Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Raposatul Port Tomis, fostul Aqua Magic, actuala parcare din Parcul Tabacariei ! (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/989-raposatul-port-tomis-fostul-aqua-magic-actuala-parcare-parcul-tabacariei.html)

BuGyy 16-12-06 10:57

Re: Portul Constanta !

il stiu pe shau mie vecin :))!

street_racer 16-12-06 10:59

Quote:

Originally Posted by CT-61-GAG (Post 662949)
il stiu pe shau mie vecin :))!

moaaaa.... e vecin cu tine ? si .. nimik , nici1 scandal cu el ? zii sa se mute la mine in bloc , ca ii pun dinamita la cur f*tui mama lui de agarici !!! x-(

sonykel 16-12-06 11:02

eu sunt nou inscris pe forum... da citesc de mult timp ce se discuta...
de facem cu ala cu cielo alb de a filmat acum o luna in port si a dat la antena1...
l-am vazut cu camera si il intreb ce faci ma??? el nu ca filmez ptr mine ca nush ce...
si a2a zi ma cheama shefu sa-mi vad acrobatiile la TV eram cu masina firmei...
io daca-l prind ii bag apa in benzina,cartofii in esapament sau alte dastea mai putin violente

Psycho 16-12-06 11:08

nu shtiu despre ce cielo e vb ?! ... pai in primu rand e gresheala ta k faci chestia asta acolo si cu mashina de la firma de ex ...

sonykel 16-12-06 11:10

las ca il vad si va zic numaru... e problema mea si greseala mea cu ce masina si unde da el e turnator

BuGyy 16-12-06 11:11

scandal nu pot sa fac cu el ... ca tasu e bine in politie.. oricum faza a fost asa : era cu o gasc de prieteni si ce a zis el ia sa ma dau eu mare si tare sa il sun pe tata sa vina politia sa vada prieteni ca sunt smecher (lake ) !!

street_racer 16-12-06 12:27

Quote:

Originally Posted by CT-61-GAG (Post 662977)
scandal nu pot sa fac cu el ... ca tasu e bine in politie.. oricum faza a fost asa : era cu o gasc de prieteni si ce a zis el ia sa ma dau eu mare si tare sa il sun pe tata sa vina politia sa vada prieteni ca sunt smecher (lake ) !!

sufera de nebagare in seama baiatul ala ... s-a gadit el ca asa ar atrage atentia... o fii tasu gabor ... da el tot prost ramane... dak era baiat statea la locul lui sau se baga si el , da cum nu are sange in vene ... a preferat sa fie lake

BuGyy 16-12-06 12:29

corect ;)!

Don M 16-12-06 13:08

Camere in port....hm.... e de ajuns sa fie balerinul ala care sta deasupra, k ala cheama garda si astea.... ati obs cata politie a fost aseara pe strazi????

Psycho 16-12-06 19:41

Quote:

Originally Posted by Don M (Post 663121)
Camere in port....hm.... e de ajuns sa fie balerinul ala care sta deasupra, k ala cheama garda si astea.... ati obs cata politie a fost aseara pe strazi????

ihimz .. la pescarie era loganul alb care filma si cu 100 de metri mai jos era un passat cu 3 indieni care opreau ;)

trixulica 17-12-06 10:24

ba fratilor care a fost aseara in portul tomis ? daca ma filmat vre unu vreau si eu clipu eu sunt ala cu fordul ala albastru multam

ct11lyv 19-12-06 10:16

asa se aude ma ca cica e carmera .. astia au zis ca sunt in zonele de risc. unde se organizeaza curse io am auzit la profm // restu nu mai stiuu vedeti ca au mai aparut loganuti cu radare pe ele fara insrisiri ;) fiti cuminti :P

peter 19-12-06 11:33

da...vedeti ca sta unu pe bratianu intr-un logan alb sau rosu stock langa ala car e iti arata ce viteza ai..atarnat sus..:)

CT-XX-CDA 19-12-06 21:05

Pe mine deja m-au oprit bajetii sa ma intrebe de sanatate. Oricum la varsta mea ma tin bine :P

Don M 19-12-06 21:09

Si?? CDA, ce ziceau? sau de fapt unde te-a oprit? in port c s-a mai intamplat ca n-am mai fost..... da vremea nasoala baietii!!! unde ne tiram?

CT-XX-CDA 19-12-06 21:13

Quote:

Originally Posted by Don M (Post 667890)
Si?? CDA, ce ziceau? sau de fapt unde te-a oprit? in port c s-a mai intamplat ca n-am mai fost..... da vremea nasoala baietii!!! unde ne tiram?

La intrarea spre sala sporturilor... oricum erau numai filtre in seara aceea, mi-a cerut ala si pe naiba ... mai avea putin si ma punea sa vin cu parintii tunsi de mana acolo.

street_racer 19-12-06 21:22

Quote:

Originally Posted by peter (Post 667024)
da...vedeti ca sta unu pe bratianu intr-un logan alb sau rosu stock langa ala car e iti arata ce viteza ai..atarnat sus..:)

mai erau doua care le gaseam in mamaia toata noaptea ... AHF si SGE parca aveau la numere... nush dak le mai schimba , da alea sigur erau de pol !!!

Most_Wanted 19-12-06 21:23

...nebun e asta mah......mah vezi ca e o pzoa la membri 4 tuning poate ca o cautai..din seara cu portul

street_racer 19-12-06 21:23

Quote:

Originally Posted by Don M (Post 667890)

unde sa ne tiram ? este ploaie ... aluneca mashina frumos la drift !!! este zapada ... aluneca mashina si mai frumos la drift !!! este uscat ... o ardem la liniutze !!! :D

street_racer 19-12-06 21:24

Quote:

Originally Posted by Most_Wanted (Post 667912)
...nebun e asta mah......mah vezi ca e o pzoa la membri 4 tuning poate ca o cautai..din seara cu portul

cine e nebun ?

peter 19-12-06 21:28

lasa vedem noi....tot facem ceva..:)

Most_Wanted 19-12-06 21:28

de CDA vbeam eu mah ....eu cu tine m scris msg in acelasi timp ..si nu erai tu inaintea lui ..si eu ola el ma refeream ...oricum nebun in sensul bun :P

street_racer 19-12-06 21:29

am vb cu un tovarash bun , fost coleg de liceu de-al turnatorului din seara aia cu portul !!! i-a bagat ala care vroia sa ne toarne(o sa il botezam tzucurel ca e mai simplu de scris) o vrajeala de m-am p***t pe mine de ras !!! i-a zis tovarashului ala ca ori pal ori gpg erau sa il loveasca, si ca acum unu din aia 2 are dosar penal etc... am vb cu pal ... nu are nici pe draq si a zis ca nici gpg! deci concluzia este ca tzucurel sufera de nebagare in seama !!!

street_racer 19-12-06 21:31

tzucurel dak citesti asta , totzi baietzii de pe forum o sa punem p**a de la p**a si iti pregatim o m**e mare numai ptr tine !!!

Most_Wanted 19-12-06 21:31

Tzucurel :))))) ......potrivita porecla ..:D ......vrea sa stie lumea de l ..si a gasit un mod

street_racer 19-12-06 21:38

Quote:

Originally Posted by Most_Wanted (Post 667928)
Tzucurel :))))) ......potrivita porecla ..:D ......vrea sa stie lumea de l ..si a gasit un mod

am zis sa fiu mai original ... ca .. lake , retardat ..etc ... se uita lumea la el si isi da seama ... :D ... da tzucurel ... e mai blat asa :P:))

street_racer 19-12-06 21:40

Quote:

Originally Posted by Most_Wanted (Post 667921)
de CDA vbeam eu mah ....eu cu tine m scris msg in acelasi timp ..si nu erai tu inaintea lui ..si eu ola el ma refeream ...oricum nebun in sensul bun :P

:))) am inteles... eu credeam ca zici de don M ... ca iti dadeam dreptate :P:))) si ala .. nebun rau ...

Don M 20-12-06 13:31

Ia gata mah!!! Cine e nebun???:)) Ca sa stiu si eu care mai e ca mine:))!!! Street racer permite-mi sa iti spun ceva despre tovarasul nostru comun, Tzucurel, nu a zis ca era sa il calce pe picior, ci l-a calcat pe picior, si le-a luat numarul si alte alea, off, numai nebagati in seama, numai oameni d-ashtia importanti si nu zic VIP-uri ci NIP-uri( Not Important Person) :))

Don M 20-12-06 13:34

Dar mai am eu o vorba:Mortii cu mortii, vii cu vii! El cu turnatu` lui la garda, noi cu spartul capului lui; el cu ce dreq face el acasa(ca de femei pun pariu ca nu are fatza) noi cu masini si alte alea, eu zic sa-l dam dr%^& si sa ne vedem de ale noastre!!! Atentie la gabori ca au inceput sa se camufleze prin port!!! Unii deja au patit`o!!!

GRIGO 20-12-06 15:33

Quote:

Originally Posted by street_racer (Post 667925)
am vb cu un tovarash bun , fost coleg de liceu de-al turnatorului din seara aia cu portul !!! i-a bagat ala care vroia sa ne toarne(o sa il botezam tzucurel ca e mai simplu de scris) o vrajeala de m-am p***t pe mine de ras !!! i-a zis tovarashului ala ca ori pal ori gpg erau sa il loveasca, si ca acum unu din aia 2 are dosar penal etc... am vb cu pal ... nu are nici pe draq si a zis ca nici gpg! deci concluzia este ca tzucurel sufera de nebagare in seama !!!

omu nu stia cum sa se dea mare in primul rand cu o filamre nu poate face nimic ....
a mai fost un caz cu un bmw in buc .. unii din voi il stitzi ...unu din buc a dat filmu cu el la pro tv ....si politia a zis ca o sa ia masuri .....la vrajeala evident ...
explicase unu care e treaba dar oricum nu are ce face garda ..decat s ail ia in vizor atata tot ....
nu sunt sigur dar cinev azicea o data ca o filmare nu poate fi considerata proba daca nu este aprobata dinainte de un judecator .....adica un fel de flagrant ceva .....
in fine ....stiu ca nu prea sa inteles nimic din postul meu dar....detalii detalii :))
apropo de ce i se zice tucurel ...din cauza de la tucurii de muci care ii are la nas :)))))))))))

Don M 20-12-06 15:41

fanatic, te-am inteles, si intr-adevar este adevarat. Normal orice filmare trebuie analizata de un judecator ca sa poata fi pusa drept proba, dar cu totii omitem un lucru: traim in R.S. Romania!!! inca suntem comunisti, nu suntem democratici!!!!

Hellman 20-12-06 18:19

eu zic sa il dam d#@c* pe tzucurel ... nu merita sa ne mai batem capu cu el ... e un lake flaushat care nu are ce face ...

sonykel 20-12-06 20:33

tzucurel e omu ala cu cielo alb? de filmeaza in port?
de zicea ca la fugarit politia din port pana la aqua magic acolo a scapat de ei... :))

BuGyy 20-12-06 21:01

nop e unu care tasu e gabor si se da smecher numa gura e de el umbla cu passatu lu tasu !! in fine sa nu mai vb de el ca nu merita !!!:shakefist

sonykel 20-12-06 21:14

aham e altu eu zic sa facem aici o lista cu numerele masinilor celor care toarna? cine nu are curaj sa mi-le dea mie pe PM ca ios mai KAMIKAZE de felu meu... :P

sonykel 20-12-06 21:27

Scuzatima ca ma bag singur in seama... desi sunt nou pe forum... dar ce ziceti postez numarul celor care toarna la politie??? ne facem mai mult rau de cat bine?sau situatia va ramane neschimbata... deja am primit un numar pe pm...:twisted: :twisted:

leonard 20-12-06 21:50

vezi ca e deja un thread..numit ..cei care ne toarna la garda......io zic ca sunt bn venite aceste numere ...asha mai stim shi noi de cine sa ne ferim

sonykel 20-12-06 22:05

da omule multa dreptate ai uitasem de el...

Don M 21-12-06 00:11

Sonykel, ai nevoie de copilot? Ca eu unu ma bag sigur!!! Eu m-as baga sa linsez si gabori in port da` n`am cu cine....

street_racer 21-12-06 02:10

Quote:

Originally Posted by sonykel (Post 669156)
aham e altu eu zic sa facem aici o lista cu numerele masinilor celor care toarna? cine nu are curaj sa mi-le dea mie pe PM ca ios mai KAMIKAZE de felu meu... :P

vezi logan alb cu AHF la numar , vezi logan galben cu SGE la numar , vezi cielo alb cu DNI la numar .... si caini d-astia mai sunt ... da eu zic da-i in plm... lasatii sa se bage in seama ... ca tot o sa prindem noi unul o data si il facem exemplu ... il atarnam in protzap si il filmam... dup-aia punem pe net si vdm care mai are tupeu sa faca d-astea !!! >:)

All times are GMT +2. The time now is 15:38.

- Copyright 2026 4Tuning