![]() |
Re: STREET LEGAL Ploiesti
Terminati odata cu contrazicerile ... totusi e un forum public, nu e locul nostru rezervat. Daca posteaza ceva aiurea sunt moderatori.
Flebusca, am observat ca iti place foarte mult sa te contrazici. Lasa oamenii in pace, se dau si ei cu parerea. Oricum se stie tot ce se intampla. Baiatul nu a dat nici un detaliu care nu trebuia sa il dea. Ontopic ... Care din membrii STREET LEGAL ies la un gratar de 1 mai? Cei care nu sunt membrii si vor sa vina sa-mi trimita un P.M.. Cu cei care nu sunt membrii si vrem noi sa vina vom lua noi legatura cu ei. |
eu as propune daca nu ploua pana sambata sa plecam sambata la cheia sa stam cu cortu sambata si duminik seara venim aksa:D....
|
Quote:
|
Ma, voi ati reinventat "gratarul" si nu stim noi? :lol: :lol: :lol:
|
Quote:
|
alex; mai suntem si noi club tico duminica la cheia-prahova, la un gratarel sio bere
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Nu zic....ca se vede..! =)))) Numai Bine! =)) |
Quote:
sunt super oameni printre ei,dar sunt catziva care ii trag mult in jos ;) |
Quote:
1) unii sunt generatia noua si altii sunt cei "veterani" si au idei diferite, 2) intre unii exista rivalitati, 3) de ex la unii poate nu le place fata mea, treaba asta e valabila pentru oricine, nu poti sa chemi pe cineva in cercul de prieteni daca nu il inghiti sau iti displace. 4) deja cand sunteti prea multi nu e treaba buna ca sunt multe idei diferite si apar neintelegeri. Eu asa vad lucrurile, daca nu ma invita cineva la vreun eveniment inseamna ca nu sunt destul de prieten cu persoana respectiva, findca diferente se fac tot timpul, ai vaz si intre frati se fac diferente involuntar de parinti dar intre un grup asa se mare.!! Numai bine! |
CE FRUMOS AI Grait.......Nu ai prins tu 1 Mai Muncitoresc! Da Patriotul din tine cu un pic de inclinatie spre familie a triumfat.....Bravo Bravo Bravo Tovarase! =)))))
|
Quote:
Daca faceam un topic separat pe sectiunea Ploiesti cum este" Tuning Ploiesti Summer Party" atunci inteleg ca putea veni oricine dar invitatia este facuta pe topicul nostru pentru a ne intalni (ma repet) ai nostri. |
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...3&d=1281988998
aveti habar de unde as putea gasi grila dintr-o bucata si prelungirea aia? |
grila aia din cate se vede in poza aia e facuta custom:P dc nu o faci si tu asa:D ca doar le ai cu fibra;)
|
as putea sa incerc dar nu iese ca una din plastic niciodata. aia e din plastic.
|
Quote:
|
Quote:
ipotetic vorbind daca eu vreoiam sa ma tin dupa voi cu vreo 5-6 spargatori de petreceri cum ma impiedicatzi sa vin?;) ideea era in felul urmator:daca avetzi treburi 'personale '' de discutat,le discutati in privat,nu pe un forum public,unde o remarca de genul celei de mai sus suna [ca sa ma exprim civilizat] urat. e treaba voastra cum va petreceti timpul liber si ca sa o zic pe sleau,nu ati ajuns atat de sus si de importantzi incat sa doreasca lumea sa se bage printre voi cu japca. inca imi mentin parerea,aveti printre voi niste oameni extraordinari[nu dau nume],la fel cum aveti si ''scursuri'',la fel nu dau nume. urmaresc cu interes topicul vostru din pura curiozitate....un inceput in fortza si doar atat.promiteati destul de mult. ps.alexone,faptul ca faci parte dintr-un ''club auto'' nu te face sa fii mai presus cu nimic fata de altii...pe scurt,NU MAI SUFERITZI,unii din voi . |
Quote:
|
Quote:
P.S. Vezi ca am uitat in Multiplita un pulover si o camasa.Ai grija de ele , sau daca ai drum pe la mine pe acasa poti sa le lasi direct acolo :lol::lol: |
Quote:
on:bara din poza pusa de vlad e custom,o corcitura care aduce si spre alpina[asa mi se pare mie] |
Quote:
apoi un pic de chit pt plastic (nu de altceva) , vopsea neagra mat sau texturata (ca plasticul , un spray e vreo 60 ron ,dar merita) si gata , grila custom cu bani putini. La Jom masca aia era vreo 120/135 euro , nu mai stiu exact , i-am adus eu cuiva din Cluj cand ma ocupam cu asa ceva. Concluzia este ca e mai ieftina varianta mea. Ma suni pt detalii ca iti explic eu cum se face . Bafta |
Quote:
Daca vrei continuam discutia pe P.M. sa nu poluam topicul aiurea. |
intru si eu pe street legal ,sa vad ce mai face lumea pe aici si cind colo va gasesc certinduva;
NUI FRUMOS! |
Nu ne certam nea Vali, schimbam si noi opinii.
Cum mai merge pisica fetei? |
Quote:
|
Grila Fata e Facuta....cauta pe net ..era un tutorial pe undeva!Prelungirea este prelungire BBS!
|
1 Attachment(s)
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
|
Quote:
|
Quote:
Vrea careva ? https://www.youtube.com/watch?v=MUr5qJAIRqw |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Bagi mufa si te rogi sa mearga. |
Quote:
900 de ce ma? Lei ... euro!?:lol::lol::lol: |
Quote:
|
Cine ar vrea sa se bage weekendul asta la legale la Slatina?
https://forum.4tuning.ro/16-curse-acc...egale-vtm.html Sa vad cum le rezolv pe toate si e posibil ca eu sa ma inscriu. |
Salutare natiune, pana la urma maine dimineata la cat se da adunarea si unde?
|
5 Attachment(s)
eu zic ca am facut o impresie buna :-P asteptam poze.. eu pun doar niste poze de la rapandula mea..
|
hai fratilor cu pozele alea fiecare pe unde ati fost , nu le tineti numa ptr. voi, sa na clatim si noi ochii .secretosilor:yikes:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:46. |
- Copyright 2026 4Tuning