![]() |
Re: Cine se pricepe la drifturi,la NFSU2 ??
E ceva ce se intampla doar cu mine si cu Giugiu. Poate o sa aflati mai incolo,pana atunci nu cred ca e nevoie sa stie toata lumea. Nu e mare secret,nu e nimic supra-natural,dar pur si simplu nu are rost sa spunem tuturor. Inca nu e nimic sigur.
|
:twisted: eu stiu ; eu stiu :twisted:
|
Hai taci acuma in puii mei. Ca oricum ti-am dat doar un indiciu si nu se pune.
Care te bagi la una mica in seara asta ? Ca maine ma duc la gratar (daca nu ploua in plm) si in week-end amino-acizi scrie pe mine,ca luni am teza la chimie si nu vreau sa raman iar corigent :D Deci...in seara asta...cine joaca...daca nu imi pica netu...? |
Quote:
P.S am jucat azi un drag cu cineva de pe forum.....am un potential adversar cu o CELICA...asa ca aveti grija:x:twisted: |
Drift , Drag no.1 NONE stie ;) ,felicitari da' mai ai de invatat multe
|
Quote:
Las' ca mä fac eu mare :D |
ba va rog eu mult de tot,nu mai vorbiti de drag aici...limitati-va la ideea topicului!!
|
1 Attachment(s)
Deci...DVD-ule zi repede cine e sefu tau >:)
|
bah tigane nu te mai mandri mah cu asta......ai si tu o masina daia de nu prinde nici 50km/h si te dai mare :))
|
baieti imi pare rau ca nu am putut sa joc, dar m-a lasat hardu la calculator.trebuie sa imi iau iar U2 sa imi fac masina si incerc sa recuperez ce am pierdut.
|
1 Attachment(s)
nu e nici o problema se intampla..majoritatea nu am fost:lol::lol:
P.S am facut un nou record sa vedem cine ma mai intrece:twisted::twisted::twisted: |
Careva salvarile pe id driftmafiot sa ma apuc de jokul asta :P numa cel cu salvarile sa intre pe id si care e dispus sa mi le trimita ms :arrow::arrow::arrow::arrow:
|
1 Attachment(s)
Deci in primul rand GiuGiu e petardat,ca nu pricepe sa nu mai pomeneasca de Drag pe topicul de Drift. Aia e...nu toata lumea a evoluat de la primate. Unii au ramas maimute grase si ochelariste :P ,care o sa primeasca capace cand vor fi prinse de mine pe strada.
In al doilea rand,luati salvarea de aici. Schimbati si voi numele,ca nu suna bine eMH :D Banuiesc ca stii unde trebuie bagata... |
mah periculosule ma si bati???ai uitat cand ai muscat azi din boscheti...dupa ce ca ai culoarea aia frumoasa:)))..gata nu mai zic nimic de drag
|
Hi Drifterilor , care are chef de vre-un chellenge contact me vaszy_boy:):):D:D:Dhttp://blog.eches.net/images/longest-drift.jpg
SA VA VAD CARE IMI DEPASESTE RECORDUL:D |
| All times are GMT +2. The time now is 18:54. |
- Copyright 2026 4Tuning