Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Dacia 1310 L B-79-EXP - DB-07-VNF (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/200515-dacia-1310-79-exp-db-07-vnf.html)

Cosmin-SNR 07-02-11 20:03

Re: Dacia 1310 L B-79-EXP - DB-07-VNF

Quote:

Originally Posted by bogdan_evo (Post 4057231)
asta e cam cea mai buna idee un 165 50-55 fata si un 185 cu 50-55 spate si te ajuta si la viraje !
pana la urma pe vnf le pui nu?

Sunt multe feluri de gume si destule de idei...

Quote:

Originally Posted by Old_boy (Post 4057282)
da si kilometrajul iti va arata +20 km/h deci pe la 100 la ora pe kilometraj ii dai si tu a 5-a asta daca nu lovesti in casetofon :D

Fitear cazanu al dracu sa iti fie:lol: Cum ma sa iti arate in + cu 20 de km/h?:lol:

Quote:

Originally Posted by BrandyMPX (Post 4058344)
Eu nu dau in casetofon ci in scrumiera =)) ... saraca scrumiera creca nu mai suporta atata chin =)):lol:

Pff..chiar ca.. Deja m-am gandit la un plan:lol: indoi maneta mai in jos adica sper banchetele din spate8) si nu mai da in casetofon

Quote:

Originally Posted by DJBOSS (Post 4058372)
Pune frate fata 175/70 si spatele 205/55 sau /60 sa vezi ce bine este ;) pui si o bara de torsiune mai groasa si sa vezi cat de bine sta dacia pe curbe.
App daca pui 205 pe spate vezi ca trebuie sa tragi umpica aripile inafara ,sau dunga aia o indoi in sus
Pe mine nu ma fura kilometraju

Hai ca incepe sa ma enerveze treaba asta cu gumele si alte dracii:lol:

Quote:

Originally Posted by bogdan_evo (Post 4058639)
pai kilometraju apartine cam de cutie si cutie transmite miscare doar la rotile fata ,dar nu arata cam hidos daca pui 205 spate si 175 fata? nu spun ca se vad nasol decat intreb ...

Deja le-am dat dracu nici nu vreau sa mai aud:lol:

Quote:

Originally Posted by DJBOSS (Post 4059101)
Sunt super adica se vad foarte ok,sar mult mai bine in ochi la caschetari =)):))

Mda..asa e :)) Hai sa incetam cu off-topicul, pai? asa facem noi treaba??

Quote:

Originally Posted by bogdan_evo (Post 4059920)
:)))
buna asta

foaarte buna:lol: gata cu off-topicul! sa fim seriosi acum

Old_boy 07-02-11 22:52

Quote:

Originally Posted by Cosmin-SNR (Post 4063360)
Fitear cazanu al dracu sa iti fie:lol: Cum ma sa iti arate in + cu 20 de km/h?:lol:

:D asa bine iti dau un indiciu: diametrul total al rotii

Cosmin-SNR 08-02-11 08:54

Quote:

Originally Posted by Old_boy (Post 4064054)
:D asa bine iti dau un indiciu: diametrul total al rotii

Da ma, sa sti ca ai dreptate:shock: (ceea ce nu credeam ca am sa spun vreodata :lol: ) la asta chiar nu m-am ganidt:oops::rolleyes2

bogdan_evo 08-02-11 10:03

nici eu nu m-am prins cand a spuso siii lam intrebat pe ym si asa este
... bv stefan ,treaba e logica ,daarr :rolleyes2

Cosmin-SNR 20-03-11 20:02

8 Attachment(s)
Se pare ca topicul a cam disparut de pe aici, si m-am gandit sa il readuc la viata putin cu cateva vesti, bune si rele..:rolleyes2
Prima veste este cea mai rea si nasoala...VNF-ul a decedat din data de 05-01-2011, se pare ca cuzinetii s-au "topit"sau sunt incalicati...nu se stie nimic motorul este blocat mort si asteapta reparatia cat de curand.. poze cu ea nu mai am este in aceeasi stare ca si inainte, doar ca are pe ea praf de 3 degete:rolleyes2..

A doua veste este una mai buna. Am zis sa ne mai amintim putin de SNR-ica ca tot s-a inchis topicul si lumea credea ca o dau la remat, eh uite ca s-au inselat:rolleyes2 Pe SNR-ica l-am dat jos de la adapostul lui pentru ca a trecut iarna, si au aparut problemele acestea cu VNF-ul... A fost dat bordul jos aranjate toate firele pe sub el, etc...interiorul facut curat si fiecare buton cu folosinta lui:D I-am montat jantele canada 5.5j, doar 3 dintre ele pentru ca la una am pana...:rolleyes2 si arata super...(nu va luati de semnale este folie pe ele doar asa de proba)

Si cateva poze.

Aleexxx 20-03-11 20:06

Cam uiti cand minti:D
Pe 22.01.2011 vindeai masina de buna si aici ne spui ca-i stricata de pe 5.01.2011.
E foame de posturi/divertisment ?:D

Si cam aceleasi minciuni si cu cea portocalie: la inceput zici ca ai primit-o cadou de ziua ta, acum ceva timp ai zis ca ai cumparat-o cu banii tai...

cata_golf 20-03-11 20:23

Quote:

Originally Posted by Aleexxx (Post 4186029)
Pe 22.01.2011 vindeai masina de buna si aici ne spui ca-i stricata de pe 5.01.2011.

Si cam aceleasi minciuni si cu cea portocalie: la inceput zici ca ai primit-o cadou de ziua ta, acum ceva timp ai zis ca ai cumparat-o cu banii tai...

in topicul vanzarii mariantzw si cosmin au zis ca motorul la VNF e blocat dar cica el va fi reparat

Oricum mie personal imi pare bine ca folosesti SNR-ul deoarece imi place mult mai mult dacia 1300 decat dacia 1310

Cosmin-SNR 20-03-11 20:41

Quote:

Originally Posted by Aleexxx (Post 4186029)

Atunci cand masina era de vanzare, motorul era blocat. Nu este foame nici de posturi nici de divertisment.

Cu cea portocalie nu este nici un fel de minciuna, masina mi-a fost lasata pe mana, cand am implinit varsta de 14 ani, tata mi-a dat talonul+cartea+cheile si mi-a zis ca sa ma descurc de azi incolo. Si tu domnule ia vezi cu minciunile la usergrup-ul dacia, nu ai 18 ani ca sa primesti acceptul!

Cosmin-SNR 20-03-11 20:42

Quote:

Originally Posted by cata_golf (Post 4186075)
in topicul vanzarii mariantzw si cosmin au zis ca motorul la VNF e blocat dar cica el va fi reparat

Oricum mie personal imi pare bine ca folosesti SNR-ul deoarece imi place mult mai mult dacia 1300 decat dacia 1310

Da, asa este, este blocat si acum.. v-a fi reparat dar nu stiu cand... Si mie imi place enorm de mult Dacia 1300 ;)

Gerhard_1300 10-04-11 17:06

Salut Cosmine. Am urmarit topicurile tale. VNF-ul arata foarte bine, se vede ca ati muncit enorm, si imi pare rau ca s-a intamplat acest necaz :sad: , dar sunt sigur ca o repari.
In legatura cu SNR-ica. Ma bucur ca ai readus-o la viata, si te respect pentru faptul ca nu ai renuntat la ea. Arata foarte bine pentru varsta ei,si cu mici reparatii va iesi o bijuterie.
Iti urez bafta in continuare, si respect pentru ce ai realizat.
Numai bine, si multe cadouri pentru batranica!

BOGDAN_UWW 10-04-11 19:44

Quote:

Originally Posted by Gerhard_1300 (Post 4243241)
Salut Cosmine. Am urmarit topicurile tale. VNF-ul arata foarte bine, se vede ca ati muncit enorm, si imi pare rau ca s-a intamplat acest necaz :sad: , dar sunt sigur ca o repari.
In legatura cu SNR-ica. Ma bucur ca ai readus-o la viata, si te respect pentru faptul ca nu ai renuntat la ea. Arata foarte bine pentru varsta ei,si cu mici reparatii va iesi o bijuterie.
Iti urez bafta in continuare, si respect pentru ce ai realizat.
Numai bine, si multe cadouri pentru batranica!

masina a revenit pe sosele :twisted:

sper sa nu se supere cosmin ca am postat in locul lui:rolleyes2

acum lucreaza la altceva....stie el8)

Cosmin-SNR 12-04-11 09:33

Quote:

Originally Posted by BOGDAN_UWW (Post 4243702)
masina a revenit pe sosele :twisted:

sper sa nu se supere cosmin ca am postat in locul lui:rolleyes2

acum lucreaza la altceva....stie el8)

Sincer, nu as avea un motiv sa ma supar pe un bun prieten.

Multumesc Gherhard_1300, Sti zicala aia:" Intotdeauna revii la prima dragoste". Si cum ti-a raspuns colegul Bogdan_UWW, VNF a revenit pe sosele, improspatat si toata directia+frane+motor puse la punct. Bafta si tie, sa nu te lasi injosit de unii oameni care te descurajaza(la proiectul tau ma refer)

Deocamdata nu mai postez pe acest topic pana nu revin cu ceva "modificari" serioase, sau cu ceva noutati:rolleyes2 .

Multumesc inca odata pentru felicitarile voastre!

LCK 18-04-11 23:58

Quote:

Originally Posted by Cosmin-SNR (Post 3793922)
Din pacate, la VNF a aparut o problema...:sad: am descoperit ca am aeroterma sparta sau crapata... nu imi pot da seama pana nu o desfac:rolleyes2 acum 2 zile am gasit in cutia aceea de la schimbator antigel...iar cand merg cu ea pe drum si se incalzeste in masina se fac aburi precum un tuci care fierbe cu capacul pus :( Momentan masina este trasa pe dreapta si acum ma plimb din nou cu SNR`ica :-)

P.S: Si ca sa fie treaba treaba Vineri Stefan(old_boy) a trecut iarasi catre targoviste, dar de data asta m-a sunat si i-am vazut si masina...ca de obicei el vine cu ea jegoasa :lol: BAH daca mai vi cu ea jegoasa iau un cui si ti-o rezolv:lol::lol::lol: Si pentru cine nu ma cunostea, acum ma v-a cunoaste si v-a sti ce poate un copil:D eu sunt cel din poze

man am si eu o intrebare cum ti-ai facut grila fara emblema ? ai taiato cu bomfaieru?

Cosmin-SNR 20-04-11 22:46

10 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by LCK (Post 4267332)
man am si eu o intrebare cum ti-ai facut grila fara emblema ? ai taiato cu bomfaieru?

Da, dar acum nu mai am acea grila.

Si ca tot nu am mai postat pe topic sa mai revin si eu cu mici noutati, nu e cine stie ce dar sa nu creada lumea ca am abandonat masina.

Motorul a fost refacut, a fost un cuzinet de vina, nu a avut ungere si de aceea s-a blocat, s-a refacut din nou toata linia de arbore, s-a schimbat ulei, filtru, bujii, platini, fise, capac delcou, lulea, etc. S-au reglat culbutorii(0.25 cine cunoaste stie despre ce vorbesc) s-a rezolvat si problema cu directia, nu mai trage dreapta decat foarte foarte putin, trebuie unghiul de fuga facut la service cu laser. S-au facut franele, absolut tot, acum merge struna, si din verificari am vazut ca planetarele trebuiesc schimbate(targul vitan ce sa faci...50 de lei dai 50 de lei face) Vor fi schimbate, mai ales ca acum mai nou s-a spart si un burduf...
Am schimbat ceasurile cu unele de injectie(precizie mai buna a vitezometrului)
Am vopsit jantele negru mat+buza alba
Am montat suportul original al casetofonului
I-am mai montat si stopul pe frana, cum au cele din 99`-00`(ea nu avea cand am cumparat-o)
Am cumparat si 2 claxoane R-Type+releu si toate cele
Cablu pentru vitezometru(de injectie)
Si mai urmeaza versiunea modificata a ceasurilor, iluminare din spate + ace
Si am mai facut ceva poze, scuze pentru claritate..:rolleyes2

Si inca ceva: Cumpar Tips(ornament) toba esapament, mai mare, daca se poate si cu 2 iesiri, si de preferat cu zona ce intra pe esapament cat cea a daciei.

DJBOSS 20-04-11 22:51

Misto au iesit dece nai incercat sa le faci albe complet credca dadea mult mai bine, ma bucur sa aud ca ti-ai facut motoru8) bafta

All times are GMT +2. The time now is 09:18.

- Copyright 2026 4Tuning