![]() |
Re: Machetele mele - bmwh548
Primul lucru care il merita Aston e alte cauciucuri. Eu am gasit ceva de pe un maisto. Arata mult mai bine. Fata de ce face motormax de obicei asta le a iesit bine.
|
Multumesc. Am in plan alte roti (jante mai mari, cauciucuri cu talon subtire), dar trebuie facute niste modificari la sistemul de prindere.
|
7 Attachment(s)
Ca de obicei autoritatile au fost luate prin surprindere...
Attachment 2318371 Attachment 2318373 Attachment 2318370 Attachment 2466932 ...noroc ca am echipat Pemfeul de iarna. Attachment 2318368 Attachment 2318367 Attachment 2318369 |
Frumoase pozele !
Parca mai reusite sunt cele cu BMW-ul ! :D Felicitari ! |
frumoase pozele, like:D
|
Alea cu Mustangul is de pe A2 :lol::lol:
Am si uitat ca ai promis poze cu lanturile cand da zapada.Super au iesit ! Bine ca nu le-ai pus pe fata...am mai vazut fail'uri dinastea...:-| Faine cadre ai facut cu Bmw-ul ! |
Da, pozele cu bmw-ul sunt superbe. Imi plac pozele facute in zapada, dar inca nu ma indur sa inghet 20 de minute :))
|
Ce faci tu duminica...degeraturi..:lol:
Imi place foarte mult cum a iesit aia in bureti prin Copou, dar cea mai tare e prima poza cu Bmw-ul!!! |
Bureti a? :evil:
Multumesc baieti. BMW-ul a intrat primul la foto, cand am ajuns la Shelby nu-mi mai simteam de mult degetele asa ca am tras niste cadre la repezeala. M-a enervat si zapada fainoasa, nu am reusit sa aranjez "nametii" cum as fi vrut pentru accidentul Shelbyului. Data viitoare imi iau o pereche de manusi si ceva scule ca sa aranjez zapada, mi-au trebuit cateva ore sa-mi dezghet mainile :lol: |
Curatenie exemplara in raftul cu machete. Felicitari! Cam asa ar trebui sa avem toti grija de ele.
|
Multumesc. Intre timp s-au schimbat niste rafturi pe acolo, le-am facut loc sa respire ca erau prea inghesuite.
|
Poza cu BMW-ul din spate cu lanțuri e genială ! :rockon:
|
Multumesc :-)
|
Quote:
|
Bag seama nu mai vrei sticky :twisted: