ca are pe ea praf de 3 degete:rolleyes2.. A doua veste este una mai buna. Am zis sa ne mai amintim putin de SNR-ica ca tot s-a inchis topicul si lumea credea ca o dau la remat, eh uite ca s-au inselat:rolleyes2 Pe SNR-ica l-am dat jos de la adapostul lui pentru ca a trecut iarna, si au aparut problemele acestea cu VNF-ul... A fost dat bordul jos aranjate toate firele pe sub el, etc...interiorul facut curat si fiecare buton cu folosinta lui:D I-am montat jantele canada 5.5j, doar 3 dintre ele pentru ca la una am pana...:rolleyes2 si arata super...(nu va luati de semnale este folie pe ele doar asa de proba) Si cateva poze. |
Cam uiti cand minti:D
Pe 22.01.2011 vindeai masina de buna si aici ne spui ca-i stricata de pe 5.01.2011. E foame de posturi/divertisment ?:D Si cam aceleasi minciuni si cu cea portocalie: la inceput zici ca ai primit-o cadou de ziua ta, acum ceva timp ai zis ca ai cumparat-o cu banii tai... |
Quote:
Oricum mie personal imi pare bine ca folosesti SNR-ul deoarece imi place mult mai mult dacia 1300 decat dacia 1310 |
Quote:
Cu cea portocalie nu este nici un fel de minciuna, masina mi-a fost lasata pe mana, cand am implinit varsta de 14 ani, tata mi-a dat talonul+cartea+cheile si mi-a zis ca sa ma descurc de azi incolo. Si tu domnule ia vezi cu minciunile la usergrup-ul dacia, nu ai 18 ani ca sa primesti acceptul! |
Quote:
|
Salut Cosmine. Am urmarit topicurile tale. VNF-ul arata foarte bine, se vede ca ati muncit enorm, si imi pare rau ca s-a intamplat acest necaz :sad: , dar sunt sigur ca o repari.
In legatura cu SNR-ica. Ma bucur ca ai readus-o la viata, si te respect pentru faptul ca nu ai renuntat la ea. Arata foarte bine pentru varsta ei,si cu mici reparatii va iesi o bijuterie. Iti urez bafta in continuare, si respect pentru ce ai realizat. Numai bine, si multe cadouri pentru batranica! |
Quote:
sper sa nu se supere cosmin ca am postat in locul lui:rolleyes2 acum lucreaza la altceva....stie el8) |
Quote:
Multumesc Gherhard_1300, Sti zicala aia:" Intotdeauna revii la prima dragoste". Si cum ti-a raspuns colegul Bogdan_UWW, VNF a revenit pe sosele, improspatat si toata directia+frane+motor puse la punct. Bafta si tie, sa nu te lasi injosit de unii oameni care te descurajaza(la proiectul tau ma refer) Deocamdata nu mai postez pe acest topic pana nu revin cu ceva "modificari" serioase, sau cu ceva noutati:rolleyes2 . Multumesc inca odata pentru felicitarile voastre! |
Quote:
|
10 Attachment(s)
Quote:
Si ca tot nu am mai postat pe topic sa mai revin si eu cu mici noutati, nu e cine stie ce dar sa nu creada lumea ca am abandonat masina. Motorul a fost refacut, a fost un cuzinet de vina, nu a avut ungere si de aceea s-a blocat, s-a refacut din nou toata linia de arbore, s-a schimbat ulei, filtru, bujii, platini, fise, capac delcou, lulea, etc. S-au reglat culbutorii(0.25 cine cunoaste stie despre ce vorbesc) s-a rezolvat si problema cu directia, nu mai trage dreapta decat foarte foarte putin, trebuie unghiul de fuga facut la service cu laser. S-au facut franele, absolut tot, acum merge struna, si din verificari am vazut ca planetarele trebuiesc schimbate(targul vitan ce sa faci...50 de lei dai 50 de lei face) Vor fi schimbate, mai ales ca acum mai nou s-a spart si un burduf... Am schimbat ceasurile cu unele de injectie(precizie mai buna a vitezometrului) Am vopsit jantele negru mat+buza alba Am montat suportul original al casetofonului I-am mai montat si stopul pe frana, cum au cele din 99`-00`(ea nu avea cand am cumparat-o) Am cumparat si 2 claxoane R-Type+releu si toate cele Cablu pentru vitezometru(de injectie) Si mai urmeaza versiunea modificata a ceasurilor, iluminare din spate + ace Si am mai facut ceva poze, scuze pentru claritate..:rolleyes2 Si inca ceva: Cumpar Tips(ornament) toba esapament, mai mare, daca se poate si cu 2 iesiri, si de preferat cu zona ce intra pe esapament cat cea a daciei. |
Misto au iesit dece nai incercat sa le faci albe complet credca dadea mult mai bine, ma bucur sa aud ca ti-ai facut motoru8) bafta
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:18. |
- Copyright 2026 4Tuning