Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Cea mai cumplita durere pe care ati trait-o...... (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/13815-cumplita-durere-trait.html)

DraG0nRiD3r 08-03-08 19:50

Re: Cea mai cumplita durere pe care ati trait-o......

hmm... cele mai cumplite dureri de pana acum: durerea de cap,durerea de masea,de spate cand intru de la rece la cald(nuj de ce mi se intampla asta:sad:),usturimea si durerea enorma de la o zgarietura sau julitura,etc:rolleyes2

Fella 25-07-08 14:29

Poate se potrivea(este)....Heather Headley - In My Mind

cryssl 25-07-08 20:24

Eu am avut odata piciorul taiat..mi'a ramas cicatrice..eream la tara..si cum nu aveam stare am dat peste un geam si mi'a cazut pe picior si mi l'a taiat de langa p#$a pana aproape de genunchi ...dar durerea nu a fost mare pe cat a fost imaginea :lol: :lol: si am ramas ingrozit ca puteam sa imi tai altcv :lol:

sTAILLL 26-07-08 08:48

din greseala fara sa vad am alergat prin trandafiri :-s si acum am pe picioare foarte multe cicatrici si mici si mari :(

Dominic 02-08-08 03:34

Hmmmm...cea mai cumplita durere???....
Cand mi-a cazut smoala topita pe fata :cry: ...de atunci alte dureri mai cumplite nu am avut....cea de cap e sacaitoare la fel si cea de masea....

69WRX 02-08-08 04:27

durerea de masea e cea mai nenorocita :| nu pot sa o suport...sunt destul de tanar si deja imi trosnesc genunchii la rece..ma doare mijlocul dimineata...spatele...o sa ajung in plm la 50 de ani sa merg o data pe luna cu mobra sau sa nu mai merg deloc :|

mosky 06-08-08 10:44

Cea mai cumplita durere a fost dupa ce m-am trezit din anestezie dupa operatie , mi-au pus sonda vezicala :x trebuia tinuta cateva ore bune si urma sa fie scoasa, mi-au scos ditamai tzava din ...:-) o durere de nedescris na asta a trecut , vreo 5 zile cand urinam o usturime cumplita :???: ....sa nu mai vorbim de injectii in gat, clisme:rolleyes2 .Sincer am facut armata de 5 ori prima linie in front.

:wave:

Geox` 06-08-08 19:01

Sa ai afta bucala in gura e un fel de herpes,ustura rau nici nu poti sa mananci si tine si vreo 2 saptamani:cry:

weedboy 11-08-08 01:37

hmmm dureri am avut multe....am fost un copil foarte agitat.....dar doar doua au fost de tinut minte....dubla fractura deschisa de femur..nu mai am nimic acuma doar o cicatrice urata.....si cea mai penala muscat din caramida,nu intentionat,a fost aruncata de un "prieten"....am avut cateva zile buzele ca un african dupa care a fost bene :) mai nasol a fost cand m-am infectat acolo si a trebuit sa-mi smulga pielita de pe buze(foarte neplacut) am avut mare noroc ca am ramas cu toti dinti intacti

DannyKid 12-08-08 13:40

hmmm
cazatura de aseara cu rolele...
am picat rau de tot:lol:
am fundu.............de zici ca lam folosit pe post de smirghel

Most_Wanted 19-08-08 14:42

cea mai nasoala a mea ..... ma lovit o masina ....cat de cat tare ... ma aruncat o distanta maricica ... dupa care a urmat vreo 4 copci la buza de sus ..si 2 la buza de jos pe viu ... (si acum tin minte cum mestega guma doctorul care mi-a scos atele ).... au fost vreo 4 zile de durere ....in gura aveam numai pansament si vatå..... a trecut si a ramas doar semn :D

peter 19-08-08 15:01

hmmm..

am primit odata o bila in "carne" de la pistol cu aer comprimat....a durut destul de tare..chiar daca a fost de la o distanta de ~15m

si durerea de masea.....:|

madicioco 24-08-08 17:37

mama ce de aventuri ati mai avut ma,dar nici eu nu sunt mai prejos de voi de cate ori mi am spart capu sau decate ori m am taiat cu flexul nici nu mai tin minte ,dar cea mai tare a fost acu vreo luna cand mi am smuls pe viu unghia de la deget n as dori la nimeni asa ceva durere insuportabila

phaeton 02-09-08 19:49

cred ca atunci cand am cazut cu bicicleta intr o prapastie ( nu foarte mare, vreo 2 3 m maxim avea), plina de urzici. veneam de la o baie la baraj si aveam doar un short pe mine.

Psycho 02-09-08 20:47

io mai trec una pe lista .. asta nu e fizica ci psihica ..

sa te lase prietena ;) dupa muuuuuuuuuuulti ani ;)

hai punct si de la capat ;)

All times are GMT +2. The time now is 10:45.

- Copyright 2026 4Tuning