![]() |
Re: Prietenie intre barbati si femei?
Quote:
e na... chiar asa? eu nu cred, mai documenteaza-te!! ;) |
repet: din punct de vedere FIZIC ! nu si moral + sentimental ;)
nu imi spune ca atunci cand faci dragoste cucul nu intra in scorbura, ca la sex. |
Quote:
da tu la sex faci peetingul pe care il faci atunci cand faci dragoste?hmmmm...nu cred :D |
si nu e vorba numai de peeting...
grow up guys!! sunt implicate si alte trairi... ;) |
ie petting :), nu peeting.
si tot acelasi lucru ie ... cucoana magos ... am scris CLAR - fizic ... tot aia ie ... tot iti bagi cucu in scorbura .... asta incerca si feghea acu 483209854 de ani sa explice ... actul sexual ... ca punct de vedere fizic e acelasi ... |
uite unde se aflau atotstiutorii...
bine bine ma retrag....!!!!! |
Quote:
|
vai ce discutii am deskis :))
acu ca tot s-a deskis subj sex...imi puteti explica si mie ceva baieti? cei care folositi...cum puteti frate sa va duceti la curve? cum vi se scoala la o tipa pe care nici n-o sarutati? :-?? |
fa alt topic ;)
aici ie alta ideie :) |
Quote:
|
pai si eu ce ziceam..............?
ma refeream ca sunt DIFERITE... !!!! si care e diferenta intre dragoste si sex...??? incepe cu sentimentul, apoi cu modul de ..."utilizare" |
bine bine...srry...asa e :)
|
desi. e alt subiect... in care v-ati implicat.. este diferenta.. intre una. si alta
klar... acum..depinde fiecare cum percepe.. acest lucru.. nu poti sa ii dai unuia in cap..{desi ai putea.}:D ca el vede peste tot sex si nu dragoste..fiecare cum intelege.. |
....am sa fac si eu off,sorry ...
SEXUL ESTE SEX!!!si atat...sun unele nevoi fizice,p kre tre sa le satisfaci,k o faci cu prima femeie kre este d acord,si o faci k sa ajungi la final cit se poate d rpd si comod ptr tine...sau k o faci cu o femeie la kre visezi...si iti doresti implinirea ei,plus k ink toate cele iti dau si o stare d euforie p langa implinirea fizica...asta face toata diferenta! da..si este normal k sunt persoane kre dintr-un motiv sau altul nu vor sa se implice prea tare...despre ei banuiesc eu k ziceti k vor numai sex...DA! este ceva normal sa fie...dar dc ai fost d acord sa te imbirligi cu asa o persoana daca nu ai fost absolut sigur/a kre este situatia?iar daca ti-ai asumat un risc,si ai picat p nas e vina ta!nimeni nu te-a obligat..parerea mea... in skimb....e f urit sa promiti si luna si cerul..si dupa aia fara nici un motiv serios sa te sucesti...sau sa nu dai nimik,dar sa ceri intr-una...si asa mai departe... daca ar fi un pik d fair-play si in domeniul asta,am fi mai putine persoane kre s-au ars... |
mda, bea... nu esti off... aici duce prietenia intre barbati si femei, la sex... ei spera dinainte sa vorbeasca cu ea , ele se fac , ca nu stiu ce vor ei, si toata lumea vorbeste de "prietenie curata, sincera si nevinovata" cand defapt toata lumea stie exact ce e in spatele actiunilor elaborate si complexe ale mai sus amintitei prietenii...
am i wrong? |
| All times are GMT +2. The time now is 05:19. |
- Copyright 2026 4Tuning