Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Kia Pro_Ceed vs. Citroen C4 vs. Opel Astra GTC (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/91147-kia-pro_ceed-vs-citroen-c4-vs-opel-astra-gtc.html)

pilula20 05-12-08 19:38

Re: Kia Pro_Ceed vs Citroen C4 vs Opel Astra GTC

daca kia pro'ceed costa 14.000 de euro nici opel astra gtc nu se lasa mai prejos ;)
eu unu am dat 14250 de euro pe astra gtc si cei de la opel mi-au facut si un discount de 18% destul de ok -->

varianta N'joy
Servodirectie progresiva; ABS; Sistem de franare cu discuri ventilate fata, discuri spate (nu si pentru 1.4i si 1.6i), Inchidere centralizata cu telecomanda Radio si immobilizer; Preechipare pentru radio (2 difuzoare si antena), Airbag frontal si lateral pentru locurile din fata; Geamuri actionate electric fata; Oglinzi electrice si incalzite, Reglarea electrica a inaltimii farurilor; Jante otel 16", anvelope 205/55 R16,Rezerva de dimensiune normala, cu janta din otel; Centuri de siguranta pretensionate fata-spate, cu limitator de efort; Sistem de recirculare a aerului din habitaclu; Bancheta spate fractionabila asimetric; Avertizor sonor pentru faruri aprinse; Geamuri atermice cu tenta verde; Reglarea coloanei volanului; Carcasele oglinzilor in culoarea caroseriei, Instrumente de bord negre, Ornamente exterioare in culoarea caroseriei, Display triplu - data, ora, temperatura exterioara / frecventa radio, Sasiu Sport coborat
Aer conditionat, Scaun sofer reglabil pe inaltime, Radio CDplayer CD30, Clantele exterioare in culoarea caroseriei, Prima cheie pliabila, Volan cu 2 insertii metalice, Instrumente de bord cu inele cromate, Ornamente interioare "Micro Tech Silver"

OPTIONALE :
---Sight & Light Pack 1 (senzor de ploaie, oglinda retrovizoare interioara sensibila la lumina, faruri cu aprindere automata)- nedisponibil cu parbriz panoramic (WP1)
---Enjoy Plus pack ( volan in piele, comenzile sistemului audio pe volan, climatizare electronica, Seat Confort Pack 1 scaunul soferului reglabil (6moduri)pe inaltime + reglarea inclinarii sezutului; suport lombar pentru scaunul soferului)
---Sport Chassis Pack (ESP, buton "sport", servodirectie sport, jante cu 5 prezoane); - standard pentru motorul 2,0iTurbo 170CP si 200CP; -nedisponibil cu 1.4i si G67/XL4
---Oglinzi exterioare rabatabile electric
---Enjoy Extra (radio cd30 Mp3, Computer de bord, proiectoare pentru ceata, pilot automat)
+ Cadou numere provizorii + covorase tip carpeta

stratus 05-12-08 20:27

Quote:

Originally Posted by pilula20 (Post 1904704)
daca kia pro'ceed costa 14.000 de euro nici opel astra gtc nu se lasa mai prejos ;)
eu unu am dat 14250 de euro pe astra gtc si cei de la opel mi-au facut si un discount de 18% destul de ok -->

varianta N'joy
Servodirectie progresiva; ABS; Sistem de franare cu discuri ventilate fata, discuri spate (nu si pentru 1.4i si 1.6i), Inchidere centralizata cu telecomanda Radio si immobilizer; Preechipare pentru radio (2 difuzoare si antena), Airbag frontal si lateral pentru locurile din fata; Geamuri actionate electric fata; Oglinzi electrice si incalzite, Reglarea electrica a inaltimii farurilor; Jante otel 16", anvelope 205/55 R16,Rezerva de dimensiune normala, cu janta din otel; Centuri de siguranta pretensionate fata-spate, cu limitator de efort; Sistem de recirculare a aerului din habitaclu; Bancheta spate fractionabila asimetric; Avertizor sonor pentru faruri aprinse; Geamuri atermice cu tenta verde; Reglarea coloanei volanului; Carcasele oglinzilor in culoarea caroseriei, Instrumente de bord negre, Ornamente exterioare in culoarea caroseriei, Display triplu - data, ora, temperatura exterioara / frecventa radio, Sasiu Sport coborat
Aer conditionat, Scaun sofer reglabil pe inaltime, Radio CDplayer CD30, Clantele exterioare in culoarea caroseriei, Prima cheie pliabila, Volan cu 2 insertii metalice, Instrumente de bord cu inele cromate, Ornamente interioare "Micro Tech Silver"

OPTIONALE :
---Sight & Light Pack 1 (senzor de ploaie, oglinda retrovizoare interioara sensibila la lumina, faruri cu aprindere automata)- nedisponibil cu parbriz panoramic (WP1)
---Enjoy Plus pack ( volan in piele, comenzile sistemului audio pe volan, climatizare electronica, Seat Confort Pack 1 scaunul soferului reglabil (6moduri)pe inaltime + reglarea inclinarii sezutului; suport lombar pentru scaunul soferului)
---Sport Chassis Pack (ESP, buton "sport", servodirectie sport, jante cu 5 prezoane); - standard pentru motorul 2,0iTurbo 170CP si 200CP; -nedisponibil cu 1.4i si G67/XL4
---Enjoy Extra (radio cd30 Mp3, Computer de bord, proiectoare pentru ceata, pilot automat)

ai uitat sa ne spui motorizarea!

pilula20 05-12-08 20:36

Quote:

Originally Posted by stratus (Post 1904792)
ai uitat sa ne spui motorizarea!

scz am uitat sa scriu si despre ce motor e vorba...1.6 16v 115 cai... ca si culoare este vorbad e alb olimpic noua culoarea de la opel din 2009 ;)

stratus 05-12-08 21:45

hai sa vadem totusi ce are pro ul de 1.6L cvvt 126cp fara discount:) pe lista de la opel

varianta city 13765E
Servodirectie progresiva; ABS; Sistem de franare cu discuri ventilate fata, discuri spate (nu si pentru 1.4i si 1.6i) sa inteleg ca tu ai tamburi?, Inchidere centralizata cu telecomanda Radio si immobilizer; Preechipare pentru radio (2 difuzoare si antena), Airbag frontal si lateral pentru locurile din fata; Geamuri actionate electric fata; Oglinzi electrice si incalzite, Reglarea electrica a inaltimii farurilor; Jante otel 16", anvelope 205/55 R16,Rezerva de dimensiune normala, cu janta din otel; Centuri de siguranta pretensionate fata-spate, cu limitator de efort; Sistem de recirculare a aerului din habitaclu; Bancheta spate fractionabila asimetric; Avertizor sonor pentru faruri aprinse; Geamuri atermice cu tenta verde; Reglarea coloanei volanului; Carcasele oglinzilor in culoarea caroseriei, Instrumente de bord negre, Ornamente exterioare in culoarea caroseriei, Display triplu - data, ora, temperatura exterioara / frecventa radio, Sasiu Sport coborat la pro e cu 3cm

OPTIONALE :

in plus pro-ul vine cu jenti cu gume michelin 205x55x16
cortina airbag,cheie pliabila cu 3 butoane(ambele)
portbagaj compartimentat
garantie 5ani bara bara
7ani grup motopropulsor sau 150.000km
afisaj si in unitati anglo-saxone mile, galon,farenheit :)
port USB+AUX
sistem audio simens+blaupunkt:)
torpedo refrigerat(pt energizant daca nu trage masina in ture):)
culoare gratuita
sistare combustibil in caz de impact f. imp.(vitezomani):)
blocare usi in mers
deschidere usi in caz de impact
senzor geam lateral sus-jos
cotiera centrala imbracata in piele
vis a vis de numere rosii - 80.00ron
covorase - 30E

pilula20 05-12-08 22:47

nu am tamburi am discuri ...aia era oferta de la dibas de la inceputu anului si era pe 2008 nu pe 2009 cum e acuma...in plus am pachetu sasiu sport care contine oricum discuri pe spate...pei hai sa iti zic ce are in plus pro'ceedul... jante de aliaj , aux + usb ,airbaguri cortina si garantia de 5 ani....si asta a mea are torpedoul frigorific cauciucuri brigestone si suspensie coborata cu 135mm ;) jantele mai costau vreo 250 de euro parca dar faza e ca la mine o sa zboare dupa masina cand vine casetofonul si jantele ;)
vreau sa specific ca am avut de ales intre astea 2 masini adica gtc si pro'ceed

gabrielglg 06-12-08 00:30

ai si la gtc aux , dar ce ai in plus e firma si calitatea, sasiu sport cu buton sport si alte minunatii nici nu o sa viseze kia vreodata si vezi ca are 7 dif ca are un mic sub in bord
Iar ca discount este standard nu ca a luat el masina, se da pt anumite categorii....
12ani garantie la tabla si 2 ani fara limita de km , plus ca opelul are 50 de mii de km pe trenul de rulare garantie ...,am avut ambele masini si nici nu exista termen de comparatie.......bafta!

gabrielglg 06-12-08 00:49

Quote:

Originally Posted by stratus (Post 1897915)
imi cer scuze dar esti f. neinformat deoarece: -la orice autovehicol nou pe langa cartea masinii mai primesti inca o cartulie "GARANTIE SI INTRETINERE" unde ti se explica f. frumos in ce consta garantia si pe ce anume:D cel putin la KIA este asa!Referitor la tabla da aici trebuie sa fiu de acord cu tine GARANTIA NU E DE 7ANI :D E DE 10 ANI!
-referitor la "CITROEN NU ESTE O MASINA COMPARABILA CU CEVA ANUME" hai sa o lasam balta nu de alta dar mai ramane sa spunem cum le place unora:Dcitroen e citroen restu' pot fi numite cel mult masini:D!
-opel gtc la design este peste ele-chestie de gust nu comentam
-la motoare cei de la citroen sunt peste ce sau cine?sau scuza-ma trebuia gasit ceva normal :Ddaca cei de la KIA au la 1.4 109 cai si restul nu atunci nu e buna pt ca preferam un 80 cp sau 90cp!te legi de cuplu de mai stiu eu ce ba mai bagi si semafoarele in discutii:Ddar ce are citroen-ul ? o fi avand cuplul maxim la 1000de rot/min?
-mai vb si de motorul de 1.6 si 115cp de la citroen la pro e tot de 1.6 dar de 126cp cuplul maxim obtinandu-l la 4200rot/min nu la 4250 cum e la citroen! daca tot vrei sa vb de cifre ,dar oricum nu e bun ca e de la KIA:D
-la vanzari kia nu exista in comparatie cu celelalte doua:D iarasi esti f. neinformat hyunday-kia sunt doar pe locul 5 in lume fiind depasiti doar de Toyota , GM ,ford si vw!
-daca te referi la kia afla ca sunt destule modificate!cauta si tu putin pe youtube ca tot va place asta:D
-daca te referi la cee'd, procee'd e discutabila chestia pt ca e destul de nou modelul dar gasesti daca vrei si modificate!doar trebuie sa cauti!

Daca ai fi vazut vreodata caietele de service sau garantia de care vorbesti te credeam dar se vede ca nu stii despre ce vorbesti....
Vreau sa imi arati si mie la kia si la opel si la citroen caietele daca esti in stare eu ti le pot arata cand doresti ca stiu ce vorbesc .
Nu vreau sa supar pe nimeni dar ca sa intri pe youtube sa gasesc masini modificate e de ras, acolo am gasit si dacii si multe ''masini'' modificate dar asta nu inseamna ca exista in lista tunerilor kia pe primul loc.
Ai zis ceva de vanzari, in lume vorbesti de pomana ca pe mine ca roman nu ma intereseaza chinezii si koreenii si toate tarile apropiate lor au kia si hyundai...in primul rand daca te gandesti la cat de mare e china iti explici singur...chestia asta se spune la de catre ''sefii'' de la hyundai mereu( aveti cateva atuuri cu care puteti convinge si unu din ele este cea cu primul loc in asia si nu mai stiu unde....)si apoi cea cu garantai de 7 ani .
Ca sa vezi un certificat iti arat sincer numai ca nu am la indemana unu scanat ca oricum dupa ce l-ai citit chiar crezi ca nu mai ai garantie pe nimica.
La Opel de ex se poate cumpara 1 an sau 2 de garantie extinsa.Asta nu cumva ajuta?
In fine , masina deja este comandata si sa se bucure de ea fara incidente ii doresc, iar daca il pot ajuta cu ceva in privinta masinii imi poate cere pe pm ....( e vorba de detalii sau chestii strict legate de opel)
oricum daca nu stiai ai mentionat singur GM asta nu inseamna ca este si opel?

orlando 06-12-08 01:39

Quote:

Originally Posted by pilula20 (Post 1905039)
nu am tamburi am discuri ...aia era oferta de la dibas de la inceputu anului si era pe 2008 nu pe 2009 cum e acuma...in plus am pachetu sasiu sport care contine oricum discuri pe spate...pei hai sa iti zic ce are in plus pro'ceedul... jante de aliaj , aux + usb ,airbaguri cortina si garantia de 5 ani....si asta a mea are torpedoul frigorific cauciucuri brigestone si suspensie coborata cu 135mm ;) jantele mai costau vreo 250 de euro parca dar faza e ca la mine o sa zboare dupa masina cand vine casetofonul si jantele ;)

torpedou refrigerat are si kia.
suspensia cu cat este coborata???cred ca ai pus un 1 din greseala :)

pilula20 06-12-08 02:22

sal orlando...bey in primu rand sa stapanesti sanatos masinutza si sa ai parte de ea...eu nu incerc aici sa zic ca, kia pro'ceed e o masina proasta doamne fereste chiar din contra imi place masina pentru ca este frumusica...nu am pus nici un 1 in fata...astra gtc modelu essentia are garda la sol redusa din fabrica fata de cea in 5 usi...din cate stiu asta are 1.5 cm redusa garda la sol fata de varianta fara pachetu cu sasiu sport...
grabrielglg ms si daca am vreodata vreo problema o sa apelez la tine
orlando banuiesc ca tu stai in13 septembrie ca avem niste prieteni comuni si cred ca am vorbit o data nu mai tin minte...poate iesim la o plimbarica cand imi vine si mie masina...bafta oricum
eu am luat masina pe firma si de la vreo 17600 sau ceva de genu am avut discount de 16% + 2% ca am mai cumparat o masina de la ei...pe mine masina o sa ma coste in jur de 11600 de euro ca mai deduc si TVA-ul si chiar mi s-a parut o afacere buna

vladdaman 06-12-08 03:57

si ce daca tu ai un buton sport, eu am masina cu totul;)

22VIN 06-12-08 10:33

Quote:

Originally Posted by vladdaman (Post 1905284)

butonul ala sport face multe... si gtc e o masina sport cu totul, dar butonul sport pe langa alte lucruri mareste sensibilitatea directiei si a acceleratiei;)

dolb 06-12-08 11:52

Quote:

Originally Posted by vladdaman (Post 1905284)

:lol: rad de numai pot! .. pai tu ai masina cu totul..nu-ti mai trebuie buton nu ? pai asta e faza ca tu si prin oras si prin gropi o sa te simti al dracu de rau si o sa iti sara ficatii si rinichii pe cand amphetamine.. merge la comfort si cand vrea "..aia" lui apasa pe buton si magie in curbe :) intelegi care e diferenta?

stratus 07-12-08 18:03

Quote:

Originally Posted by pilula20 (Post 1905039)

sa o stapanesti sanatos si la cat mai multi km fara evenimente rutiere si doar cu reviziile periodice!!
P.S. ai uitat o , nu ai pus un 1 in fata! 13,5 mm adica 1,35cm
bafta!
P.S. la pro e coborat cu 30mm - 3cm;)

Quote:

Originally Posted by gabrielglg (Post 1905182)
ai si la gtc aux , dar ce ai in plus e firma si calitatea, sasiu sport cu buton sport si alte minunatii nici nu o sa viseze kia vreodata si vezi ca are 7 dif ca are un mic sub in bord
Iar ca discount este standard nu ca a luat el masina, se da pt anumite categorii....
12ani garantie la tabla si 2 ani fara limita de km , plus ca opelul are 50 de mii de km pe trenul de rulare garantie ...,am avut ambele masini si nici nu exista termen de comparatie.......bafta!

vad ca esti extrem de virulent si nu inteleg de ce! dar fie daca tu vrei! tu spui ca nu exista nici un termen de comparatie dar foarte multa lume chiar le compara ! si nu doar cu opelul!si nu doar in romania!lucrezi cumva la opel? daca da ma bucur pt tine!dar atunci fii mai atent la exprimare ca te contrazici singur!discount-ul e standard :D dar se da pentru anumite categorii!!macar motiveaza pt ce categorii se da daca tot stii si noi nu stim ca asa pot sa banuiesc ca se da doar daca ai mai cumparat 20 de masini de la ei sau poate se da doar daca achizitionezi un model de peste 17.000E!!! daca tot creezi atata agitatie fii mai exact te rog daca se poate nu arunca litere degeaba!plus ca opelul are 50.000km garantie pe trenul de rulare!:Dpro-ul are 150.000km!
as vrea sa vad modelul de astra opc cu acele minunatii despre care vorbesti si pro-ul nu le are dar limiteaza-te la 14.000E!pt ca noi despre asta vorbim aici
asta in cazul in care te-ai referit la pro pt ca din ce spui tu in postul tau reiese ca te referi la KIA iar daca te referi la KIA atunci e mai greu putin sa faci afirmatii de genul acesta !si ca o intrebare simpla daca tot te-ai referit la kia spunand ca nu viseaza la minunatii am o intrebare pt tine personal spune-mi te rog pe cate modele opel poti sa iti reglezi electric podul pedalier?

observ ca vorbesti la trecut de ambele masini de ce le-ai vandut?sau sa inteleg ca le-ai avut cum ai fi avut o femeie?

Quote:

Originally Posted by gabrielglg (Post 1905209)
Daca ai fi vazut vreodata caietele de service sau garantia de care vorbesti te credeam dar se vede ca nu stii despre ce vorbesti....
Vreau sa imi arati si mie la kia si la opel si la citroen caietele daca esti in stare eu ti le pot arata cand doresti ca stiu ce vorbesc .
Nu vreau sa supar pe nimeni dar ca sa intri pe youtube sa gasesc masini modificate e de ras, acolo am gasit si dacii si multe ''masini'' modificate dar asta nu inseamna ca exista in lista tunerilor kia pe primul loc.
Ai zis ceva de vanzari, in lume vorbesti de pomana ca pe mine ca roman nu ma intereseaza chinezii si koreenii si toate tarile apropiate lor au kia si hyundai...in primul rand daca te gandesti la cat de mare e china iti explici singur...chestia asta se spune la de catre ''sefii'' de la hyundai mereu( aveti cateva atuuri cu care puteti convinge si unu din ele este cea cu primul loc in asia si nu mai stiu unde....)si apoi cea cu garantai de 7 ani .
Ca sa vezi un certificat iti arat sincer numai ca nu am la indemana unu scanat ca oricum dupa ce l-ai citit chiar crezi ca nu mai ai garantie pe nimica.
La Opel de ex se poate cumpara 1 an sau 2 de garantie extinsa.Asta nu cumva ajuta?
In fine , masina deja este comandata si sa se bucure de ea fara incidente ii doresc, iar daca il pot ajuta cu ceva in privinta masinii imi poate cere pe pm ....( e vorba de detalii sau chestii strict legate de opel)
oricum daca nu stiai ai mentionat singur GM asta nu inseamna ca este si opel?

daca citeai mai atent ce am scris cand am mentionat grupul GM iti dadeai singur seama ca nu postez ceva fara a argumenta cat de cat dar se pare ca tu citesti selectiv si asta e deranjant pt ca mai si incerci sa dai replici acide dar sa revin pe langa OPEL din grupul GM mai fac parte si urmatorii BUICK,CADILLAC,CHEVROLET,CORVETTE,GMC,HUMMER, HOLDEN,PONTIAC,SAAB,SATURN,VAUXHALL ! pe cand din grupul hyundai-kia fac parte doar aceste 2. si acum daca tot sustii ca tu stii spune-mi cota procentuala pe care o detine opelul in cadrul grupului!asta pt ca vad ca te pricepi foarte bine sa faci analize economice globale strict pe segmentul auto.Dar daca faci afirmatii despre vanzari argumenteaza-le nu vorbi de china si de tarile invecinate. incearac sa vezi ce se mai spune despre kia de la americani pana la australieni si fa abstractie de chinezi! asta de exemplu nu se intampla in china!
- First Korean car to win a Drive Car of the Year award in Australia
- Unanimous decision by judging panel

(SEOUL) November 28, 2008 - The Kia Rondo (known as 'Carens' in some markets) was announced as the winner of the Best People Mover category in the premier 2008 Drive Car of the Year (COTY) awards in Australia, becoming the first Korean car to win a Drive COTY award. The Rondo beat strong candidates from Toyota and Peugeot to win the coveted award.

intamplator stiu ce vorbesc dar daca tu spui, citez "Vreau sa imi arati si mie la kia si la opel si la citroen caietele daca esti in stare eu ti le pot arata cand doresti ca stiu ce vorbesc"atunci pot sa fac o corectie si anume :tu poti sa imi arati(daca poti)cartile de garantie pentru ca le ai nu pentru ca stii ce vorbesti.si as fi foarte curios sa mi le arati daca tot te lauzi.sper ca nu o sa vii cu tot felul de scuze ca nu le ai la indemana sau ca nu iti merge scanner-ul si daca poti nu in 3 ani ca se va inchide topicul pana atunci.nu de alta dar poate lamurim pt. totdeauna garantia de 7 ani ca multi s-au legat de ea!

unii spun ca este irelevant ce se intampla in romania pt ca romanii nu se pricep ,acuma vii tu si spui ca nu te intereseaza ce se intampla in lume ok atunci sa vorbim la concretsi pe romania ca tot ai adus vorba. spune-mi te rog cate unitati de astra au fost comercializate in 2007 si in 2008 si ponderea motorizarilor. nu te intreb de citroen pt ca am observat ca te pricepi mai bine la opel.

referitor la garantia extinsa la opel se cumpara , o platesti la kia nu

nimeni nu spunea ca,kia e pe primul loc in lista celora care modifica masini dar asta nu inseamna ca masina e mai slaba decat opelul dar daca pt tine acesta e un criteriu de selectie afla ca nu toti isi cumpara o masina pt a o "tuna" si oricum daca o fac nu o fac pe aceste motorizari cel mult poti sa imbunatatesti vizual aceste modele iar pentru asta eu spun ca se pot "TUNA":D ambele modele.ma vad nevoit iar sa spun ca tu nu citesti ce scriu eu link-urile pe care le-am dat acolo erau un raspuns dat unui postator care intreba daca sunt ceva modele "tunate":D si fie vorba intre noi ,modelul e prea proaspat iesit pe piata pentru a fi "tunat" este o masina noua practic nu o evolutie a unui model precedent!
si daca e de ras :D ca am intrat pe youtube .... aviz amatorilor de azi nu se mai accepta asa ceva in discutii doar foto si video personale si cu autentificare la notarul public altfel nu vor mai fi luate in considerare!!

nici eu nu vreau sa ma cert cu nimeni !vreau doar sa port o discutie constructiva si in limite normale fara atacuri la persoana si fara sa judecam sau sa ne dam cu parerea despre capacitatile intelectuale si posibilitatile de informare ale celorlalti interlocutori cu precizarea ca nu pot sa nu raspund totusi unor afirmatii evidente care imi vizeaza persoana:D

sa ai o zi buna si astept sa postezi niste carnete de garantie de la

opel astra opc, citroen C4 si kia procee'd nu de alta dar eu nu am afirmat ca pot sa fac asta dar tu ai spus ca poti! asta nu numai pt mine ci pentru toti cei care au postat si posteaza aici

P.S. daca tot vorbesti de garantia de 7 ani fa te rog diferenta intre garantia de 7 ani de la hyundai si cea de la kia nu de alta dar exista o diferenta pt romania

All cee'd and Sportage (from model year 2008 onwards)
With the launch of the Kia cee'd and European produced Sportage a revolutionary 7 year manufacturers warranty has been introduced for these models.

The 7 year warranty includes:

- 3 years/unlimited mileage full manufacturers warranty
- 4 -7 years/100,000 miles full manufacturers warranty
- 10 years / unlimited mileage manufacturers anti-perforation warranty*
- 1 year KIAssist roadside assistance covering mainland Europe as well as in the UK

aceasta este pentru uk la noi .. cred ca deja tota lumea o stie:D

pilula20 08-12-08 14:10

sa o stapanesti sanatos si la cat mai multi km fara evenimente rutiere si doar cu reviziile periodice!!
bafta!
ms mult de tot...stiu ca la modelu cu sasiu sport e coborata garda la sol fata de modelu stock care si asa e coborat el cu 1.35 cm...
acuma hai sa iti zic care e faza cu discountul acela...
discount se ofera doar la un anumit segment de masini...de exemplu la opel astra iti poti alege fie discountul de 2200 de euro care e pentru toata lumea ori daca iei pe firma masina poti opta intre procentul de 16% ori 2200 de euro..depinde de pretul masini pt ca daca masina e mai scumpa e mai convenabil cu discount pt firme de 16%...
sa stii ca nu toti dealeri au politica aceea ca daca ai cumparat o masina de la ei iti mai fac un discount acolo de bun simt ;)

sa nu comparam aici modelele de la opel astra opc cu cele de la kia'ceed pt ca e diferenta mare de pret

stratus 08-12-08 15:12

Quote:

Originally Posted by pilula20 (Post 1909011)
bafta!
ms mult de tot...stiu ca la modelu cu sasiu sport e coborata garda la sol fata de modelu stock care si asa e coborat el cu 1.35 cm...
acuma hai sa iti zic care e faza cu discountul acela...
discount se ofera doar la un anumit segment de masini...de exemplu la opel astra iti poti alege fie discountul de 2200 de euro care e pentru toata lumea ori daca iei pe firma masina poti opta intre procentul de 16% ori 2200 de euro..depinde de pretul masini pt ca daca masina e mai scumpa e mai convenabil cu discount pt firme de 16%...
sa stii ca nu toti dealeri au politica aceea ca daca ai cumparat o masina de la ei iti mai fac un discount acolo de bun simt ;)

sa nu comparam aici modelele de la opel astra opc cu cele de la kia'ceed pt ca e diferenta mare de pret

merci mult pt precizari! asa mai aflam si noi de cate un dealer care incearca sa isi fidelizeze clientii si ce promotii mai sunt pe piata pe un caz concret! asta inseamna o discutie constructiva.
bafta!
P.S. scuze dar nu am inteles ce vroiai sa spui cu ultima fraza

All times are GMT +2. The time now is 22:35.

- Copyright 2026 4Tuning