![]() |
Re: Accidente in RM. VALCEA
6 Attachment(s)
Accident in Raureni, acum o ora maxim, intre un LOGAN si un TOUAREG ... Loganul de pe prima banda a vrut sa intoarca, nu s`a asigurat, si i`a taiat calea la VW... Rezultatul il vedeti in poze si in film. Scuze pentru claritate, sunt facute cu telefonul, dardaiam de frig.. si au iesit varza..
Faza tare e k pustii din VW au sarit la bataie.. k ei sunt mari " scule pe bascule ".. il amenintau pe soferul de la dacie k il impusca, etc etc... Niste prosti care primesc totul pe tava. Stiu ca nu o sa fie toti de acord cu me, dar soarta.. https://www.youtube.com/watch?v=9qvgk5V3oqQ |
[QUOTE=VL-31-BOG;3924322]
Faza tare e k pustii din VW au sarit la bataie.. k ei sunt mari " scule pe bascule ".. il amenintau pe soferul de la dacie k il impusca, etc etc... Niste prosti care primesc totul pe tava. Stiu ca nu o sa fie toti de acord cu me, dar soarta.. mare dreptate ai.oricum nasol accidentu`...mai ales acum in prag de sarbatori.... |
mare dreptate ai.oricum nasol accidentu`...mai ales acum in prag de sarbatori....[/QUOTE]
Ma bucur sa vad k mai sunt si baieti cu capul pe umeri.. si imi dau dreptate.. si care au muncit/ muncesc pentru ceea ce au.. si nu rezolva totul prin bataie, sau prin a arunca vina unul pe altul .. important e ca nu au fost victime, fiarele sun fiare, viata e una singura si trebuie tinut cu dintii de ea. Cei doi " smecheri " sa ii multumeasca lui Dumnezeu k le`a dat zile, k putea fi mai rau. Oricum cu masiniile nu mai au ce face, sunt tichete pentru programul Rabla :lol: Mare grija tuturor, sa nu avem niciunul parte de evenimente d`astea. BFT |
Un accident urat acum 2 ore la Elegant in Nord. O Bora a dat peste un om.
|
da intradevar,din cate se pare omul traversa prin loc nepermis
|
sper sa nu fie din borele noastre :) poate era prea joasa si omu n`a vazut`o ....haz de necaz.
|
Quote:
|
S-a intamplat totul in spatele nostru la 3 metri, nu am vazut, dar strada era goala, era doar el cu masina pe strada, nu era explicabil chiar daca a trecut prin loc ne permis, oricum vina e a pietonului.
|
https://www.youtube.com/watch?v=mYsweOLrukA de asta ati auzit...
|
nu stiam, pe baiatu cu passatu il stiam si e pacat de masina, bine ca nu a patit nimic mai ales ca au fost implicate atatea tiruri. Sper ca avea casco...
|
Quote:
|
accident in urma cu 1 ora dupa sensu giratoriu de la Han....
|
Quote:
|
in afara de un Cl rasturnat nu...fara victime
|
Quote:
|
a acrosat un golf a dat in trotuar sa rostogolit de vreo 3 ori a rupt un copac si sa opritpe plafon pe trotuar intr-un stalp de iluminat
|
bai frate...toate astea se intampla pe langa mine...si sunt ultimul care aflu:))....a strambat stalpul cu lumina alba?:((
|
Quote:
|
Quote:
|
da, b-..-xei.....;)
|
Quote:
|
cine e boss?e cel care il conducea cand sa intamplat?
|
Quote:
|
nu praf dar e ceva dauna,pai atunci lasa ca afli tu cine a condus;),si poate ne spui daca era a lui sau nu
|
Quote:
|
si mie,
|
Daca s-a rasturnat e dauna totala clar. :rolleyes2
|
Quote:
|
accident pe 4 benzi aprape de pasarela de la oltchim....erau doar politisti care faceau masuratori si o masina pusa pe avarii...posibil sa fi dat peste cineva pe trecerea de pietoni.
|
Naspa... De tot ce imi e frica sunt pietoni care traverseaza aiurea sau alearga pe trecerea de pietoni si te trezesti cu ei in fata...
|
Quote:
on: azi,pe dealul negru 2 tiruri au dat frontal ...nush in ce stare sunt soferii,dar 1 dintre ei,doar o minune putea sa il salveze...cabinele erau cam praf pe partea soferilor.. |
|
Quote:
|
care e viteazul de a rupt stalpul de la sfax aseara?
http://eurovalcea.ro/index.php?optio...ente&Itemid=84 |
Quote:
|
pe la ora aia am trecut eu pe acolo si tot facea disperat un politist semn sa ocolim....inseamna ca doar ce se intamplase :))
|
si eu cand am trecut era un radar pus de-a latul si ii trimitea pe toti inapoi
|
stie cineva ceva detalii in legatura cu accidentul de aseara de la catedrala de acolo? era o masina oprita chiar pe trecere....multi sticleti pe margine si foarte multe p***e plangand, iar la capatul celalalt al podului gonea ambulanta?
|
aseara accident pe la owm nord, doua BMW-uri 525 din cate am vazut.. mai stie cineva?
|
Cinciaru` a pocnit in cur treiaru`. Avea ceva viteza baiatu cu cinciaru` ca i-au sarit si aribagurile. Nu cred ca a facut nimeni poze. :rolleyes2
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:14. |
- Copyright 2026 4Tuning