![]() |
Re: Club MATIZ
Au ajuns, au ajuns! :)
|
Frumos ii sta la Matizul acela alb cu folie, pacat ca are numarul pus aiurea:rolleyes2 Frumoase poze!
|
bravosul oricum era acasa:lol:
|
|
Se mananca mult bors.
Prea multi nepriceputi. Am postat si eu vis-a-vis de Matiz, dar n-am chef sa continui polemicele cu ei, pentru ca e clar ca n-au condus in viata lor Matizuri. |
Ce sa faci. Pe mine ma enerveaza lumea care vorbeste fara sa aiba habar.
|
Matizu' nu e bun da jafuri de 12 ani...sunt bune ca la un eveniment nedorit se fac pulbere...:rolleyes2sa nu mai vorbim de banii de ii papa o vechitura dinasta:!:
|
Matizul acela alb, e un wanna' be' pentru mine :X
Superb! |
jante...jante! ;)
mersi fain pentru remarcile aduse matizului!in schimb chestia cu numarul...mie imi place ca altfel nu era acolo...e ceva ciudat, dar totodata ceva diferit, ceva mai special! asa mi se pare mie cel putin, si e normal ca fiecare sa aiba parerea lui!;) |
Quote:
|
salut baieti...sunt incepator pe site-ul asta...am primit si eu cadou de ziua mea acum cateva zile un matiz rosu,prima mea masina. este modelul simplu, nu are radio cd sau alte chestii d-astea...si acum voiam sa incep si eu sa il dotez cat de cat. vreau sa incep cu un radio cd si 4 boxe pentru inceput...ca radio cd m-ar tenta acesta : http://www.targetshop.ro/Radio-CD-Au...-CDX-GT23.html iar ca boxe, nici eu nu vreau sa stric placa aceea de la portbagaj, vreau sa le montez in locurile lor speciale, deci m-ar tenta tot niste boxe sony de 10/15 cm cum am aflat ca se potrivesc acolo. ce nu am aflat inca, unde se monteaza boxele in fata? astept niste pareri despre radio cd-ul de mai sus, multumesc mult
|
Bun venit! MP3 playerul este super ok! Am si eu de ceva timp si este ok! Boxele din fata se monteaza in usi! :)
|
bine v-am gasit. singura chestie este ca nu vreau sa ramana pe afara cum am mai vazut, vreau sa intre de tot in usi.
|
Intra! :) De 10 - 12 intra garantat! :) Daca pui mai mari de 12 trebuie sa pui distantiere, ca nu o sa mai poti sa deschizi de tot geamul (o sa loveasca geamul in magnet)! :)
|
poti sa imi dai si mie o idee de boxe, un link ceva? si inca ceva :D, masinutza nici antena nu are...se poate monta una in partea din spate, cum sunt la passat, la golf?
|
Nu ai gaura pentru antena, in partea din fata a plafonului, pe mijloc? :)
Exemplu boxe - > click |
din ce am vazut eu nu are
|
tot la boxele astea ma gandisem si eu, pentru in fata. pentru in spate, imi poti trimit un link?
|
Imposibil sa nu ai antena pa pavilion! Din cate stiu eu, toate Matizurile au! Chiar daca nu au radio/cd! Uita-te bine!
Pentru spate iti trebuie boxe 4 x 6 inci din cate imi amintesc eu! ;) |
nu gasesc nimic cu specificatiile astea "4 x 6 inci" in centrimetri kt vine diametrul? eu gasisem ceva 10 x 15 cm
|
4 x 6 inci sau 10 x 15 cm este exact acelasi lucru! :rolleyes2
|
da mi-am dat seama, dar in specificatiile boxelor scrie doar DIAMETRU:10 CM
DIAMETRU:13 CM etc, mai mici sau mai mari. care din ele se potrivesc pana la urma? sau cele din spate sunt ovale? |
Cele din spate sunt ovale! ITI TREBUIE OVALE DE 10 X 15 CM! ;)
|
:)) ma gandeam eu...sorry am pus cam multe intrebari:)) entuziasmul...joi ma duc sa dau traseul ca sala am luat-o din prima si la A si la B 20/20 si 25/26...cu condusul nu am probleme conduc de vreo 4 ani 5, dar depinde cum se trezeste de dimineata "onor organu"
|
Succes! Pune si tu cateva poze cu masina sa stim pe ce vorbim! ;)
|
sa fie, maine o sa ii fac poze k momentan ma uit la ea in fata blocului...
|
Quote:
|
Da, poate intra si mai mari! Dar in primul rand conteaza magnetul cat de mare e! :)
|
si credeti ca ar incapea boxele astea de la sony de 13 cm?
http://www.sonycenter.ro/Produse/Box..._F1325/820.htm |
Probabil ca da! Sa confirme cei care au pe masina montate! :)
|
da intra eu am la fel
|
Quote:
|
E Club Matiz ma! :-P
|
Kiar acum am fost sa le vad si scrie pe cutie flat and easy to fit si are un desen care arata k are magnetul mai mic,deci merg. Acum ma duc sa cumpar toate cele de la sony center din unirea
|
salut din nou. cum ziceam, am fost la sony center la unirea si dupa cum stiti, socoteala de acasa nu se potriveste cu aia din targ. am plecat de acolo cu un mp3 player sony gt 220 si cu boxe sony de 13 cm pe 3 cai modelul 1336. le-am auzit si sunt super ok. la mp3 mi-au dat un pliant unde sa ma duc cu masina ca am montarea gratuita. asta mi-a placut. am sunat acolo si am intrebat daca au boxe pentru spate si mi-au zis k au unele magnat, undeva la 100 ron cu tot cu manopera. din ce stiu eu, este o firma buna. sony nu am gasit de 10/15 cm
|
Quote:
|
astea pe care le am luat eu sunt de 13 cm pe 3 cai, sunt mai bune. sorry k nu ti am raspuns la pm mai repede dar am fost plecat
|
1 Attachment(s)
Cine stie sa imi zica ce distanta intre prezoane avea Tavisor la jante?
|
114.3 ca toate,stiu jentile is de vanzare acum:Pau prindere dubla 4*100 si 4*114.3 adica 8gauri au
|
stie cineva unde pot gasi polita din spate de la portbagaj? multumesc anticipat
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:25. |
- Copyright 2026 4Tuning