![]() |
Re: AG-88-PVA
4 Attachment(s)
puntea e gata de montat....:)
|
ehee asa mai da la 4 prez :D bv felicitari ,nu ai fost azi la carol?sau unde va strangeti acum?
bafta si mult succes |
el e acasa, la el, in arges:lol:
|
nu am mai fost la carol de ceva vreme ca de altfel nici aseara!
|
Nu vrei sa mai lucrezi inca putin la ea si sa ii pui discuri ?
|
Bravo man chiar era si timpul pentru 4 prezoane.vad ca te tii de lucruri serioase
|
Quote:
|
Ma bucur ca vrei sa duci treaba pana la capat!
Noroc! |
vad ca ai planuri mari bafta in continuare ia zii cat trebuie sa tai din arcuri fata spate 2spire jumate? ca saptamana asta vreau sa o las jos
|
multumesc de apreciere si legat de arcuri depinde cat vrei sa o lasi....eu prima data am taiat 1,5 si dupaia inca o spira.
|
frumos bolidule :D tine`o tot asa ... ziceai ceva de jante de Logan sau Nova .... de tabla ? :-? numa` bine :)
|
jantele de tabla erau ceva de moment pana faceam rost de bani de aliaje......zilele astea sper sa va incant privirile!:D
|
10 Attachment(s)
cum ziceam......
masina a primit o noua suspensie mai rigida, gume Dunlop Sport,jante BBS......las pozele sa vorbeasca! mii de multumiri lui Brosko!!!:D |
ohhhooooo alta viata acum bolidule:D sa le stapanesti sanatos:D
ne vedem in bucuresti la inaugurarea lor:lol: |
Bv bolidule!Pe zi ce trece ne incanti cu ceva deosebit adus dacianei!Bafta pe viitor cu ea!
Ce ti as recomanda sa scoti manerele de la usi"shaved"sa le faci!bine ca gusturile sunt diferite;e masina ta creatia ta!Salutare |
cum am spus si in posturile anterioare nu o sa scot manerele.....vreau sa pastrez toate nichelurile de pe ea!:)
|
frumos...ii sta bine cu jantele astea
|
cum ti-am zis si pe mess, parerea mea e ca mai trebuie lasata destul de mult:) ca e cam capra acum:lol:
|
ai sa vezi tu pe viitor ce si cum.....
|
Frumoase jantele.. si acum mai coborata ii sta si mai bine. Sa le poarte cu placere ! ;)
|
ce bine ii sta asa :D
|
iti mai trebuie o toba calumea, nu tigania aia care o ai acum, care nici nu face galagie:lol: sti ca nu-mi place:bunch:
|
Quote:
|
nu i-ar strica o masca de R12 cu 4 faruri pe fata si ornamentele cromate la ele pe fata :)
|
7 Attachment(s)
Quote:
si cateva poze din timpul lucrarilor si 2 de azi dupa o plimbare pe Transfagarasan unde masina a fost un pic testata pe viraje!:D si concluzia publicului:ARE FLANSE!!!!!!!:))))) |
asa bravo se misca bine lucrurile
|
1 Attachment(s)
vorbeste cu iulica... el are asa ceva
|
ar fi criminala cu botul asta daca i lar pune
|
era voba despre modelul cu contur nichelat care pe la noi prin tara au ajuns doar vreo 2 bucati si pe bani multi...
|
dar ar da bine si cu ce are el
|
ar da bine cu masca aia, dar fara bara fata si pus semnal/pozitie de 1300:D si ar arata senzatie:D
p.s. cum e drumu pe transfagarasan? as vrea sa ma duc pana nu il inchide:D |
masina per general asa va arata ,pe viitor am alte planuri!
drumul nu mai prezinta gropi ca le-au plombat dar nefiind patura asfaltica te cam hurducaie si o sa cam injuri...dar mergi incet. |
Quote:
|
alta treaba acum bvo!
|
bravo bolidele , ai facut treaba buna cu 4 prezoane.
felicitari , acuma arata mult mai bine. |
felicitari pt munca depusa,rezultatul e bestial.iar jantele vine bine rau pe masina.
|
2 Attachment(s)
Ca sa poata fi pusa masca respectiva trebuie schimbate si aripile cu modelul pentru 1300. Sfatul meu este sa lase bara pe fata cu semnalele incorporate pentru ca nu arata extraordinar de bine cu 4 faruri rotunde si semnale de 1300 pe fusta fata.
Atasez o poza cu modelul de care zic si inca una cu masca de 4 faruri si cu ornament cromat de care zicea bolidu' |
Super jantele!... Bravo, era si timpul pentru patru prezoane!
|
Foarte frumoasa domnu'Alex ;)si-mi pare rau ca nu te-am putut ajuta mai repede cu puntea spate.
|
dai o bere daca iti fac rost de ochelari ? :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:15. |
- Copyright 2026 4Tuning