![]() |
Re: Ce vor barbatii?
Quote:
|
Quote:
|
apropo..m-am razgandit..am nevoie de o femeie care sa gateasca :lol:
|
si sa o s bati din cand in cand ...
|
Quote:
doar sa gateasca vreau...si sa arate in limitele normalului :) |
Ce iti doreste inimioara??
Bucataria italiana e specialitatea mea.. =)) |
magos asta suna a altcva....:p
|
SHHHHT!!!!
Ano... Ma dai de gol!!! Te mananc!!! |
in bucataria italiana ma mananci? mmm....asta kiar suna a altcva...:P
cred ca asta vor barbatii :)) |
Da!!!
Si referitor la ce zicea Gabi... Unde *** stiu baietii ce vor???????????????? Ai cel mai bun exemplu sub NASUL tau :)) Stiti voi la cine ma refer.. |
mie imi convine bucataria....
|
burtik plina...si esti fericit...:):lol:
|
Quote:
Hahaha eu... :) bine atuncia vreau ceva 3 in 1 si gata :) |
:))=)) nu la tine !!!
|
Quote:
|
eu vreau la mare.. inapoi.
eventual sa ma mut acolo.. :oops: ata ete :cry: |
Quote:
|
DA!
Sasha... Damn... Nici tu nu stii... :)) Ana... :D Ea e singura care stie misterul... |
topicul asta a devenit un topic invaluit in mister...
cred ca barbatii vor libertate!!!sa nu fie intrebati acasa cand ajung pe 3 mii de carari unde au fost,cat au baut,ce au facut,cu cine au stat,cat au stat,de ce au stat si toate intrebarile... aaa si am uitat sa spun...mai vor si mancare italieneasca :lol:(subscriu si la mine...ador bucataria macaronarilor :lol:) |
Quote:
|
Quote:
poti sa ai si o relatie calumea fara prea mult "stress" din partea amandurora...adica eu o relatie o vad ca pe o chestie de comun acord dar cu oarecare libertate intre parteneri(daca mi se permite exprimarea). noi va iubim ptr ca asa ne-a dat Dumnezeu :D si vrem si relatii stabile,trebuie sa ne mai descarcam si noi sentimentele nu? |
hmmmm.....sg as permite in relatia mea...sa nu`l intreb unde se duce de unde vine la ce ora si ...mai ales sa vina si baut....:boxing::boxing::boxing:
eu is norocoasa din punctul asta de vedere.....k la mine se bea bere o data pe luna...knd isi aduce aminte =)))))) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
whatever...
|
Quote:
De exemplu, daca noi ne simtim mai bine cand il anuntam pe partener cum a decurs ziua respectiva, ce am facut bine, ce prostii am mai facut sau zis, si toate ca pe o descarcare placuta, ei , din cate stii , au fost PROST programati... Ar trebui RESOFTATI!!!! ;) |
Quote:
Sa stea una asa pe capul meu si ma plictiseste iar in 2-3 zile ma despart de ea ca incepe sa ma calce pe nervi ca ma suna sa ii dau raportul: un sunt, ce mananc, ce ***, ce beau, ce ma joc, sau ce fac la lucru ... Lasa-i nene, spatiu, nu il mai ***e la cap, ca din dragoste o sa ajunga sa te injure ca tot il ***i la cap. Sasha - m-ai dezamagit cu ideea aia ! Quote:
Generalizez si spun ca TOATE fac asa: spun ce fac la munca / scoala / facultate / pe strada cu fetele ... Daca intra la discutii cu un tip pe strada, fac schimb de numere de telefon sau de ID-uri de mess, pai ... sa fiti 100% siguri ca nu o veti auzi din gura ei ! |
Da'te incolo... Nu am zis sa il sufoci!!! Ce ***????
Am zis doar atat... Si mai e ceva... Mai sunt fete care spun cine e x si y si cum le-a cerut el nr de telefon pe strada... ;) |
Quote:
citeste si urmatorul meu post ;) poate intelegi ce am vrut sa spun;) dk nu......de fapt voi barbatii si asa nu intelegeti ce spunem noi femeile....so degeaba dau din "maini" pe tst ;) |
Nu draga Sasha, dar cand zici ca "de ce mai vrei libertate?" nu bati un apropo la o relatie in ... colivie ?
"Nu te uita acolo, nu face aia, te uiti numa' in curu' si in gura mea si prezinti raportul la ora" - cam asta ai lasat de inteles in mesajul ala. Si ... sa inteleg ca noi suntem prosti ca nu va intelegem ? Am renuntat de mult sa incerc sa va inteleg. Femeia este ilogica (la cazul general). Lamureste-ma de ce trebuie intotdeauna sa raspundeti cu o intrebare cand nu va convine ce sunteti intrebate? De ce vreti mereu sa aveti ultimul cuvant de spus intr-o cearta? Pe Bea cum dracu' o pot intelege ? Ea de ce e fata (femeie) desteapta si stie sa vorbeasca si sa sublinieze faptul ca majoritatea femeilor pana in 25 de ani gandesc anapoda de te doare capul ? |
Quote:
nu ma intreba pe mine d c o intelegi pe Bea si pe mine nu... =))))))) sunt 2 gandiri diferite ;) so....sanu cezi k dk intelegi o femeie le intelegi pe toate;)... |
Si daca barbatul nu vede utilitatea in a-si consuma banul sa ii dai raportul gagicii nu-l mai iubesti ?
Va place sa fiti alintate si sa pareti pe locul 1 in mintea barbatului, dar daca din 10 chestii careia ii plac ei nu face una barbatul ... e un rahat de om. |
Quote:
deci dk le`ai cunoaste ai sti ce le place si ce nu ... si care sunt cele 10 lucruri kre ne plac :D |
Nah poftim de vezi ...
N-ai zis ca fiecare femeie are alte preferinte ? Era ca un exemplu acel 10 ... Merci ca te-ai legat de un rahat de lucru. |
Quote:
libertatea kre vrei tu......nu o s`o ai intr`o relatie stabila de ani de zile....pt k din moment ce nu te intereseaza de pers respective si nici ceea ce face....nu mai este o relatie....este trragere de timp;) |
:lol:
Apropo de ce-si doresc barbatii stiti care e cea mai grea operatie la o femeie:?: Sasha_z, Magos astept raspuns de la voi:!: |
Quote:
Te aprob complet. |
Quote:
|
Quote:
clar alabastru e mai albastru decat este la ele. |
| All times are GMT +2. The time now is 19:20. |
- Copyright 2026 4Tuning