Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Masina mea: Opel Astra F 2.0 16v TURBO (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/187-masina-mea-opel-astra-2-0-16v-turbo.html)

X-Ray-Eyes 02-02-06 16:40

Re:

Quote:

Originally Posted by \"MC Mate\"
Ce se mai aude cu masina?Cum merg lucrarile la UPGRADE?Mai zi si u ce mai faci.

Momentan ... Merg pe burta ... :)) E de treaba .. Sunt mai multe de modificat ... Si de data asta vreau sa fac totul de la zero ...

Razvan-CT 02-02-06 20:42

Re:

Quote:

Originally Posted by \"X-Ray-Eyes\"
Momentan ... Merg pe burta ... :)) E de treaba .. Sunt mai multe de modificat ... Si de data asta vreau sa fac totul de la zero ...

cum adik?? ca eu nu am inteles

MC Mate 03-02-06 12:08

Spor la treaba si sa iasa totul cum trebuie.Mai da si u un semn pe la MSG k sa mai vb si noi.Poate pui niste poze din timpul lucrului.

D_M_X 06-02-06 03:27

Re:

Quote:

Originally Posted by \"NiceWeather\"
Quote:

Adica TOTUL DE LA ZERO..cu tot ce implica modificarile ptr un implant de c20let :lol: :lol: :lol: :lol: :oops:

Razvan-CT 06-02-06 09:53

Re:

Quote:

Originally Posted by \"D_M_X\"
Quote:

Quote:

Adica TOTUL DE LA ZERO..cu tot ce implica modificarile ptr un implant de c20let :lol: :lol: :lol: :lol: :oops:

frumosss.... atunci spor la treaba andrei

ZooM-ZooM 06-02-06 10:13

Re:

Quote:

Quote:

Quote:

oohhh...!! ii pui si 4x4 sau doar motorul?! cat ai dat pe el? :oops:

X-Ray-Eyes 06-02-06 19:37

Re:

Quote:

Originally Posted by \"ZooM-ZooM\"
Quote:

Quote:

Quote:

oohhh...!! ii pui si 4x4 sau doar motorul?! cat ai dat pe el? :oops:

Totul fara 4x4 ptr ca nu exista 4x4 pe Astra , si nici nu se poate pune.
Pretul este secret ...
:)
Cu tot ce trebuie facut ... e destul ca sa te poti speria si sa spui ca sunt nebun.

Razvan-CT 06-02-06 19:52

la exterior mai faci ceva??

X-Ray-Eyes 06-02-06 19:54

Re:

Quote:

Nu neaparat ... poate ceva \" exterior \" ... un desen poate ... ma mai gandesc ... momentan am altele in cap ...

CosminVPS 06-02-06 22:26

Re:

Quote:

Quote:

Nu neaparat ... poate ceva \" exterior \" ... un desen poate ... ma mai gandesc ... momentan am altele in cap ...

te deranjeaza daca imi spui cu ce te ocupi :?: :D :D

X-Ray-Eyes 07-02-06 00:03

Re:

Quote:

Originally Posted by \"CosminVPS\"
Quote:

Quote:

te deranjeaza daca imi spui cu ce te ocupi :?: :D :D

Asta ma intreb si eu despre altii care au cate 6 masini in curte , care mai de care mai rasarite !!!

CosminVPS 07-02-06 10:37

bha, poti fi sigur ca masina ta face mai mult ca alea sase 8) , pe toate planurile. :lol: :lol: :lol: :lol:

MC Mate 15-02-06 21:44

Ce se mai aude???Cum merg lucrarile??Pe cand estimezi finalizarea?Pune si u niste poze din timpul lucrului dak ai.

X-Ray-Eyes 15-02-06 22:14

Re:

Quote:

Originally Posted by \"MC Mate\"
Ce se mai aude???Cum merg lucrarile??Pe cand estimezi finalizarea?Pune si u niste poze din timpul lucrului dak ai.

Toate la timpul lor ...
Nu vreau sa stric surprizele ...
:wink:

g_unit 15-02-06 23:32

n'am ce sa spun..mai tampit vazusem masina...stiam ca e tare...dar acum cand am vazut de unde ai plecat...m'ai lasat masca...ce sa mai..respectele mele andrei....si bafta la \"final stage\"nu mai ai mult...inca odata felicitari 8) 8)

All times are GMT +2. The time now is 03:42.

- Copyright 2026 4Tuning