![]() |
Re: 12 OCTOMBRIE 2008-CURSA DE ACCELERARE-DELTA SPEEDLINE CHALLENGE - TULCEA
da domle da!!!!!!!!!!!
Multumim pt filme/poze!!!!!!!!! |
Quote:
Quote:
|
Asteptam poze si filme! De la drift nu are nimeni??
|
Faptul ca la 20 de ore de la finalul evenimentului(din care probabil 10 le-a dormit toata lumea care a fost acolo) exsista deja aproape 10 pagini de laude in privintza curseicred ca spune foarte multe despre acest eveniment!
|
4 Attachment(s)
Cateva filmulete de acolo...
|
Quote:
oricum multumesc pentru reclama ca oricum vreau sa o vand |
Am vazut ca sunt poze de la finish. Il rog mult pe cel care le detine sa uploadeze pozele de la cursele mai stranse. Am vazut ca au aparut discutii si sincer... nici eu nu stiu cum a fost treaba la cursa la care am participat. Deci, daca are cineva poze/filme din apropierea liniei de finish, rugam sa le postati aici. Multumesc.
|
cursa dintre audi a6 si r32 acela negru o are cineva?? ms daca o puneti..
|
Quote:
daca nici eu nu stiu ce are masina aia, nu mai stie nimeni.... este perfect stock, cu un fel de cipuiala, ca la jetronic se pacaleste calculatorul, nu il poti resofta. iar ca serie motorul ala are fix 120cp, acum are mai mult in mod sigur, insa 180.... e o cifra demna de bufnit rasul. eu ma intreb ce sa cauti la curse cu un slep de laguna... |
Quote:
eu am aflat aseara de la cineva care este bun prieten cu turcu (proprietarul bmw ului in discutie) dar daca zici ca ai verificat talonul si ai ridicat capota si masina e 530 d felicit omu ca a reusit sa castige grupa E cu un bmw de 1700 kg diesel si automat |
Quote:
totusi iar fi stat bine la F:D |
Quote:
bune bune 3.0 astea ar trebui sa ne luam si noi :) |
Quote:
PS la grupa F nu avea nici o sansa:D |
5 Attachment(s)
Inca cateva filmulete...
|
La cursa dintre Renault Laguna 1.9 dci si Volvo 480 Turbo era clara treaba de la inceput.
Specificatiile de fabrica spun ca Volvo e mai usor cu 350 (!) de kg decat Laguna, masinile avand cam acelasi numar de cai, repet, din fabrica. Avand in vedere ca e si un pic umblat pe la ele, cel putin pe la Volvo ;) era cam clar cine ajungea primul la finish. Laguna are doar avantajul cuplului... cu vreo 100 Nm mai mult decat 480 Turbo. Oricum, in niciun caz Volvo nu are 180 de CP Apropos de grupa B, mai are cineva filme de-acolo ? :) si daca are cineva cursa dintre Renault Clio Sport - Rosu vs. Peugeot 206 Gti - Gri Metalizat. Multumesc! |
| All times are GMT +2. The time now is 06:19. |
- Copyright 2026 4Tuning