Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Satu Mare (https://forum.4tuning.ro/195-satu.html)
-   -   Virtual Tuning... anyone ??? (https://forum.4tuning.ro/195-satu/18632-virtual-tuning-anyone.html)

2 fast 4 U 04-02-07 22:20

Re: Virtual Tuning... anyone ???

Most Wanted acuma ne infigem si noi k acu mai avem si noi timp de VT.........

Most_Wanted 04-02-07 22:21

2 Attachment(s)
are ceva daca patricip si eu cu subaru asta ....la ala grii ..e aceeasi masina doar ca difera putin pozitia
numai daca sunteti de acord

Under VT 04-02-07 23:14

1 Attachment(s)
Most Wanted e faina idei bune...numa ca bara fata mi se pare mai mata decat restul masini si la subaru usile se deschid fara alea negre...nush cum i se zice,o poza sa intelegi mai bine:-) Eu nu am facut nimic VT la subaru asta gri...

Cheetos 05-02-07 17:47

Asa asa Under,dai'lectii la Most wanted!!!;)

danny19_sm 05-02-07 18:20

Salut baietii .....Super nasol ca nu am putut sa pun si eu ceva la capitolu Subaru:( dar la matiz ma bag 100 %.................2 fast e super ala gri, ti-a iesit bine .........Asteptam o poza cu un matiz sa vedem ce se poate face cu el:)

Most_Wanted 05-02-07 19:11

Quote:

Originally Posted by Under VT (Post 731441)
Most Wanted e faina idei bune...numa ca bara fata mi se pare mai mata decat restul masini si la subaru usile se deschid fara alea negre...nush cum i se zice,o poza sa intelegi mai bine:-) Eu nu am facut nimic VT la subaru asta gri...

este o lcurare veche ......ai dreptate cu bara fata ...dar iti zic sincer chiar nu ma-m gandit la ramele de la geam .....ms de observatii ...pot participa asa cu ea?

Under VT 06-02-07 14:52

2 Attachment(s)
Most Wanted de mine poti participa...am facut si eu ceva la subaru...

Most_Wanted 06-02-07 18:50

masina mea e una veche ......nu accept un batle cu tine ........poate astepti sa o fac si eu .....si vom face si noi un battle .......dar deja sunt bagat in multe batteluri ....dar odata vom face si noi un battle

danny19_sm 07-02-07 00:59

3 Attachment(s)
Salutare baieti......Stiu ca am ramas putin in urma cu Vt-ul da am zis sa va arat cateva "Opere" de-ale mele ce le-am facut cand am mai avut putin timp liber :)......Stiu ca Subaru nu a iesit tocmai OK da m-am enervat ca nu am gasit un spoiler fata calumea :(........Apropo astept propuneri cu Matiz-ul ;)

szambi77 07-02-07 08:39

Quote:

Originally Posted by danny19_sm (Post 732966)
Salut baietii .....Super nasol ca nu am putut sa pun si eu ceva la capitolu Subaru:( dar la matiz ma bag 100 %.................2 fast e super ala gri, ti-a iesit bine .........Asteptam o poza cu un matiz sa vedem ce se poate face cu el:)

Ok ! azi incerc sa pun o poza cu Matizul lui frate-meu ;) sa-i aratati ce s-ar putea scoate din el ;)

2 fast 4 U 07-02-07 10:15

1 Attachment(s)
Salutare baietii...ce mai faceti??...
Dany cam multe greseli........la subaru nush de ce l-ai facut negru da na:?: :?:
Eu am gasit o poza cu un Matiz da nush dak e chai buna pt VT....Szambi pune si u poza cu a lu fratetau...sa vedem care ii mai buna

Snoopy 07-02-07 10:37

La Matiz ma bag si eu la un Vt..chiar daca sunt incepator.Astept poza.

danny19_sm 07-02-07 10:45

Quote:

Originally Posted by 2 fast 4 U (Post 736038)
Salutare baietii...ce mai faceti??...
Dany cam multe greseli........la subaru nush de ce l-ai facut negru da na:?: :?:
Eu am gasit o poza cu un Matiz da nush dak e chai buna pt VT....Szambi pune si u poza cu a lu fratetau...sa vedem care ii mai buna

Ba nu tat comenta aiurea :P Subaru l-am facut negru ca am zis ca arata mai bine decat alta cuoare si in cea ce priveste greselile mai invat

2 fast 4 U 07-02-07 17:28

2 Attachment(s)
Am incarcat ceva pe un Alfa.......nu tare is mandru de ce am facut da na

Cheetos 07-02-07 19:22

Quote:

Originally Posted by 2 fast 4 U (Post 736650)
Am incarcat ceva pe un Alfa.......nu tare is mandru de ce am facut da na

Las ca'i bine tin'o tot asa!!!

All times are GMT +2. The time now is 06:58.

- Copyright 2026 4Tuning