Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Diverse discutii - offtopic - chat - mondene - barfe etc (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/98951-diverse-discutii-offtopic-chat-mondene-barfe-etc.html)

bobiMOM 20-03-09 08:13

Re: Diverse discutii - offtopic - chat - mondene - barfe etc

Quote:

Originally Posted by ALEX_BZN (Post 2165977)
Man orice masina merita tunata..daca as avea bani de aruncat mi-as tuna o lada din 85 :))...si as da de asfalt cu multi...sau o dacie sa fac surprie..:)

Prietene, iarta-ma ca-mi permit glume cu prietenul meu!!!!:evil:

jakal 20-03-09 08:17

Quote:

Originally Posted by Pagani_honda (Post 2166334)
Balosu SRL TUNING SA cititi si ramaneti uimiti ...Dacia Papuc 18 16v

https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning/114084-dacia-pick-up-4x4-motor-1-8-16v-f16-ie.html

proiectul "DISTRIBUTIE LAPTELE SI CORNUL''.......varianta racing.......:lol:

ALEX_BZN 20-03-09 08:22

Quote:

Originally Posted by Pagani_honda (Post 2166334)
Balosu SRL TUNING SA cititi si ramaneti uimiti ...Dacia Papuc 18 16v

https://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=114084

De banii investiti intr-un papuc....isi ia o vectra sfi si termina balciu::)

Pagani_honda 20-03-09 08:23

De ce mah vectra ti se pare masina de tunat ???Inseamna ca ai vederi limitate

DRooPY 20-03-09 08:27

Balosul este un Creanga al povestilor cu si despre masini..cu o inspiratie extrema care ar concura cu cea eminesciana acest specimen.. fabuleaza despre absolut orice el ar trebuie sa fie un studiu de caz la un institut patologic pentru un documentar pe care eu personal las numi "descifrarea mincinosului " sau " Balosul de Miuhousen " varianta moderna!!!!!

Pagani_honda 20-03-09 08:27

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOL

ALEX_BZN 20-03-09 08:28

Quote:

Originally Posted by Pagani_honda (Post 2166354)
De ce mah vectra ti se pare masina de tunat ???Inseamna ca ai vederi limitate

Decat un papuc mai bine imi tunez un opel,cielo,lada,oltcit,orice altceva;)....papucu e de marfa man nu de curse...asa imi tunez un camion:))

bobiMOM 20-03-09 08:34

Quote:

Originally Posted by ALEX_BZN (Post 2166363)
Decat un papuc mai bine imi tunez un opel,cielo,lada,oltcit,orice altceva;)....papucu e de marfa man nu de curse...asa imi tunez un camion:))

Mestere, incepi sa semeni cu o pereche de chiloti...sti prea bine ce face aia!

DRooPY 20-03-09 08:38

mda depinde ce chiloti!! pot fi de dama sau pot fi barbatesti..!!!

Pagani_honda 20-03-09 08:45

Deci hai sa-ti zic viziunea mea:
Romania 2009 ,
Pustimea cordita vede benzile animate cu NFS si isi exprima dorintza singurului neuron :Cand ma fac mare o sa ma fac tuner.E exact faza aia : Cand ma fac mare ma fac astronaut.Pe langa faptul ca n-au nici o idee despre ce si cu ce se mananca asa ceva oamenii ajung sa se si certe visand la o masina care scoate fum pe nari (in fine la unii narile sunt in spate) ceea ce ne arata ca visul lor devine boala psihica.95% din toti de aici n-au nici o legatura cu "tuningu" ,ei cred ca daca pun un capac cu spinnere la o dacie sau un abtibild cu 16v pe portbagaju ruginit de cielo masina va avea in plus 20 de cai.Deja situatia se schimba incep sa latre precum pechinezu la cal cand vad cate o masina mai acatari la semafor. Ei nu pricep ca soferia si bucataria n-au nimic in comun.Toti incearca sa rujeze o baba sa ii puna chiloti tanga in sperantza ca va castiga concursu de miss world 2009.Ce e nascut sa alerge e nascut pentru asa ceva.Sunt bani multi bagati si cu cap, multa munca , multi nervi.
Despre curse:
Buuuuuun...se observa pe 4tuning un eveniment...pana acum nici unu care sa zicem ca a semanat cu o cursa.Toate se desfasoara peste tot...in lanu de porbumb pe soseaua comunala, etc.
Cermobalii vin si ei si isi agita cadavrele tunate cu bile de foc si oua kinder pe antena sau cu vreun filtru sport infipt in amaratu de carburator de dacie.La fatza locului vad masini care chiar alearga "maaaaaama sa moooooara maaaaaaaamaa ce fuge aiaaaaaaa".Si atat ...
Sfat moka:Cautati proprietaru la o masina "sa moaaaara mamaaaaaaaaa ce fugeeeeee aiaaaaa" si intrebati-l cati nervi cati bani cat jeg a indurat ca sa fuga masina aia asa.
Dar ei nu ...ei se urca in cadavrele tunate de ploaie si le dau scccccccccccaaarrtzzzz pana le dangane planetarele ca doar nah.....au fost la curse.
Concluzie alex:
Nu orice masina se tuneaza...cum nici orice omu nu ajunge campion.
Sfat:
Suntem prea saraci ca sa tunam ieftin

DRooPY 20-03-09 08:52

asteptam si alte opinii legate de acest subiect pe adresa redactiei noastre Bulevardu` Viisoara colt cu biserica parcela 3 vis-a-vis de locu de veci... iar pentru nelamuriri adesatziva sediului redactiei noastre Str. Vasile Lupu nr.32 etj 2 camer 21 , va huram hauditie placuta!!!

Pagani_honda 20-03-09 08:59

AAAAA....si era sa uit putem sa si diversificam:
Din urmatoarele numere:
Tuning pe masina diesel
-diesel clasic
-diesel pumpeduze
-disesl common-rail

Tuning pe masina de pana in 1000 cmc(sau cum sa o facem sa consume 15l/100km si sa nu stim de ce)

Si multe altele:
La rubrica decese veti putea citi anunturi despre masinile decedate inainte de a ajunge la curse.De ce ? Din cauza excesului de tuning.
Pentru alte sugestii luati legatura cu Droopy.

DRooPY 20-03-09 09:03

va asteptam in numar cat mai mare la Gradina " Un pahar de Vorba " de la sala..:P P.S avem taraba deschisa non-stop aviz amatorilor de cercuri si exces de accelerare in gol ( cu pedala de ambreiaj calcata pana la fund)

ALEX_BZN 20-03-09 16:21

daca imi cumpar un urs stock de 2.0 sau 2.5 si fac un cerculetz la sala nu insemna nimik,;)....ce rost are daca e stock...deci nu e tuning;)....prefer sa merg cu o masina de 75 de cai care am dus-o eu pana la 100 de cai..decat una cu multi cai si stock;)....si se zicea mai sus de cielo cu abtipild cu 16v pe spate...am cielo si nu consider ca e tiganie..nu am asa ceva...pana acu nu am avut posibilitatea decat de o toba sport,un filtru,o folie si o janta..aia e sa rada cine o vrea ca si asa nu am intereseaza...imp e sa ma simt eu bine cand merg cu ea:D

ALEX_BZN 20-03-09 16:35

toata lumea crede ca se poate modifica decat masini cu putere mare...dar cum zicea si taz pe paginile anterioare exista si masini cum e cielo care au fost duse la extrem...cum sunt cele din bucuresti si chiar cel albastru din ploiesti..si cred eu ca poate da bataie de cap unui urs de 2.0 lejer...poate si de 2.5..deci in orice masina merita investit...alt exemplu este legenda SGM,m-am uitat pe youtube la filmari si batea cam tot de clasa ei...si era o dacie:)...

riv_gms 20-03-09 17:21

o dacie cu o alta inima , decat carcasa mai era dacie la aceea msina

DONU' 20-03-09 17:43

Quote:

Originally Posted by ALEX_BZN (Post 2167701)
toata lumea crede ca se poate modifica decat masini cu putere mare...dar cum zicea si taz pe paginile anterioare exista si masini cum e cielo care au fost duse la extrem...cum sunt cele din bucuresti si chiar cel albastru din ploiesti..si cred eu ca poate da bataie de cap unui urs de 2.0 lejer...poate si de 2.5..deci in orice masina merita investit...alt exemplu este legenda SGM,m-am uitat pe youtube la filmari si batea cam tot de clasa ei...si era o dacie:)...

Tuning-ul costa bani si nu se face pe motoare proaste.
SGM-ul spre exemplu avea alt motor pe carcasa aia de dacie, nu tunarise prea-cunoscutul motor de dacie.
Apoi Cielo-urile alea "impinse la extrem" la fel si ele, n-au motoarele de fabrica, ci au motoare de Opel care au puterea inc-odata cat un Cielo stock si mai sunt si umblate destul de bine inauntru. Aproape de 200 CP, unele chiar sarite de 200.
Tuning-ul nu se face cu o toba finala si un filtru sport. Cum spunea cineva pe-aici ;) (mare vorba).
Faci o evacuare cap-coada un pic mai mare decat cea de fabrica, elimini catalizatorul, cumperi bujii mai bune pentru tipul ala de motor, daca pui filtru sport il pui undeva de unde sa aiba loc sa traga aer rece si inca foarte multe chestii care ajuta un motor.
Doar ca nu tot ce are motor poate sa si fuga grav.
Si eu am avut un Cielo si nu i-am facut nimic fiindca stiam ca n-are rost sa bag banii in el. Nimeni nu te tzine de mana sa nu bagi bani in masina ta, insa cel mai bine e sa-i strangi si sa faci o treaba buna cu ei. Sa nu te grabesti sa faci vreo tziganie sau ceva ce n-ar ajuta cu nimic masina sa fuga.

Si inca o chestie. Nu faci tuning punand un motor mai mare in loc de cel stock si atat. Aia se numeste transplant si atat.
Tuning inseamna imbunatatiri, inseamna cresterea performantelor...
Cam ce vroia Harghita sa faca cu bilele :lol:

GiGiCarbiT 20-03-09 17:44

Poate nu sunteti la curent...SGM`ul nu mai exista de mult...sa rupt de la jumatate..!

ALEX_BZN 20-03-09 17:47

Quote:

Originally Posted by GiGiCarbiT (Post 2167876)
Poate nu sunteti la curent...SGM`ul nu mai exista de mult...sa rupt de la jumatate..!

Stiu man am vazut filmare pe youtube cum il scotea dintre fiare..si altii faceau poza la motoru care era rupt cu aripi cu tot de restul masinii..noroc ca avea bari de protectie ca o sfarsea rau:|

Griffo 20-03-09 17:48

Quote:

Originally Posted by GiGiCarbiT (Post 2167876)

Jentile au ajuns in Ploiesti si au fost si pe la mine:))

Griffo 20-03-09 17:49

BTW se prezinta cineva la Pitesti duminica viitoare?

andrei_hrz 20-03-09 17:57

si eu am jantele lu hai-ul sunt alea de la oglinda de le pui sa miroasa frumos in masina.:)) apropo ce masina ai tu sa iti zic eu cate prezoane si ce ET aveau sa iti explic daca intrau la tine.

am verficat DEX si nu scrie nimica de BTW e cumva in chineza sau voi astia mai mici stiti engleza si limbaju de messenger la perfectie ce va mai trebuie limba romana. ca domne ce naibi suntem englezi nu romani

ALEX_BZN 20-03-09 17:59

Quote:

Originally Posted by DONU' (Post 2167874)
Tuning-ul costa bani si nu se face pe motoare proaste.
SGM-ul spre exemplu avea alt motor pe carcasa aia de dacie, nu tunarise prea-cunoscutul motor de dacie.
Apoi Cielo-urile alea "impinse la extrem" la fel si ele, n-au motoarele de fabrica, ci au motoare de Opel care au puterea inc-odata cat un Cielo stock si mai sunt si umblate destul de bine inauntru. Aproape de 200 CP, unele chiar sarite de 200.
Tuning-ul nu se face cu o toba finala si un filtru sport. Cum spunea cineva pe-aici ;) (mare vorba).
Faci o evacuare cap-coada un pic mai mare decat cea de fabrica, elimini catalizatorul, cumperi bujii mai bune pentru tipul ala de motor, daca pui filtru sport il pui undeva de unde sa aiba loc sa traga aer rece si inca foarte multe chestii care ajuta un motor.
Doar ca nu tot ce are motor poate sa si fuga grav.
Si eu am avut un Cielo si nu i-am facut nimic fiindca stiam ca n-are rost sa bag banii in el. Nimeni nu te tzine de mana sa nu bagi bani in masina ta, insa cel mai bine e sa-i strangi si sa faci o treaba buna cu ei. Sa nu te grabesti sa faci vreo tziganie sau ceva ce n-ar ajuta cu nimic masina sa fuga.

Si inca o chestie. Nu faci tuning punand un motor mai mare in loc de cel stock si atat. Aia se numeste transplant si atat.
Tuning inseamna imbunatatiri, inseamna cresterea performantelor...
Cam ce vroia Harghita sa faca cu bilele :lol:

Stiu ca SGM nu avea motor de dacie,din cate am inteles avea in jur de 170 de cai...si de celelalte cielo stiu sunt puse SFi-urile sau alte motoare de vectra ... eu m-am gandit ca daca pun motor de 150 de cai trebuie sa umblu la sistemu de franare(discuri mai mari si ventilate si ep spate in loc de tambur sa ii pun punte de vectra cu discuri) si la structura masinii...sa o intaresc ca se rup lonjeroanele dar se poate eu asta am zis mai sus...nu m-am referit numai la motor..si sa nu uit si de suspensii...dar oricum se poate...oricum momentan nu am de gand sa investec prea mult in masina ....ca nu sunt hotaarat daca sa o tin sau nu...oricum am si eu idee ce ar trebui facut la masina...poate nu am cunostintele voastre dar nici nestiutor nu sunt..si chiar cand are masina vreo pb imi place sa imi bag nasu eu.
Daca ma gandesc mai bine cred ca intra si motoru de ep vectra 4x4 de 200 de cai....nush sigur:-?

Griffo 20-03-09 18:12

Quote:

Originally Posted by andrei_hrz (Post 2167930)
si eu am jantele lu hai-ul sunt alea de la oglinda de le pui sa miroasa frumos in masina.:)) apropo ce masina ai tu sa iti zic eu cate prezoane si ce ET aveau sa iti explic daca intrau la tine.

am verficat DEX si nu scrie nimica de BTW e cumva in chineza sau voi astia mai mici stiti engleza si limbaju de messenger la perfectie ce va mai trebuie limba romana. ca domne ce naibi suntem englezi nu romani

Nu a spus nimeni ca le-am avut puse pe masina...
"BTW" : By the way...e un limbaj ...la fel ca si "LOL"

andrei_hrz 20-03-09 18:17

ai masina ? sau e masina parintilor ? din cate imi aduc eu aminte parca tu nu ai permis ori le-ai avut puse la tricicleta?

Bengy_BLS 20-03-09 18:20

io am colectie de jante de la tengu , de fiecare data cand ne intalnim , ca prieteni buni ce suntem , mai imi da cate o janta..... NOT .Cand o sa ma fac mare si o sa am si io carnet de conducere si o masina tunata sper sa mi le pun pe ea....NOT
fara suparare da stii vorba aia : Minciuna, nu merge de multe ori la apa. SI >Cainele care latra are picioarele scurte .
Sanatate la bufnite!!

DONU' 20-03-09 18:23

Da, si Vrabia malai viteazu...
Eu cred ca plec la Damboviste ca acu pan, cian, cian era fromooos p-acolea...

T@zMania 20-03-09 18:38

sgm-ul spre final nu mai avea motorul de dacie avea unul de renault.....
dar pana la ultima legala de la bz la care a participat avea motor de dacie de 1.6 cu turbo pe el....ar trebui sa mai rasfoitzi putzin.....cu acelasi motor l-a facut pe tziganul ala cu tt de la bz de mai avea putzin si isi dadea foc la masina...
deci tuningul a fost facut pe motorul de dacie,abia spre final sgm-ul avea 1.8 16 v turbo;)

Bolo_BCD 20-03-09 18:44

1 Attachment(s)
ma bag si eu ca musca'n lapte dar.... daca se vorbeste de jantele lui Robert care au fost pe dacia (SGM), atunci acele jante ATS sunt la tovarasul Fabian.
jantele le-am luat noi inainte sa vanda masina ;)
cat despre "motorul" de pe sgm atat am de zis: au fost cel putin 5 motoare diferite si oricum nu are rost sa mai vb acum ce a fost sau ce nu a fost
pe forumul DRT( Dacia Rally Team) puteti vedea exact ce motoare au fost pe masina
numai bine

Bengy_BLS 20-03-09 19:01

2 Attachment(s)
Bah midio , io nu am scris la avatar bmw driver si am dacie din 86 si merg cu 30u. Ai grija cum mai apari prin zona si pe unde mai mumbli ca s-ar putea sa ai surprize. Vorbeste frumos ca te fac fetita , vezi sa nu iti iei vreun cap in gura sa iti faca vreunu ochelarii lentile de contact. Prea minti pervers onanist imputit. E imposibil sa nu dau de tine la pitesti sau la sibiu. Da-te in sange de aici ca a inceput sa puta a handel. De nu te fac sa inghiti tu aparatu ala nou , vezi tu. Vrei sa imi zici "tata" de acu incolo ?
Uite-te la ce fata de duda ai , ce faceai acolo? vorbeai sau latrai ? Du-te si gadila magaru in alta parte. Vezi ca tonetele de bilete se inchid dupa 10 , fugi si i-ati mai multe sa ai si maine. Incearca sa tii dinstanta de locurile publice si acest forum ca e posibil ca io sa nu fiu singuru care o sa te bubuie.
Marsh la scorbura bah vierme.
https://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=67016

bmw_motorsport 21-03-09 18:08

4 Attachment(s)
din popor adunate...de pe strazi culese...fara numar...cum inteleg unii tuningul:lol:...a se da zoom pe taxiul galben:-P

ph88bas 21-03-09 23:19

mercic pt poze!

ph88bas 21-03-09 23:31

Quote:

Originally Posted by DONU' (Post 2164669)
Mai e si Kadett-ul lui BAS-ul care de-a latu sau de-a dreptul fuge tata grav :peace:

apreciez!

EaGle 22-03-09 08:26

Daca cineva dintre voi are Golf MKIII, cred ca-l intereseaza acest topic :) https://forum.4tuning.ro/323-discutii-vw/111901-intalniri-mk3-bucuresti.html

Bengy_BLS 24-03-09 21:18

am revenit cu forte noi :D ma simt ca un evadat de la puscarie

dragos2900 24-03-09 21:34

ce ai facut ma?

Bengy_BLS 24-03-09 21:37

tu nu stii ?
las ca iti explic in particular

shantzu 24-03-09 21:50

Mare branza ce ai facut... ai primit ban... nu esti nici primul si nici ultimul....eu am avut o perioada cand am avut ban pe 4 usere in acelasi timp :lol:

kast_ACAB 24-03-09 23:08

Quote:

Originally Posted by Bengy_BLS (Post 2180246)
am revenit cu forte noi :D ma simt ca un evadat de la puscarie

balosule ai grija ce mai scrii..sa n-o mierlesti iar..:rolleyes2:rolleyes2..e lumea cu ochii p noi ca p butelie p forum aicia..:rolleyes2

GiGiCarbiT 24-03-09 23:36

asteptam cu mare nerabdare 4 tuningu =))

All times are GMT +2. The time now is 18:36.

- Copyright 2026 4Tuning