![]() |
Re: masinile modificate din bacau
Si eu am crezut asta prima data..Oricum la cum se aude motorul ala, e de speriat..
|
cel cu care am mers eu are motor V8 6000cm cubi!! consuma in jur de 20-22% condusa calm:D :D --250 cp . lui SFW cred ca i-ar consuma cam 35%:D
|
am folie transparenta Andrey-TAM
|
tzi-am vazut aseara cameleonu marfa rau
loxulee toata stima te pricepi la mutan sa intinzi folia |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
Cam peste o luna ... sper :-) |
hopppppppaaaaa.....!!??!!
|
Quote:
A new devil is coming to town! |
1 Attachment(s)
parca e camion!!! cand m-am urcat in ea ma simteam ca intr-un tir!!
|
mishu am impresai k n asteapta o surpriza mare...
mai mare dekt ce aduce vali la bacau?:D apropo d camion, dak asta tre' sa conduc, ma fac sofer de tir :D |
Quote:
Am gasit si eu o poza pe net si v-ati speriat? nu ... nu fac nici o surpriza ... adik ... nici pe tine nici pe altii nu o va surprind cu nimic ... :rolleyes2 |
da da da...
lasa lasa nu mai fi modest, k nu t crede nimeni :D |
Quote:
Oricum ... nu e nimic iesit din comun ... e ceva asa ... finutz .... :-) |
Hmm..Audi A4 tunat..De-abia asteptam rezultatul! Bafta SFW !
|
succes SFW, sa o faci cu stil !!!!
|
10x.
Sper sa iasa bine . Adik ... iese bine, asa zic eu :-) |
Hmm..Totusi nu ne lasa in ceata!Macar un indiciu ceva...Umbli si la motor ?
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Salut! Sunt nou pe aici:-) ...pacat ca am descoperit site-ul asta cam tarziu pt ca va pot ajuta cu poze sau informatii.Cunosc marea majoritate a masinilor "celebre" din Bacau si pe proprietarii lor.In cel mai scurt timp sper sa va arat niste poze.
Hmmm.......poate o sa spuneti ca masina asta nu e din Bacau...dar momentan e in Onesti....cred ca stiti cine e proprietarul ei:-).....E o editie limitata!Sa nu ziceti ca e "stock"!E unica in Romania.De mai mult timp e de vanzare.Dispune de 500 CP! Ups!Nu stiu cum se ataseaza pozele:oops: .Vroiam sa va arat un Chevrolet :cry: [IMG]C:\Documents and Settings\Administrator\Desktop\02[/IMG] Chiar habar n-am cum se ataseaza pozele .....:-(......poate ma ajuta cineva cu un sfat...ca sa ma invat......tot imi apare "Please enter the URL of your image"....nu stiu cum se ataseaza poza:-((......sau..gata...cred ca am descoperit!:D ..i-a sa vedem......oare merge? Astea-s tot din Onesti....M3-ul si Z4-ul sunt preparate in Germania...sub pragul lor nu-ti incapea nici varful pantofului:D .... Masinile alea 3 au impreuna peste 1000 de cai....tre sa va pun si niste poze cu niste masini mai "normale", mai putin fioroase.:-) Cred ca a-ti mai vazut masina asta,dar nu stiu daca poza era asa reusita ca asta;) Are motor 2.0i cu 120 cp.Nu mai e vizibila in Bacau deoarece a fost vanduta. |
2 Attachment(s)
Asta cred ca o stiti...;) ..sigur...
|
Da....e de vanzare.....;) are chip tunning(150 cp)
|
nu cumva golful ala e argintiu??? al lui cip??? el sta pe 22 decembrie... o avut multe masini....
|
Gata,terminam cu discutiile contradictorii si revenim la masini....Din pozele postate de RazV,M3-ul ala e bestial!si corvette-ul...dar vb despre masini :-)
|
as avea si io o rugaminte.
vreau sa pun niste poze cu o masinutza modificat ,problema e ca e din cj.dar sincer cred ca merita vazuta.s-ar putea sa le pun sau nu..,? |
Quote:
|
4 Attachment(s)
o masinutza facuta in cj.
sunt multi care au matiz dar cred ca numai in vise s-au gandit la ase ceva |
Interesanta masinuta,pacat de spoilerul spate,care strica tot.Parerea mea...:D
|
Si eleronu ala park e un pic in plus..
|
Eleronul ... parca nu sta bine acolo ... nu-mi dau seama exact ... da pare un eleron prin pe alte eleron ...
Spoilerul spate pare urat pt ca nu are plasa ... atat ... oricum ... arata f bine masinutza ... felicitari proprietarului pt masina. Si plasa ... cred ca o sa vina ... nu cred ca e finalizata masina ... se vede ca mai trebuie sa fie finisata putin ... plasa ... capacul de la carlig pe fata ... asa ca ... cred ca o sa se rezolve problema cu spoileru spate ... Pragurile sunt criminale ... si buburuza cu wide body ... :shock: :shock: :D http://www.rs6.com/smilies/drive.gif |
e frumoasa, ar fi ceva finisari de facut, inclusiv plasa din spoilere si ...completarea la capota in mijloc...
dar pe ansamblu arata bine :) |
Hmm..nu stiu de ce unii nu-si aleg o masina serioasa pe care s-o tuneze si care sa-i reprezinte."Tuningul" inseamna oricum o investitie destul de costisitoare. Acuma...uitandu-ma la "SuperMatizul" asta pot sa zic ca e tunat cu bun-gust, insa nu e nici pe departe perfect.Din lateral arata bine, insa spatele nu e reusit.Nu arata bine nici proeminentele alea de la aripi.Mergeau mai bine niste jante cu buza.
|
Quote:
mai fiecaruia cum ii place si ce bani poate sa investeasca in masina oricum masina arata destul de bine |
e invers
unii au masina, au akizitionat-o p diverse considerente, si dupa o perioada se gandesc s-o cosmetizeze asa functioneaza in general... |
1 Attachment(s)
O dacie de 30 ani putin cosmetizata
pe dinafara e toata cromata, bordul la fel cam 90% piese originale |
are sirena de salvare sau mi se pare mie?
|
exact, doar ca are alta melodie
|
f tare ase ceva mai rar pe masina de serie.
|
super misto cum a facut-o
kiar e frumoasa, pe bune :) |
Saptamana asta am mai facut ceva update-uri la masina, am pus deja pozele pe topicul meu, asa ca aici pun doar link-ul:
https://forum.4tuning.ro/121-masina-mea-ford/13049-1987-ford-thunderbird-lx-v8-302-a/page-3.html |
bravo stefan, am vazut topicul, meriti toate laudele :) ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:55. |
- Copyright 2026 4Tuning