![]() |
Re: Chat....
Quote:
|
Quote:
|
Te claxonez eu cand au venit :) sa cobori jos ;)
|
Quote:
Cine stie sa imi faca o oferta pt un set de angel eyes-uri albe/albastre ccfl si inele bord cromate ? kit de semnalizare albe in fata...? :?: e46 98-01 Id: [email protected] |
inscriptionare/personalizare oglinzi retrovizoare? stie cineva ceva, pe unde, ce si cum?
|
Ceva dezmembrari masini cu volan dreapta pe langa Tg. Mures? pe unde mai exact?
|
Nu stiti unde gasesc pe cineva care sa imi puna folie pe spate? (Golf3 cu 2 usi doar) Si la ce pret...
Ms! |
Stie cineva daca se potrivesc arcurile de pe astra F pe Vectra B ? :S
|
Quote:
|
Ok, cand apuc la ceva bani te contactez aici sau te "trag" de maneca cand te mai vad :))
|
Quote:
|
Quote:
Numai bine |
Quote:
Quote:
|
Salut
Asi vrea sa va intreb unde gasesc cel mai ieftin filtru de aer sport si cam la ce preti? Eu nu sunt chiar din tg mures si acu dupa ce am avut accidentul nu prea umblu nicaieri si de aceea va intreb,poate stiti voi si nu trebuie sa parcurg tot orasul. Ma intereseaza unde asi gasii cel mai ieftin(la ce magazin,sau poate are cineva una putin folosita). Ms anticipat! Numai bine tuturor ! :D |
[QUOTE=PuFuL3T3;3711192]Da, desii eu te cunosc , esti prietenul lui katty... lasa ca duminica daca e vi cu mine oricum te contactez pe forum daca e ceva ;)
Vin si eu anunta-ma daca e ceva (numa mandra nu tre sa stie nimica ) ;) |
Quote:
sau asta deja nu o mai stiu exact da pe Gh. Doja e ceva lazy tunning...nu stiu cu ce se ocupa aia...da ma gandesc daca e numele de tuning..tre sa aiba si asaceva... asta e nr lui 0722.204.554 il cheama Laci incearca sa il suni...e vizavi de Rest. Blue Perl..sau in bazar pe 4tuning...nah...bafta :paper: |
Ms mult ! ;)
Ma intereseaza pt ca masina mea era dotat cu turbina din fabrica,dar acum mere aspirat,deci nu are turbina,si ma gandeam sa ii pun un filtru sport,ca asa aspira mai usor aerul si nu trebuie sa se chinuie sa traga aer prin instalatia aia lunga(originala). Ms mult incaodata!:-) Numai bine tuturor!;) |
din tudor de la corina mi-am luat eu acum ceva vreme un filtru YED cu 75 ron
|
Ma lamureste cineva..
Nu inteleg semnificatia GT..de ex golf 6 GTD...D = Diesel... GTI I=benzina...?
da ce e cu GT ala ce semnifica ?:shock: ST= ? VR = ? SV = ? ce inseamna prescurtarile astea ? :twisted: |
Re: Ma lamureste cineva..
Quote:
ST = sport tourer (turismo) VR6 = un anumit tip de motor de la VW, cu 6 cilindrii, un fel de combinatie intre motor in V si motor in linie, avand unghiul dintre pistoane de 15 grade (10.6 - 15) SV = sport vehicle Daca am gresit ceva, va rog sa ma corectati. :-) |
Quote:
|
Quote:
n-aveai somn la 05:55 :lol:, sau la munca? :rolleyes2 |
nu aveam somn si rascoleam forumurile
|
nah ca m-am facut mai destept...mersi ! :D
|
am observat ceva...ca useri care aveam masini bune/tari/aratau bine..nu vreau sa dau nume..au cam disparut de pe 4tuning forum mures:rolleyes2...fiecare sa reprofilat pe forumurile marci masinilor.. ? sau nu is mai pasionati.. ?:twisted:
Cat timp stateam si priveam ce si cum se desfasoare pe forum.*****iau klumea...acuma ori is mai secretosi...ori nu vor sa fie publici... Intalniri cred ca sunt saptamanal (poate ma insel)..ca eu unde stau, aud nu o masina care merge spre Corunca pe bulevard in viteza/sunet de toba/muzica..(5-6 masini, pe cand ies afara sa vad ce si cum...already gonee:twisted: cum de ? criza f. chiar asa va afectat ? ;) |
e slab forumul...
|
Quote:
|
Ai dreptate Nahor ceea ce se intampla acum 3-4 ani era ceva fenomenal parca traiam un vis.... iar acuma e cu totu altfel.
|
nu stiu exact cum era acuma 3 ani...da stiu ca acuma cateva luni bune...poate si un an vb cu cineva de aici...si ala m-a invitat sa ma duc si eu intro seara cu ei....pfaaa...era super deci asaceva inca nu am vazut (ma refer la masini,la oameni cum se cade) daca va ajuta cand, era si u audi negru a6 (modelu 100 quattro):P si mai era si BMW u ala care l-a facut Csabi de 2 ori :) (si-o batut joc de el) :rolleyes2
Cat am vazut/am fost.... numa erau vremuri faine...imi inchipui ce era inainte de aia atunci...:twisted: tuningul la noi in oras moare...kitschu-sagurile invie :) |
criza se face simtita si in rezervoare :D :))
|
Criza nu e la romani...eventual la rinichi da...da financiara nu :) ca parlamentari nostri au furat si criza asa ca..nu mai e :)
|
Quote:
|
cred ca ai vrut sa zici in 6.0 seconds
|
Nu ti-a placut intalnirea, Spilnere? Eu zic ca ne-am adunat destul d bine. Ce-i cu pesimistico-melancolia asta?:D
|
pai nu am spus ca nu..mi-o placut la nebunie si as mai vrea ca de acu in colo sa ma mai duc...chiar ascultam ce vb baieti acolo de motoare si altele ...inveti multe pe acolo
da eu cand am scris toate ale de mai sus atunci nici nu stiam de intalniri de asemenea.. |
Pai cum nu, erai chiar printre primii cu care am discutat p fun club BMW ideea primei intalniri BMW la care pana la urma n-ai ajuns. Inseamna ca nu stiai ca dupa aceea a devenit o chestie regulata. (pt cei care nu stiu inca, din 2 in 2 saptamani, miercurea la kaufland)
|
Inteleg, asta nu o stiam ...nah pai de acuma in colo vin si eu.
CINE ARE UN SET DE INELE PT BORD CROMATE ? e46 |
Am eu, priv.
|
Hmm..nici un coment...nici un post nou pe forum in general vb-sc..cred ca ati ramas fara net toti...
|
Asa ca fapt divers, personal n-am cu nimeni nimic, dar din cate am vazut la intalnirile care se fac la platou au loc doar anumite persoane, eram in trecere intr-o seara pe acolo si se cam uita lumea in genu " ce cauta si asta aici ", n-am nu stiu ce motor sau cine stie ce modificari majore la masina, dar dupa parerea mea omul conteaza, si pasiunea pe care o are, nu pasiunea din buzunar sau posibilitatea de a face diverse lucruri. Sunt multe masini in mures care n-am vazut sa aiba vre-un topic, sau detinatorii macar sa posteze pe chat. Din tot ce am vazut si inteles e cam asa, lumea care are nu stiu cati cai samd, se intalneste la platou, si restu " incepatorii " sa zic asa la interex. Recunosc ca din moment ce e un anumit grup de multa vreme e normal intr-un fel sa fie asa, dar totusi asta nu inseamna sa excludeti pe toata lumea.
N-am vrut sa acuz sau sa jignesc pe nimeni, doar imi spun pararerea. Spor in continuare si respect pentru ceea ce faceti, ( COP, GTI, NZN, etc) Numai bine !! |
| All times are GMT +2. The time now is 10:33. |
- Copyright 2026 4Tuning